Sevdiğini özleyenler buyurun

iyimiş cnm
ben de edb okuyorum söz81 aldım da yine giricem mayısta

bizim okul alanımda yüksek için 70e yeter diyo zaten yırttım ben ama sen neden bi daha giriyorsun ki yetmiyor mu sizde -tatlicadiarzu- hangi okul bu arada :uhm:

bizim okul alanımda yüksek için 70e yeter diyo zaten yırttım ben ama sen neden bi daha giriyorsun ki yetmiyor mu sizde hangi okul bu arada

bizde de yeterli gibi ama şansımı yükseltmek istiyorum cnm şansa bırakmamak lazım..
işim zor daha yüksek alanlar var
ist ünv okuyorum

kıslar barıştım sewgilimle 2 gün önce aradı konuştuk ağladı bende dayanamadım barıştım nidem :))

kzım sende bi hoşsun haaaa hani süründürücektük nolduuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemilesana diyorumda benmki ağlasa bende dayanamazdım valla.çok sevindim cnm ama ben zaten bekliyodum senden bugün yarın böle bi yazı.inşallah bi daha yaşamazsınız böle bişeysırnaşık şey

merve kız sen okulu bitiriyon senınle aynı yaştayız ben daha 1,sınıf okuyom ehehe:) ama neyapak ben daha bu yıl başladım :)çömezim ben daha benım sayaçıma bişey oldu gözükmiyiiiiiii..

merve kız sen okulu bitiriyon senınle aynı yaştayız ben daha 1,sınıf okuyom ehehe:) ama neyapak ben daha bu yıl başladım :)çömezim ben daha benım sayaçıma bişey oldu gözükmiyiiiiiii..

geç olsun da güç olmasın diyelim sırnaşık şey
kısmett :)

aynen canım deprem gördüğüm için güvenemedim kendime yapamam dedim sonra abım yurtdışına evlendi gitti annemi babamı bırakamam dedim sonra işe girdim çalıştım ama hep içimde okuma azmi vardı..sonra benım sevgilim işte neolur oku gir sınavlar ben seni okurkende alırım dedi biryerden başlamalısın :)aklımı çeldi bende yerleştim okuyorum işte:)dedigin gibi nasip kısmettt..

kızlarrrrrrrrrrrrrr inanamıyorummmmmmmm yaaaaaaaa

ŞAFAKKK: DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sonunda bugünüde gördüm yaa Rabbime sonsuz şükürler olsunn yaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
yarın Allah nasip ederse 11.30 gibi buluşucaz askerimle
ama akşam çok kızdırdı beni ya kızgınım ona sanırım bu yüzden hiç heyecanım kalmadı ya dün daha mutlu daha heyecanlıydım ya
ama inş bu gece gönlümü alır yoksa ben yapmacıkta olamam yarın kötü geçerr

Son düzenleme:
canım çok çok mutlu oldumm hayırlı olsun inşallah gönlünü alır merak etme tabi arkadaslarından vakit bulursa arar senide şimdi onu rahat bırakmazla uyutmaz arkdasları onu:) olsun bak rabbim nasip etmiş geliyo sevgilin darısı başımızaa inşallahhhhh:)

slm kızlar bi hftanın daha sonuna geldik ve ben geldimm:))))
yalnız geçecek son gün yarın hahahah:)))))

canımmm benim ya çok saollllllllllllll
darısı senin ve tüm asker bekleyenlerin başınaaaaaa Rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş arar canım yoksa çok kızdım onakötükedihüso

zaten banyo yapmam lazımm ama sular kesikk yaaaaaaaaa terslik şimdidenmi başladı yaaaaaaaa:1shok:

slm kızlar bi hftanın daha sonuna geldik ve ben geldimm:))))
yalnız geçecek son gün yarın hahahah:)))))

canımmm hoşgeldinnnnnnn
bak yolun sonuna geldik seninle beraber başladık hatırlıon dimi şafak saymaya askerlerimiz çok yakındı seninle bi çok şey paylaştık üzüldük teselli ettik birbirimizi şimdiii geliolarr işte 5 aylık maraton bitti sonundaaa
ama bak dün konuştuk seninle kavga ettik demiştinya şimdide biz kavga ettik yaaaaaa

mannakcığım bende kırgınım hala biras aşkitomaaa:))))
son dakika yapmasalar böle şeyler olmuo yaa gelir ayak(((
benimkide trip yapıo zannediodum kaç gündür aramıo die meğersem komutanlar canına okuolarmış arayamamış bende kızıp duruodum:)))))
neyse sora üzüldüm yumuşadım biras öle yorulmasına falan(((

canım benimki iki gündür rahatt ya 2 gündür çarşıdaaa
ona kalırsa o çok iyi bana çok normal davranıo ama ben kızgınım işte hiç heyecanlıda değilimmm ya gitti o güzelim neşem heyecanım

canım işte demekki onlarda birktirdiler baya bi yoruldular yıprandılar artık içlerine atamıolar kırıcı olduklarını düşünmeden streslerini bize yansıtıolar((((
canım düzelir herşey eminim onu görünce kırgınlık falan kalmaz içinde:))))
benimkide yarın gelecek olsaydı off yaa offf(((

gelir canım gelir heyecan bence bana öle gelio yani:))))
başladıımız günü hatırlıorum canım hatırlamazmıyım sıcak bir ağustos günü gönderdik sevdiğimiz insanı askere:))) ama bak geliyorlar bitti işte sonunda bitti:))))
daha yapacak çok şeyimiz war biliosun canım))) planladığımız gibi paylaşacaklarımız war:))))

aman canımmm ya hep bize yansıyo zaten herşeyy yaaaaa sinir oluyom
yarının hayaliyle geçti bu 5 ay şimdi ilk buluşmayı mahvetmek istemiyom ama çok alıngan bi yapım var işte napıyım bu gece gönlümü aldı aldı alamazsada kendi bilir ya berbat bi görüşme olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…