- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne plakası kız... ehehee yok canım ıstanbulda asker ye benım kociş :)84 istanbul ne kız plakamaı bu yoksa? yoksa istanbuldamı asker? yoksa 34 istanbulun plakası:)
ne plakası kız... ehehee yok canım ıstanbulda asker ye benım kociş :)
daha plakaya gecemedık son 3 gün yaaaaaaaaa
SENIN SAFAK KAC ???
benım ki ordu da canım.. bakalım 1 şubatta istiyorum yanına gitmeyi 2 yılımız dolucak ozAMAN :asigim:GÜNAYDIN CANIM :) evet canım senınde safak coook azalmıs gececek ve kavusacaz ısallah yaa
saymaktan sıkıldım artık :))))))))) nerdeydı senınkııı unuttum((
canım sende ucakla gelebılırsın helekı su zamanda ucak otobüsten daha ucuzkene :)))) ve ucaktan ındıkten sonra 1.5 saat ordu :)))evet sana yakın aşkım izinden dönüşte uçakla gitti samsuna indi oradan ordu ya geçti:)istiyorum gelmeyi ama bakalım hem benımm okul ozaman tatıl olucak hemde 12 saat sürüyo otobüsle biraz karşık durumlar ama bi anlık düşünceme bakar tabi:)
canım glirim inşallah keşke belli olsa gelecegim ama belli değil işte şimdiden alırdım bileti dahada ucuz olurdu ahhhhh ahhhh:)
nergis kız hem birilikte gelicek bizimkiler de senın nasıl 107 yerdi oluyo kız benım şafak 135:)
Lütfen böyle deme , çok üzüldüm.. Sevdiklerimiz önce Allaha sonra komutanlarına emanet...şöyLe oLuyo canım Benimki henüz hiç izin kuLLanmadı yaaa o yüzden izinLeri düştüm eğer geLirse şafak düşmücem...ama geLmezse seninkinden erken geLir...
Gerçi biz kuLLanmak istiyoruz ama şerefsiz komutanLar izin vermio....
Lütfen böyle deme , çok üzüldüm.. Sevdiklerimiz önce Allaha sonra komutanlarına emanet...
ayrıca hem gelmese daha iyi olmaz mı bak bayağı az kalmış...
Allah sağlıkla kavuşturun.. Benim eşim daha yeni gitti bugün dahil 23 günlük asker..
Eğer ciddi bir durum olmazsa oda çok bunalmazsa ben dahi izne gelmesini istemiyorum.
Hem bir kez daha ayrılmamak için hemde daha erken kavuşabilmek, planlarımızı 1 ay daha erken gerçekleştirebilmek için..
Lütfen böyle deme , çok üzüldüm.. Sevdiklerimiz önce Allaha sonra komutanlarına emanet...
ayrıca hem gelmese daha iyi olmaz mı bak bayağı az kalmış...
Allah sağlıkla kavuşturun.. Benim eşim daha yeni gitti bugün dahil 23 günlük asker..
Eğer ciddi bir durum olmazsa oda çok bunalmazsa ben dahi izne gelmesini istemiyorum.
Hem bir kez daha ayrılmamak için hemde daha erken kavuşabilmek, planlarımızı 1 ay daha erken gerçekleştirebilmek için..