Sevdiğini özleyenler buyurun

öle oluyo cnm yaw izine geldiginde öle olmuştu bana
uyumaya çalış ama yoksa yarın uykulu yukulu olursun a.s olmass

öle oluyo cnm yaw izine geldiginde öle olmuştu bana
uyumaya çalış ama yoksa yarın uykulu yukulu olursun a.s olmass

AYYY CANIMM YA BEN NORMALDEDE UYUYAMAYAN BİRİYİM YATAKTA DÖNER DURURUM SAATLERCE
HELE BİDE KAFAMA BİŞEY TAKILIRSA TAMAMM O GECE İŞKENCE GİBİ GEÇERR
BU GECE İÇİNDE EMİNİM KAFAMA TAKACAK BİŞEY BULURUMM EE BİDE BELKİ HEYECAN OLURR NE YAPARSAM YAPAYIMM ÇOK FAZLA UYUYAMAMM YAA a.sa.s

ahh ahh ne tatlı heyecan bunlar....
ben de yarın çarşı var diye sevinçliyim..
hey gidi dünyaa her zmn sevinilcek bişi oluyo a.s
yetinmeyi öğretiyo..

nilay allahım nazarlardan saklasın fıstığım yaa inş bizde görürüz bu günleri :Saruboceq:

ahh ahh ne tatlı heyecan bunlar....
ben de yarın çarşı var diye sevinçliyim..
hey gidi dünyaa her zmn sevinilcek bişi oluyo a.s

oyyyyyyyyy canım benimmm yaaaaaaa Şeniz

neyse mervecimmm az önce çıkıodumm seni gördümm die çıkmadım ama çıkayım ben artıkkk sularda yok nasıl banyo yapçam ben yaa ama biş şekilde yapmam lasımm yarın süslenmem bakımlı olmam onun başını döndürmem lasımm dimiii:jeyyar:

hadi kib cnmm
iyi akşamlarrrrrrrrrr

nilay allahım nazarlardan saklasın fıstığım yaa inş bizde görürüz bu günleri :Saruboceq:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh canımmm inşallahhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
inşallahhh sizlerin benden çokk çokk daha iyi buluşmalarınız heyecanlaınız olurrrrrrrrr
Rabbim hepinizin gönlüne göre versinnnnnnnnn:Saruboceq:

sağolasın cnm bnmm
inş gelir sularınız yarın çok güsel olman gerekk..büyük gün yarın işte..
iyi akşamlarr kib sen de
görüşürüss

off yaa bizde gene kavga ettik
aradı biras önce
böle giderse ciddi ciddi görüşmeyeceim geldiinde
yok yani ztn kızgınım bi de üzerine koyuo gittikçe kızgınlık...
nilaya diorum ama bende farklı durumda deilim...
sanki dedii gibi okdr ay geçmemiş ama gelecei gün gelsin die beklememişim gibi gelior sanki gelmezse gelmesin diyecek durumdayım... görmek bile istemiorum hıhhh

nilayy şafağını şafak panomuza yaz fıstığım ilk seni çıkardığımızı görsün herkessss ilk sen yedin şafağıı bacım panomuzun gururu olarak yaz lütfen şimdi

offfffffffffff beklemenin sonu bumu olacqak yanii ebrucum yapmayın ama yaaa nolursunuz ya hiç olmazsa geldiği gün unutuverin herşeyi sonra napacaksanız yapın yaa bu arada sende yazz panoma canım sizler panomuzun gururu olun yediniz bitirdiniz şafakları şafaçı güzelleri

pano da ne canım benim ondan hbrim yok????
wala canım bende böle olmasını beklemiyordum, ztn geldii gün 2 saat anca görüşebilecektik ama böle giderse görüşmem...
bitedebilir
beklediimle kalırım ama kısmet napayım...

ahh erkeklerde şafak panomuz topiği var canım oraya yaz bitirmektende söz etme sen şimdi sinirle diyon öyle sonra üzülürsün pişman olursun sağlıklı düşünmeye çalış sonradan üzülme sakin ol ebrucum ne demişler öfkeyle kalkan zararla oturur nolursunuz bu konularda sakin olun sevdiğini kaybetmek silip atmak bu kadar basit olmamalı nolursunuz bakın yalvarttırıyonuz beni yaaaaa:mymeka:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…