Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunicen bitmiş bitmiş kızzzz:)
hozefın iş bulmadan çıkma derim çünkü çalışmaya alışan bi insan işten bi anda çıkıpta evde oturmaya başladıgında psikolojisi bozuluyo![]()
selam kızlar nasılsınız bakalım şafak: 019 :)
frosythia; bizde telde çok konuşurduk
ki hala öyle askerdeyken bile günde toplam 2 saat kesin konuşuyoruzdurkaydirigubbakcemile2
4 kere falan arar bni mühim bişey olmayınca
banada tuhaf gelir 1 gün aramasa beni..
tabi herkez aynı değildir fisfisfis
hozefin; eğer sevmiyosan işini çık bncede
insan rahat olduğu sevdiği işte çalışmalı cnm
senin işinle mesleğinin alakası yok zaten
inş. daha güzel bi iş bulursun ama bu dönemde zor görünüyor...
hahahh nie trip atıosun kız...
ben benimkine tirp atsam ben ztn askerdeyim canım sıkılıyor moralim bozuk neler çekiorum bi de sen trip atıosun der bizde kavga ederiz hahahahha:))))))
bir aralar aynen öyle yapıyordu.2-3 kere kızınca yeter ben sanki çok mu mutluyum diye isyan edince korktu gık demiyor.Ya özledim seni diyodu bende özledim falan derken konu biraz fingirdemeye kaydı.Bende evlenene kadar öpmek bile yok dedim.Tamam dedi.Sen mi tamam diyosun hayatta dayanamazsın dedim.İddiaya girelim dedik.Ben büyük oynarım ama dedi gülüyor.İddia konusuda kim kimi ilk öpmek isterse ayrılcakmış.Bende iyi niyetin oysa şimdi ayrıl öpmeyi bekleme dedim.Kendini anlatmaya çalışıyor şimdi.Ben ayrılalım mı dedim yanlış anladın.Ayrılcak olsam öyle bişeyimi beklerim diye sayıp duruyor.