Sevdiğini özleyenler buyurun

maşallah maşallah ne mükemmel bi duygudur canım ya Allah bi daha hiç ayırmasın inşallah:1hug: darısı başımıza yerimseniben

bende herşeyimi nişanlımı çok özledim pazar akşamı 9 da ayrıldık her akşam msn de görüntülü konuşuyoruz ama yetmiyor işte 1 saat öncee telefonda konuştuk :1no2: bizde artık evlenelim delikafadulden evet evet evlenelimmm

Son düzenleme:

evlenin canım hayırlısıyla inşallah gamyoncuiremsu ne kadardır askerde nişanlın

valla bititrdin life cıgım:)
darısı başımıza inşallah:) 41kere maşllahh amin aminnnnnn...
amin canımm darısı başına
snnde az kaldıı zatennn:)
sıramı size bıraktım artıkdelikafadulden
maşallah maşallah ne mükemmel bi duygudur canım ya Allah bi daha hiç ayırmasın inşallah:1hug: darısı başımıza yerimseniben

süper bir duygu kızlarr
allah bekleyen herkeze yaşatsın bunu:Saruboceq:

gamzecim sanada çok geçmişler olsun canım kendine iyi bakk,hastacık olmaa.s.

evlenin canım hayırlısıyla inşallah gamyoncuiremsu ne kadardır askerde nişanlın

yok canım ya asker değil :icecream: Bursanın ilçesinde oturduğunan dolayı sadece pazar günleri görüşebiliyoruz o yüzden didim di ben

burası sadece asker bekleyenlerin topiğimiydi eğer öyleyse çok pardon ya ben başlığı görünce kopmuşum -tatlicadiarzu-

ay yok canım tabiki özleyenlerin topii ben pardon geneli asker diye esas ben atladım

ay yok canım tabiki özleyenlerin topii ben pardon geneli asker diye esas ben atladım

estağfurullah canım ya :1hug: bende bi an şaşırdım eyvah dedim :1shok:
ben her özlediğimde yazarsam eğer beni bu topiğe kitlemeniz lazım delikafadulden çünküüü özledim özledim özledim senağlama

[/COLOR]IYI AKSAM LAR KIZLAR NASILSINIZ :)
lıfecıty HADI GÖZÜN AYDIN YARIN KAVUSUYOSUNUZ SEVDICEGINLE ISALLAH CANIM
GAMZE GECMIS OLSUN DIKKAT ET KENDINE KISSS KOCAN GELCEK DUR DAHA :)
safakkkk 58 sıvastayım bugün

Son düzenleme:

canım tebrikler
beraber geçirmediğiniz tek yıldönümünüz bu olsun
bundan sonraki her yılınızda bunun acısını çıkarın inşallah ennnn güzel şekildea.s.

bujimenekse saol canım ama daha yarın kavuşamıyoruz
yarın şafak doğan güneş diyorum inş.:)

cuma günü saat 17:55 te uçak inicek inş. bi aksilik olmazsa

canım tebrikler
beraber geçirmediğiniz tek yıldönümünüz bu olsun
bundan sonraki her yılınızda bunun acısını çıkarın inşallah ennnn güzel şekildea.s.

elifcim teşekkür ederim inş.
bugünlerin acısı tek tek çıkacak zaten
aşkımı bi elime geçiriyim desırnaşık şey

cicikız'ın size selamı var kızlar
kapsama alanı dışında olduğu için giremiyo topiğe

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok?bugün aşkımın doğum günükeşke beraber olabilseydik bugün.ona sıkı sıkı sarılsaydım.canımdan can ömrümden ömür gitti hasretimden:çok üzgünüm:aşkım benm bu ayrı geçirdiğimiz son dogım günündü.artık hep birlikte olcaz hiç ayrılmıycaz:çok üzgünüm:

bujimenekse saol canım ama daha yarın kavuşamıyoruz
yarın şafak doğan güneş diyorum inş.:)

cuma günü saat 17:55 te uçak inicek inş. bi aksilik olmazsa

inşallah son ayrılığınız olsun bu canım benim :1hug: nazarlar değmesin size bizi de buraları da unutma :1hug:

Yaa ben Çok Özledimmm Ruhuumuuuuuuuuuuu Kavuşalım artık:çok üzgünüm: Böle kocaman sarılıp öpesim var aşkkkımıısenağlama ama daha 178 gün var sarılıp öpmem içinsenağlama off offffffffffffffff...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…