ikizler erkeğini hiç sevmiorum arkadaş olarak iyiler ama sevgili olarak çok kötüler hiç sadık olmuyorlar...
asabiye; sadece 1 cümlemi alıntı yapma orada bir bütün yazdım ben
o cümle diğer yazdıklarımlada bağlantılı.
ben orada ayrıl falanda demiyorum sizede ayrılsın söyleyin diye bişeyde demiyorum
onu nerden uydurdun onuda bilmiyorum!!
sevgilini askerde beklemekle, ailenin asker olmasını çok farklı buluyorum
ben sadece burdan değil dilekle msndende onlarca kez konuştuk
onun bana anlattıklarından yola çıkarak ben düşüncemi yazdım
gerisi zaten ona kalmış bişey...
senin çektiklerin nedir diyosun ???
burda kimin neler yaşadığını ne sorunlarla karşılaştığını elbette sen bilemezsin
ben onlar kadar kötü şeyler yaşıyoruz demedim ama güllük gülistanlıkta hayatıma devam edemedim maalesef...
eden de varsa ne mutlu o kişiye...
gunaydınlar herkeeeeee.. ben başak burcuyum sevgilimde akrep:)
iyiz nergis neyapalım bekliyoz sen neyapıosun askerin nealemde..
aynen esracım bnde sana katılıyorum
dileğe bende gitmek en son seçeneğin olsun dedim
halledebilirsen telefonda konuş dedim
ama içi rahat etmedi demek gitmek istedi o
inş. çözüm bulur ve bir daha tekrarlanmaz bu durum
kim ne kadar kötü psikoloji içine girerse girsin "ayrılık" kelimesi
ağıza kolay alınmamalı bence..
ama olmuş işte bi kere bakalım halledebilcekler mi:uhm:
he bir de herkesin yaşadığı zorluk kendine
kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
bu yüzden birbirimize askerin ne çektiğini anlamıyorsunuz türünden cümleler
söylemek saçma geliyor bana
kim kimin ne yaşadığını ne bilmiyor ki
klavye başından yorum yapmak kadar kolay değil bunlarşakkıdı
iyi de güzelim o kısmı bilinçli ayrı ve kırmızı yazarak,sözde isim vermeyerek gözümüze sokan sensin sırnaşık şey o kısmı bana geldiği için oraya yorum yaptım.yoksa arkadaşlar haklı,kimse kimsenin düşündüğü gibi düşünmek zorunda değil..sen öyle demişsin biz de 1-2kişi böyle dedik bukadar basit.
ayrılsın dedin demedimki zaten,sadece biz neden böyle bişey olduğunu anlamaya çalıştık ve diğer tarafın açısından da bakarak yorum yaptık.daha pozitif olmaya çalıştık,böyle demeyip boşver desek daha mı iyiydi dedim farkındaysan?!
sevgilimi askerde beklemekle-ailemin asker olmasının tabiki çok bağlantısı var çünkü benim tüm çocukluğum-ergenliğe kadar birliklerde geçti.yani ne yaşadıklarını,nelere boyun eğdiklerini normal bi aileden gelenlerden çok daha iyi bilirim.onu kastetmiştim..
bir de sen dilekle msnde konuştun daha çok şey biliyorsun ona göre yorum yapıyorsun da-biz bilmeyerek bildiğimiz kadarına yorum yaptık diye suçlu mu oluyoruz yani?doğrudur,belki çok daha değişik boyutları vardır olayın.ama dediğim gibi biz de 'burdan gördüğümüz kadarı'na yorum yapıyoruz..a.s
buarada tartışma ortamı yaratmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın,söylediklerimin sebeplerini açıkladım sadece.herkesin fikri kendine..
life cım biraz daha sakinnnnn... kimse kimseyi yargılamıyor burada yargılayamaz da zaten bende ona gitme dedim çünkü okadar yol net bişey olmadan tepilmez düşüncesindeyim..herkesin düşüncesi kendine tatlım bu senın düşüncen ok?ama sakinnn..
kız akrep erkeğine dikkat etmek lazım aman
gözü dışarda oluyo çoğunun kızlara düşkün oluyolarsırnaşık şey
bende başağım burçtaşımsın demekkaydirigubbakcemile2
Bende bekLemedeyim vaLLA canım Ne oLsun işte biLdiğin gibi şafak sayıyoruz...
Askerim iyi aLemde vaLLa günLer azaLdıkça nasıL yoLcu edeceğimi düşünüorum...VaLLa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?