Sevdiğini özleyenler buyurun

lenn şimdi baktım da bu topiğe tam 815 tana yazmışım yaaaww ne çok gonuşmuşum yaww bizi geldi diyemi sustunuz denizzzz lady devam edin yaww nasılsınızzzz

ayy deniz alemsin hee çok güldüm :))) canm özel msj attım bu çeyiz muhabbeti için şimdi kızlarında canını sıkmayalım,asker beklemyi unutup,çeyiz için dertlenmesinler bide :)))

valla cnm aramızda kalsın bencede kızların dudakları uçuklamasın:)valla cnm bak benmki keldi iyice kelleşmiş.zaten yaşlııııı.ben çamurada bulansam bırakmaz beni,sonra kim beğenir onu be:)ben bide çıtı pıtıyımdır.bana hep derler sen yaşlansanda göstermezsin diye.evliliğimiz cok süper olcak valla.o bastonla gezmeye başlayınca ben spor merkezlerinde fink atıcam.kızı zannedicekler beni:)))))

lenn şimdi baktım da bu topiğe tam 815 tana yazmışım yaaaww ne çok gonuşmuşum yaww bizi geldi diyemi sustunuz denizzzz lady devam edin yaww nasılsınızzzz

burdayım cnm nasılsın kocanla aran düzeldimi kız?

yeni gelen arkadasım hoşgeldin......................

denizcim sınavlar henüz başlamadı son laklaklarımı yapıyım sırnaşık şey
ama boş durmuyorm slayt hazırlıyorum çarşıya çıkınca sevdigime yoollıycam..
çok romantik oldu bizim resimlerimizle

hayatayı tanımıyorum cnm ben ama şimdi tanışırız.ben denizzzzzzzzzzzzzzzzzzz hayatacım sen?

cnm bende hazırlamıştım slayt askere gitmeden.çok süper olmuştu.arka fondada bizim şarkımız harikaydı.şuan bende zaten izleyip izlryip ağlıyorum.ama benm duygusuz keltoşumun nasıl tepki verdiğini tahmin edersiniz-tatlicadiarzu-

düzeldi ama hala ufakta olsa bi kırgınlığım var walla ama olsun ben onu çok seviyorummm çokkk herşeyden herkeşşşlerden çookk

kız o kıskanclığından yaptı kırılma kızzzzz.bende aşkım burdayken kahkül kestirmiştim.süpriz olsun diyede sölemedim.buluştuk beni gördü başladı bağırmaya.biliyorum cok yakıştı bana gösterişli oldum ondan yaptı.gıcık olmuştum o gün varyaa.ayrılana kadar sölendi durdu.insan bi yakışmış der ama yokk duygusuz keltoş nolcak?

ben merve.memnun oldum denız.

galıba lıfecıty benı bırısıyle karıştırdı.

lıfecıty sende 87/4 mussun askerın nerde?

ne dedi kıs :)

yeni merve hoşgeldin bide bizim eski mervemiz var ciciş o:) ee tabi eskidik biz artık:) deniz kız bizim keltoşlar çok çirkinler yaa:)

ben baya oldu 2 yıl önce hazırlamıştım sonra hemen aşkımda bana hazırlamıştı,hiç alltta kalmaz :))şimdi yine yapıyorum tuttumuz düğün yerinde sinevizyon var,şimdi onun için o gelmeden yine slayt hazırlıycam ama bu sfer bebeklik resimlerimizden başlayarak,yalnız fon müziğine karar veremedim sadece enstrumantal sözü olmayan bir fon müziği istiyorum,onu araştırıyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…