harika cnm yaa hayırlısı olsun.zamanı önemli değil tek olsunda.cnm dün neslinin yazdıklarını okudunmu bilmiyorum ayrılmışlar.çok hassas bi dönemdeler.istemeye gelceklerdi kızı.dün onada yazdım hayırlı işin şeytanı bol olurmuş.dikkat edin olurmu,o dönem ikinizinde birbirinize ihtiyacı olcak.anlayışlı olurn birbirinize karşı.neslininki bnu yapamamış kız yalnız kaldım dio.onları yanınızda tutmak sizin elinizde unutmayınkaydirigubbakcemile2
olsun canım artık ne kalmış şurda bi yarın var işte bugünü sayma zaten :)))
denizcim bizde görcez inşşş.o günleri ben kendime takvim yapmadım,seninkinden bakıyorum şafağa :)) şu 3 gün geçse 3 ay ı görmek bile hoşuma gidicek,tabi küsüratı var ama olsun :)))
olsun canım artık ne kalmış şurda bi yarın var işte bugünü sayma zaten :)))
denizcim bizde görcez inşşş.o günleri ben kendime takvim yapmadım,seninkinden bakıyorum şafağa :)) şu 3 gün geçse 3 ay ı görmek bile hoşuma gidicek,tabi küsüratı var ama olsun :)))
aaaaaaaaaaa dememm canım ya okumadımmmmmmmmmmm
offffffff ya çok üzüldüm onlarda bizim gibi 6 yıldır beraberlerdi yaaaaaaaa
off offf inşalah barışırlar yaaa
kız onu o kadra bekledi şimdide kızı yarı yoldamı bırakıo yaaa
ayy canım ya bende çok korkuom ya böle nişanlılık döneminde illaki oluyo tatsızlıklar
ama çok haklısınnn ikimizin birbirimize ihtiyacı olacakk engeller ancak öle aşılır ya inş barışırlarrr
takvimim emrine amadedir kader arkadaşım:)artık ikimizin takvimi okaydirigubbakcemile3bende her 10 düştükce sevinyrm.15o 140 130 bitti.şimdidde 120leri bitirdik.100e az kaldı.benmki şimdiden derdine düşmüş ablasını arıyomuş işimi ayarlayın diye.gelir gelmez istiycem denizi diyomuş.cnm yaa okadar sabırsızlanıyorumki.oda öyle.çabuk geçsin günler ya rabbim:Saruboceq:
ya aslında nişanlılık ta değilde tam bu nişalılık arifesinde işte isteme olaylarından önce bu tarz şeyler olur,bizde 6 yıldır birlikteyiz,2,5 yıl önce nişanlandık,ama işte yılların bi önemi kalmıyor o anda,çnkü çok farklı durumların içine giriyorsun,nişanlanmadan önce insan nolursa olsun şöyle bir durup düşünyor,herşeyi tartıp biçiyorsun,o arada da herkese göre farklı problemler çıkıyor,önemli olan o zamanı atlatabilmek...
ayy canım yaaa vallahi bak bizimkilere bi haller oldu,benmkide yemin töreninde arkadaşlarına hemen gidince evlencem,hepinizi beklerim dedi:)),ya istekliydi zaten gitmeden öncede ama biraz sıkılmıştı,sürekli aynı şeyleri konuşmaktan falan,ama şimdi sürekli kendi açıyor konuyu,düğün tarihi içinde ne zaman gidicek tutucaklar diye hergün sordu,dün akşam söyledim halloldu dedim çok sevindi :)) ama bak demek ki orda daha iyi anladılar bizim kıymetimizi :))
sLm kızLar ben gELdim...
Napıorsunuz bakaLım....
iyiz nergiscim sen nasılsın dünden beri,sinirin geçtimi?
Hee kuzum vaLLa yaaa biraz daha sakinim ...Dün akşam aşkımLa buLuşup konuştuk....
Beni ne kadar çok sevdiğini söyLedi...BöyLe düşünmemem gerektiğini söyLedi....
haLLettik şimciLik konuyu aramızda::
kesinlikle erkekler bide fazla bu muhabbetlerden hoşlanmazlar,
canm benmkide 26 yaşında,yani bende 6 yıldır bekliyorum,yok üniversiteydi,yok işti askerlikti derken,yeter artık yani :))) hep söylüyordu zaten tek engelimiz askerlik diye,çok şükür o engelimzde kalmıycak..
h.geldin nergiscim..
hoşbuLduk lady cim...::
canım bu ayın 31 i sabah çıkçak işte burdan....vaLLa ne biLim yaa zaman bi yanden geçsin istiom bi yandan istemiom...zaman geçince yanımdan gidecek..ama ne kadar çabuk giderse...o kadarda çabuk temeLLi geri geLicek işaLLah....
güzelim daha cok varmış yaaa:)))evet cnm o arada kalma durumu cok sıkıntı oluyomuş insana.ama varya gitsin biran önce bitirsin gelsin en mantıklısı.o zaman tamamen senin olcak:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?