ayy kızlar aşkımı msn den de olsa gördüm çok şükür,biraz morali bozuk gibi geldi bana,biraz değil hatta baya ,ama bir tek nazını bana geçiriyor,annemlere bişey söyleme diyor,duyanda işkence yapıyorlar ona zannetcek,ya gittim gözümle gördüm ortamını,arkadaşları hepsi morali iyiydi,bi bu benm ki hiç zorluk çekmedi ya bu zamana kadar zor geldi onaa,offf 4 ay nasıl geçicek diyor,daha gideli 1 ay oldu,ben ne yapıcam,işim var vallahi..
benim askerim şırnakta canım sınır karakolundasenağlamaciciş şarkı olarak ne seçtin
şarkıda bizimkisi bir aşk hikayesi mi?
bizim şarkımız seni seviyorum_rafet el roman
ya onu koycam yada başka bişey henüz karar vermedim
nerde canım askerin?
hoşgeldin canım tertibiz senle kaydirigubbakcemile5
bizimde 10 ayımız var bende 2 aydır görmüyorumsenağlama
nerde askerin?
günaydın herkese ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!
kızlar yarın gelio aikım ama okdr garip bi hiski sanki alışmışım gelmesi hayalmiş gibi gelio(((
heyecan falan yok içimde enterasan... öle ruhsuz duygusuz ve sakinimkiii
canım benimki andaçta sınır karakolunda seninki neresindehadiiii gözünaydın canımmm
bi daha ayrılmassınız inş.
aynen canım banada sanki hep askeriyede kalıcak gibigeliyor
biletini falan aldık ama yok yani hala hayal gibi:)
anca gözüm gördüğü zaman inanıcam heralde
hatta inanmıcam yine gidicek gibi gelicek:)sırnaşık şey
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
allah kavuştursun hepinizi :teselli:
elif06 benim sevgilimde şırnak'ta
snnki neresinde tam olarak?
aman canım işte son günler kavga ile geçio kapris kapris nedir ondan çektiiim:)))))
aslında ortada elle tutulur bişey yok ama işte kapışıoz... gıcık gidiorum... bencillik yapıo... sürekli dert yanıp duruo ama benim anlattıklarımı dinlemio pohpohlanmak istio sanırım...
benmki de malatyada bende malatyalıyım çocuk ordan nefret etti ya
canım benım ya allah yardımcın olsun uzaklıklar kucuk sevgılerı oldurur buyuklerını yuceltırmıs tıpkı ruzgarın mumu sondurup atesı alevlendırdıgı gıbı.ruzgara karsı mum olmayın ates olun gecırme aklından kotu seyler bak yuzmus yuzmus kuyruguna gelmıssınız sabredın ıkınızde.onuda dusun aynı yerde aynı ınsanlar baskı altında empatı yap kendını onun yerıne koy dusun.muhakkak ben oyle yapmazdım dıyecegın seyler olacaktır ama ona hakverdıgın yerlerde olacak.mutlu ol sekerrrrrrrrrrrr
canım benimki andaçta sınır karakolunda seninki neresinde
kızlar iyi akşamlar kimler var
bizim burda iki gündür asker gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?