Sevdiğini özleyenler buyurun

iyi işte cnm nolsun gün saymaya devam işte.cnm sana bişey sorcam.ben 10gün önce mektup gönderdim benmkine hala gitmemiş yaa ne zaman alır acaba bi bilgin varmı?direk komutanlığa gönderdim bu arada

iyi işte cnm nolsun gün saymaya devam işte.cnm sana bişey sorcam.ben 10gün önce mektup gönderdim benmkine hala gitmemiş yaa ne zaman alır acaba bi bilgin varmı?direk komutanlığa gönderdim bu arada

aps ile gönderseydn keşke cnm çok geç kalmış neden acabaa kayıp mı oldu ki

kıs sen hala tatile giremedin ben ım tatlim biticekte neredeyse geri dönücem:)

ee neyapıonuz başka:)hihoyyyt

giremedik şekerim ya
kaydirigubbakcemile3 ne biçim işse milletin tatili bitiyo yaa
en son 2şubatta sınav var bitiyo inş:smiley-cool:

tatilde olan arkdşlarla görüşemiyrm valla yaw sınavlara çalışmaktan
tatil bitip gidicekler okullarına senin gibi

ben 12ocakta döndüm :) 12şubatta gidicem inşallah yine kutahyaya deniz kız ben bugün attım mektup ama aps ile attım postaneye attım o gidicek postaneden alıcak valla inşallah alır yoksa eve gelir mekutp ayvayıda yerim:)
aps ile attım ama yarıa ulaşmaz heralde ordu ya dimi kız ciciş?

selam kızlar keyifler nasıl???
dilekcim seni içinde hayırlısı olsun cicikız doğru demiş
bu kadar severken keşke dememelisin
iyi yapmışsın umarım bu yaşadıklarını hiç hatırlayamayacak kadar mutlu olursun:1hug:

ben de bi kere aps ile yolladm ama kendi adresim yerine postahanenin ismini ve adresini yazdm geri gelmesin eve diye mazallah :)) üç iş gününde ulaşıyomuş
ama hafta içi çıkması gerekiyo hafta sonu kapalı ya.kargolar hafta sonu da çalışıyomu

canım lafa birden daldım ama bende aps ile gönderdim sana bi kağıt veriyolar ya orda
o kağıdın içindeki kodu kullanarak pttnin sayfasından postan nerede takip edebilirsin
bi de ben eve geri dönme durumunu göze alamadım o yüzden bi arkadaşımın yurt adresini yazdımkaydirigubbakcemile2

Kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.Kocaman öpüyorum.Sevdiklerinize dua ederken arada benide hatırlayıp kavuşsunlar diye dua etmeyi unutmayın.

Kardeşimi Çok Özledim...

Kimseyi Değil Miniğimi Özledim :1no2:

napıyım güzelim yaa
okulda yok evde sıkıntıdan patlıyorum
bi yandan şafak sayıyorum telefon bekliyorum
aynı yani değişen bişi yokbenneyaptımki

elifcim valla sagol hee bak bunu bilmiyordum:) benim o an aklıma gelmedi heyecandan kafamdan bi adres attım inşallah alır geri dönmez dönerse bulamayız birdaha:)

senin ki kaç günde ve nereye gitmişti canım?

urfaya yolladm cnm ist dan.üç iş gününde gider dedi aps ile.3TL cik bişi tutuyo çabuk ulaşıyo
postanenin adresini yazdm geri gelirse ordan alınabiliyo hem

oooooooooooo herkseler burdaaa yaa selamlar nasılsınız ama maalesef canımın çok sıkkın olduğu bigün bugün dilek biliyo sebebini...çok daralıyorum

dilekçim biz hep yanındayız senin için bak hem aramış bak herşeyin hayırlsı üstünden zaman geçtikçe durulur canım amasen biraz sabırlı ol biraz kendi akışına bırak arayıp sorma biraz kendi kendine yaptıklarını düşünsün canım ...

elifcim valla sagol hee bak bunu bilmiyordum:) benim o an aklıma gelmedi heyecandan kafamdan bi adres attım inşallah alır geri dönmez dönerse bulamayız birdaha:)

senin ki kaç günde ve nereye gitmişti canım?

canım benimki tam bir hafta sürdü altı günde birliğe ulaştı ama işte 7 günde de eline geçti
şırnağa gönderdim ama merkez değil merkez olunca 2 günde gidiyo
sınırda bi köy olduğu için gitmesi çok uzun sürmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…