Sevdiğini özleyenler buyurun

Bende oturuyorum vALLa Canım popo büyütüorum :roflol:
ve şafak saymaya devam yaa benimki 18 mayısta terhis alıyormuş o yüzden 4 gün uzadı ...şafağım neyse artık....

canım ben diyim şafağını
ben de 17 mayıs diye hesapladım şafak 109
seninki de bu durumda 110yerimseniben
inşallah bizimki de uzamaz çünkü emin değiliz bu tarihtenbenneyaptımki

canım ben diyim şafağını
ben de 17 mayıs diye hesapladım şafak 109
seninki de bu durumda 110yerimseniben
inşallah bizimki de uzamaz çünkü emin değiliz bu tarihtenbenneyaptımki

Elifçim süLüs tarihi Kaç söyLe bakem bana....
Benim silüs tarihim 21.02.2008 buna göre 110

yaw cumartesi söz war benim yüzümde çene bölgemde bi iki siwilce çıktı sinirimi bozuyo yaww

canım benımm de 21,02,2008 aynı günde dülüs almışlar demekki evet şafak 110 aynı gündeyiz biz seninle..
tunaydın butun arkadaslara..

Elifçim süLüs tarihi Kaç söyLe bakem bana....
Benim silüs tarihim 21.02.2008 buna göre 110
nergis canım bizimkisi kısa dönem de o yüzden pek emin olamıyoruz
ama 14.12.08 de teslim oldu normalde 15 mayıs diye hesaplıyolar ama
bayramdan dolayı geç teslim olanlar falan da vardı o nedenle uzarsa diye 17 dedik ama bilemiyorum yine de:uhm:

bende geldim şekerler nasılsınız bakalım neşeler yerinde mi laelaelaelaelae

canım bişeylerin başlaması gibi bitmeside çok normal.daha 1gün önce kıskançlıktan ölen adam.evi arayamadığından sesimi duyamadı diye duygu sömürüsü yapan,sabah koşa koşa nete gelen adam o gün gereksiz bir tartışmadan sonra bitti diye diretiyor.sebep yok ayrılmakta sadece bahaneler.yok kavga ediyoruz yok şöyle yok böyle.verdiği sözlere önem veren ve yapamayacağım şeyi söylemem diyen.ayrılmadan daha yarım saat önce özlemini dile getiren adam bitti diye söylüyor.duycak bişey yok artık.şunu çok iyi biliyorum ve eminim benden iyisini asla bulamayacak.geçen hafta bitti diye konuştu.ben 2gün önceye kadar aradım.en son çok rahatsızlandım üzüntüden.yengem aramış ve konuşmuş.bitti demiş.sebep sormuş.ikimiz yaşadık bu ilişkiyi oda bizde kalsın demiş ama benim bildiğim bir sebep yok.o günden sonra aramadım bidaha.bugün 2gün olucak.sadece 15 20gün bekleyeceğim ve sonra bende olan herşeyini yollayacağım.kararım bu şimdilik.konuştuğum arkadaşları şaşkın.o seni çok seviyor bekle dediler ama ben onu zaten hep bekledim.o yüzden bu ilişki için elimden geleni yaptım ve üzülmüyorum.beni tek üzen kafamdan ve kalbimden atamadığım ve heran içimde olan anılarımız.yorumun için çok teşekkür ederim canım.benim artık sayacağım bir şafağım yok ama sizleri bırakmak istemiyorum(Her ne kadar şafağım yok desemde biliyorum ki içten içe sayıyorum yine de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…