Sevdiğini özleyenler buyurun

ewt ogesciğim aşkım olarak yanımda askerlik günlerini hatırlamayacaım bile hiç gitmemiş gibi olacak :)))) inş yani:)))
mannak daha bekliyordur sanırım çünkü 12 gibi falan inecekti uçaktan onunki weyada 11.30du yanılmıyorsam... bir heyecan içindedir şimdi... dün baya sinirliydi ama görünce geçer gibime geliyor... hoş bende çok gıcık gidiorum bu aralar benimkine yaaa neyse... yrn görmeye giderim inş sinirime yenilmezde... sonra eririm unuturum kavgalarımızı gibi gelio yaa bakalım:))))
inş hepiniz bugünü görürsünüz kavuşursunuz... ama bizim gibi küs kırgın olmazsınız da ilk gününüz harika geçer:))))

çocuga bi slayt hazırladım power point 2007den cafede 2003müş açmadı :)
şimdi yüklüyo uğraşıyo çocukcaazzz a.s çok mrk etti..

nası bi slaytmış???
bende ilk çıkmaya başladıımızda yapmıştım ama daha tam tamamlayamamıştım sonra tam verecektim bişeyler oldu silindi bilgdan anlamadım gitti çok üzülmüştüm(((

geçer inş. yaa
gıcık olma azcık hoşgörülü ol:mymeka:
fena bu kızlar fenasırnaşık şeyklava:

çocuga bi slayt hazırladım power point 2007den cafede 2003müş açmadı :)
şimdi yüklüyo uğraşıyo çocukcaazzz a.s çok mrk etti..

inş. gider
eder tabi yaa..
ayy çok romantik:dance:
ben haftaya göndercem inş.
ama aşkımdan hala ses yok haber vercek pc başına oturunca:çok üzgünüm:
ben de kahvaltı yapmadım bari kahvaltımı yapiyim

güzel güzel konuşun kavga etmeyin hedelikafadulden

aman msnde konuşuncadda kavga etmeden olmuoki :)))))
mutlaka kavga edioz biz sizde ölemisiniz yaaa:))))

nası bi slaytmış???
bende ilk çıkmaya başladıımızda yapmıştım ama daha tam tamamlayamamıştım sonra tam verecektim bişeyler oldu silindi bilgdan anlamadım gitti çok üzülmüştüm(((

slaytın adı "bizimkisi bir aşk hikayesi" anladın sen onu :asigim:

kızlar bende şimdi beklyorum pc başında msn e gircek diye,bu ilk çarşımız bakalım bizde inşş. kavga etmeyiz :)))

yok şekerim ya nie kavga edesiniz
biz de ettmiştik bi kaç kere amma şimdi iyiyiz :asigim:

ne biliym canm herkes öyle diyor ya belki dedim bizde ederiz :) şimdi yine aradı kahvaltı ediyoruz dedi,1 gibi gircekmişş,ayy böyle beklemekte ne sinir bozucu...

slm arkadaslar ben yenıyım aranızda.benımde eşim askerde ve 2 aydır görmüyorum.çok ozledım kocamı.eşi sevdiği askerde olanlara hayırlı teskereler.bızım 10 ayımız var.ins hayırlısıla kavusuruz

Gülcan hoşgeldin aramıza canım.ben gülçin 29 yaşıındayım 21 aylık evliyim benimde eşim askerde buraya geldiğimde bende senin gibiydim ama rabbime şükür az kaldı gelmesine.üzülme sakın sen moralini yüksek tutki onunda morali düzgün olsun.nerde yapıyor askerliğini cnm.k.i.b görüşürüz

slaytın adı "bizimkisi bir aşk hikayesi" anladın sen onu :asigim:

ciciş şarkı olarak ne seçtin
şarkıda bizimkisi bir aşk hikayesi mi?

bizim şarkımız seni seviyorum_rafet el roman
ya onu koycam yada başka bişey henüz karar vermedim

ya ne güzel sizin çarşı izinleriniz var bizim o da yok:1no2:
doğuda olduğundan dışarı çıkarmıyolar

nerde canım askerin?

hoşgeldin canım tertibiz senle kaydirigubbakcemile5
bizimde 10 ayımız var bende 2 aydır görmüyorumsenağlama
nerde askerin?

hee nidem ağlayınca dayanamadım çünkü asla ağlamazz onu hiç üzgün görmediğim için dayanamadımm gızzz

ciciş şarkı olarak ne seçtin
şarkıda bizimkisi bir aşk hikayesi mi?

bizim şarkımız seni seviyorum_rafet el roman
ya onu koycam yada başka bişey henüz karar vermedim

esracım ben "berker, gülbakışlım gel" şarkısını koydum
gecelerce seni bekledm fln geçiyo şarkıda
bi tane camdan bakan fotom vardı
onu da koyunca bekliyomuşum gibi oldu tam uydu

seyretti çok hoşuna gitti tşk etti :asigim:
bi de kalp kalbe karşıdır ya bu kdr mı olur
bize çok oluyo kızlar
o da bana hazırlamış bişiler :asigim:

slm canımm ismim özlem 24 yasındayım bende.17 aylık evliyimm bende.eşim 88 e 3 tertip trabzonda asker.cok ozluyorum ve cok uzuluyorum

canım trabzonda 88/3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…