Sevdiğini özleyenler buyurun

iyi aşamlar kızlar .... doğru valla özlenmezmi benimkide 8 aylık bi özlemden sonra izne geldi 20 gün yanımdaydı...ama pazar günü sabahı gidio ve nasıl yolcu edicem bilmiorum.....şafak:109

günaydınlar güzel kızlarrrrr..duygucum yazdıklarını okudum yorumumuda yaptım sen bugün çok heyecanlısın belkide nete giremessin ama inşallah aramızdan ayrılmassın.. allah mutluluunu heyecanını daim etsin tatlım.. e herzamanki gibi darısı başımıza:)

biten 344
kalan 108hihoyyythihoyyyt

günaydın Tertip katıLıorum sana.....ŞafakLar aynı artık...say bakaLım...anam bi inemedik 99 a....insekte rahatLasak delikafadulden

kızlar bende sevgilime resimlerden slayt yapıcam ama nerede yapıcam bide yaparım açamassa çok üzülürüm

naber kıslar kimsecikler yokk bugün çarşıya çıktık alışweriş yaptık alyanslarımızı falan aldık cumartesi beklerim hepinizi haa :)))))

kızlar bende sevgilime resimlerden slayt yapıcam ama nerede yapıcam bide yaparım açamassa çok üzülürüm

ben power pointte yapmşmtm cnm çok güzel olmuştu ama benm prog 2007ydi her yerde 2007 olmadıgı için zor buldu olan yeri yaparsan 2003ten yap o heryerde var

çok sevindim kısss başlığını da okudum çok güzel olmuşş fotolarla fln daakaydirigubbakcemile5
darısı başımıza artıkk sen sona geldinn:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…