Sevdiğini özleyenler buyurun

o zmn edelim tşk butonu gelsin sırnaşık şeymutlaka vardır tşk etck bişi duygucuumaa

ne diyonus lemm:)
aşkımın biletini aldım
bundan büyükk tşk mü olurr hahaha
kıslar şaka bi yana çok mutluyum ya

şafak: 018 oldu:)

gunicen bitmiş bitmiş kızzzz:)
hozefın iş bulmadan çıkma derim çünkü çalışmaya alışan bi insan işten bi anda çıkıpta evde oturmaya başladıgında psikolojisi bozuluyo

canım iş var gibi 2 tane bilgisayar firmasıyla görüşücem pazar günü umarım aklıma yatar.Tanıdıklar bide sahipleri ama biçok şeyi unutmuş olabilirim 4 yıl ara verdim çünkü.

ayyyy biraz evde otursam keşke ne güzel olur diyorum hep ama durmuyorum 5 6 yıldır çalışıyorum.Toplasan 1ay evde kalmışıdır oda keyfiye.

günaydın hozefinacığım, iyi muhabbetler diliyorum size, benim aşkımda çarşıya çıkacak bugün ama brunch yapacaklarmış... nete girmesi en erken 2yi bulur ozmnda beni buralarda zor bulur hahahha:))))
bugün konuşamayacağız((((

hahahh nie trip atıosun kız...
ben benimkine tirp atsam ben ztn askerdeyim canım sıkılıyor moralim bozuk neler çekiorum bi de sen trip atıosun der bizde kavga ederiz hahahahha:))))))

hahahh nie trip atıosun kız...
ben benimkine tirp atsam ben ztn askerdeyim canım sıkılıyor moralim bozuk neler çekiorum bi de sen trip atıosun der bizde kavga ederiz hahahahha:))))))

bir aralar aynen öyle yapıyordu.2-3 kere kızınca yeter ben sanki çok mu mutluyum diye isyan edince korktu gık demiyor.Ya özledim seni diyodu bende özledim falan derken konu biraz fingirdemeye kaydı.Bende evlenene kadar öpmek bile yok dedim.Tamam dedi.Sen mi tamam diyosun hayatta dayanamazsın dedim.İddiaya girelim dedik.Ben büyük oynarım ama dedi gülüyor.İddia konusuda kim kimi ilk öpmek isterse ayrılcakmış.Bende iyi niyetin oysa şimdi ayrıl öpmeyi bekleme dedim.Kendini anlatmaya çalışıyor şimdi.Ben ayrılalım mı dedim yanlış anladın.Ayrılcak olsam öyle bişeyimi beklerim diye sayıp duruyor.:jeyyar:

ilahiii deliler siziii çılgın aşıklar hihoyyyt

yaaa işte uzaktayken böle şakalaşmalar cilveleşmeler pek ii olmuo bende bazen böle tartışma konusu çıkarır sonrada sinirimde zırlardım hahahah:))))
dmkki biz kızlar hep aynıyız tabiki bu erkeklerde(((
ayrıca bende aynen demiştim bi kere evlenene kdr öpüşmek bile yok çok resmi ve uzak duracaz die... o da tamam ama dayanamazsın demişti... bende dayanamam demişti. bende yok mok demiştim. 1 hfta sonra dayanamadım ben seni çok özlediiim gelince bol bol sarılıp öpücem demiştim hahahah:))))
kendi yaptıımı kendim bozmuştum yani hahahahha:)))))
bence saçma tutmak kendini yani... nası olacak ki hahahah:)))))
çok özledim bu arada aşkımı yaa... çok şükür az kaldı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…