Sevdiğini özleyenler buyurun

aaaaaaaaaaa dememm canım ya okumadımmmmmmmmmmm
offffffff ya çok üzüldüm onlarda bizim gibi 6 yıldır beraberlerdi yaaaaaaaa
off offf inşalah barışırlar yaaa
kız onu o kadra bekledi şimdide kızı yarı yoldamı bırakıo yaaa

ayy canım ya bende çok korkuom ya böle nişanlılık döneminde illaki oluyo tatsızlıklar
ama çok haklısınnn ikimizin birbirimize ihtiyacı olacakk engeller ancak öle aşılır ya inş barışırlarrr

ayyy canım yaaaa oçizelge benim en büyük moral kaynağımdı yaaaaaaa
hep ona bkıp moral buluyordumm 5 ayladaki halimi hatırlıom ya ayyyyyyyy siziinde inş çabucak biter şafaklarınız kavuşursunuz askerlerinizee

takvimim emrine amadedir kader arkadaşım:)artık ikimizin takvimi okaydirigubbakcemile3bende her 10 düştükce sevinyrm.15o 140 130 bitti.şimdidde 120leri bitirdik.100e az kaldı.benmki şimdiden derdine düşmüş ablasını arıyomuş işimi ayarlayın diye.gelir gelmez istiycem denizi diyomuş.cnm yaa okadar sabırsızlanıyorumki.oda öyle.çabuk geçsin günler ya rabbim:Saruboceq:

mannak kız hadi gözun aydın şafak 1 miş:) senın ilk geldigin gunü hatırladım şimdi:) nasıl geçicek nasıl biticek diyordun:) bak bizden öncre bitti ve biz hala bekliyoz:) neyapalım naip işte aglarsın ya tabi ben aşkımı yemin töreninden normal iznine kadar yani 7,5 ay hiç görmedm ve ona sarıldıgımda hıçkıra hıçkıra aglamıştım gülseemmi aglasammı agladıktann sonra da gülüyon hep:) hepsini yaşadım ben bizzat ama mayıs 17 de birdaha yaşıcam :)

ya aslında nesli ayrıldık dio ama ara verdiler gibime gelio.diyorumya ikiside gergindi bu dönem.birbirlerinden çıkardılar streslerini sanırım.nesli umursamıyo herşeye tek başıma göğüs geriyorum falan dio.düzelicek ama ya ben inanıyrm.sevgi var arada...sadece zamana ihtiyaçları var.belkide barışmşlardır dur bakalım:Saruboceq:

ya aslında nişanlılık ta değilde tam bu nişalılık arifesinde işte isteme olaylarından önce bu tarz şeyler olur,bizde 6 yıldır birlikteyiz,2,5 yıl önce nişanlandık,ama işte yılların bi önemi kalmıyor o anda,çnkü çok farklı durumların içine giriyorsun,nişanlanmadan önce insan nolursa olsun şöyle bir durup düşünyor,herşeyi tartıp biçiyorsun,o arada da herkese göre farklı problemler çıkıyor,önemli olan o zamanı atlatabilmek...

ayy canım yaaa vallahi bak bizimkilere bi haller oldu,benmkide yemin töreninde arkadaşlarına hemen gidince evlencem,hepinizi beklerim dedi:)),ya istekliydi zaten gitmeden öncede ama biraz sıkılmıştı,sürekli aynı şeyleri konuşmaktan falan,ama şimdi sürekli kendi açıyor konuyu,düğün tarihi içinde ne zaman gidicek tutucaklar diye hergün sordu,dün akşam söyledim halloldu dedim çok sevindi :)) ama bak demek ki orda daha iyi anladılar bizim kıymetimizi :))

bu konuştuklarınızda n benım gönlüm çok buruk hiç evlenmekten konuşmazlafını bilet etmez ben ilerdi de şöyle bölyle olcauk mderim lafımıda kırmaz dinler hepsini tabiki olucak der ama hiç kendisi bahsetmezbazen çok kırlıyom ama neyapayım elimdende bişey gelmiyo

evet cnm bende öle düşünüyorum işte.ailelerin kaynaşması falan biraz sorun oluyo.tabi bu kıza ve erkeğe yansıyo.o dnm cok sıkıntılı oluyomuş.işte orda iş kıza ve erkeğe düşülüyo bence dengelemek onların elindee....

valla cnm benmki hep istekliydi ama cok engelimiz vardı okuldu işti askerlikti falan.şimdi dediğin gibi kıymetimizi daha bi anladılar daha bi istiyolar:)))amacımıza adım adım ulaşıyoruz.nişanlın kaç yaşındaydı cnm senin?benmki 27 yaşında yani istemesi cok normal artık.biraz daha beklerse beğenmiycem onu evde kalcak keltoşşşşşkaydirigubbakcemile3

nurcum cnm hatırlıyrm sen cok önceleri yine böle bi konu acmıştın bende yorum yapmıştım.bak esrada aynsını düşünücek eminm.üzerine gitmiyceksin evlilik konusunda erkeklerin.eminm bazı çekinceleri vardır yaa.yoksa istemezmi oda sevdğiyle yuva kursun:teselli:bak gelsin gör senden önce o düşücek çabasınaa

iyiz nergiscim sen nasılsın dünden beri,sinirin geçtimi?

Hee kuzum vaLLa yaaa biraz daha sakinim ...Dün akşam aşkımLa buLuşup konuştuk....
Beni ne kadar çok sevdiğini söyLedi...BöyLe düşünmemem gerektiğini söyLedi....
haLLettik şimciLik konuyu aramızda ::

kesinlikle erkekler bide fazla bu muhabbetlerden hoşlanmazlar,
canm benmkide 26 yaşında,yani bende 6 yıldır bekliyorum,yok üniversiteydi,yok işti askerlikti derken,yeter artık yani :))) hep söylüyordu zaten tek engelimiz askerlik diye,çok şükür o engelimzde kalmıycak..
h.geldin nergiscim..

sevindim cnm hallettiğinize.bunu söylemek senin hoşuna gitmiycek cnm biliyorum ama ne zaman gitcek geri?

hoşbuLduk lady cim...::

canım bu ayın 31 i sabah çıkçak işte burdan....vaLLa ne biLim yaa zaman bi yanden geçsin istiom bi yandan istemiom...zaman geçince yanımdan gidecek..ama ne kadar çabuk giderse...o kadarda çabuk temeLLi geri geLicek işaLLah....

evet cnm aynen.ya bazen kızıyrm ona,düşünmüyo beni hiç falan diyorum ama adam bnm için gitti askere.ailesi göndermiyodu biz gizlice başvurduk ve gitti.yani ben istedim diye oldu.bi gelsin işinide bulsun o zamn hiç bi engel kalmıycak çok şükür.sen nişanlısın rahatsın cnm herkes bana evde kaldın dio yaa-tatlicadiarzu-cok bozuluyrm artık.aslında 24yasındayım daha ama ne bilim takılıylr.arkadaşlarım 2.cocuklarını yaptılar.komplekse girmeye başladım valla

aman be canım mutsuz olupta evLenmektense bekar kal daha iyi...kimseye özenme
hayırlısı arkadaşım valla......benimkiyle benim aramdada sadece askerlikti o da bitio işallah...
bakalım ilerLeyen zaman hepimize neler göstericek..

güzelim daha cok varmış yaaa:)))evet cnm o arada kalma durumu cok sıkıntı oluyomuş insana.ama varya gitsin biran önce bitirsin gelsin en mantıklısı.o zaman tamamen senin olcak:dance:

güzelim daha cok varmış yaaa:)))evet cnm o arada kalma durumu cok sıkıntı oluyomuş insana.ama varya gitsin biran önce bitirsin gelsin en mantıklısı.o zaman tamamen senin olcak:dance:

Evet Canım aynen öyLe vaLLa..Ama nasıL yoLLicam biLmiorum vaLLa....
oyyy çok zor oLucak bizim için gidişi ....çünkü 20 gün yani diLe koLay... ama hayırLısıyLa bitsinde gaLsin başka bişey istemiom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…