Bende oturuyorum vALLa Canım popo büyütüorum :roflol:
ve şafak saymaya devam yaa benimki 18 mayısta terhis alıyormuş o yüzden 4 gün uzadı ...şafağım neyse artık....
canım ben diyim şafağını
ben de 17 mayıs diye hesapladım şafak 109
seninki de bu durumda 110yerimseniben
inşallah bizimki de uzamaz çünkü emin değiliz bu tarihtenbenneyaptımki
nergis canım bizimkisi kısa dönem de o yüzden pek emin olamıyoruzElifçim süLüs tarihi Kaç söyLe bakem bana....
Benim silüs tarihim 21.02.2008 buna göre 110
canım benımm de 21,02,2008 aynı günde dülüs almışlar demekki evet şafak 110 aynı gündeyiz biz seninle..
tunaydın butun arkadaslara..
canım bi plakalara geleim de aahh ahhhh:) resimdede çok güzel çıkmışsınız ayolsengözlerimebaksanabanam vaLLa süper o zaman ....tertipiz valla :) plakaları beraber sayarız artık
canım bi plakalara geleim de aahh ahhhh:) resimdede çok güzel çıkmışsınız ayolsengözlerimebaksanab
yaw cumartesi söz war benim yüzümde çene bölgemde bi iki siwilce çıktı sinirimi bozuyo yaww
selam kızlar
şafak sadece 2
kimse varmı huhuhuhuhu
dilekcim ben yazdıklarını okudum ama haddim olmayarak bi kaç bişeyde ben sööylemek istiyorumm bitti dediyse bitmiştir asker psikolojisi die bişey yok yaa sende burda onu bekliyosunn özlüyosun daralıyosunn sonuçta giden o bekleyen sensin onun için bekliyosun yani onunda seni düşünmesi lazım birazz senin psikolojini düşünüp bitti falan dememesi lazımm o bitti diyosa senin için çoktan bitmiş olsun yada eğer gerçekten onu çok merak ediyosan bence ara bitip bitmediğini bide ondan duyy
bende varım :) elifcim acilen özele bakarmısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?