Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın arkadaşlar.ya dün le birden çıktım yazamadım bişey.benmki aslında mektup değil.ptt kargo gönderdim yani içinde kazak vs. şeylerde vardı.yani kaybolursa çok üzülürüm.10günü buldu ama hala yok ortada.acaba başka bi kargoylamı gönderseydim?geri dönermi acaba bana ya kendi adresimi yazdım pek sorun olmaz annem bildiği için.kaybolmasında tek geri gelsin yaa

ablacım nasılsın uzun zamandır görüşemiyrz senle nasıl gidiyo?

duygucum tatlım benm gözün aydın.bende seninle aynı mutluluğu yaşadım inan.ALLAHım bizede o mutluluğu tattırsın inşallah.bende sarılamk öpüp koklamak istiyorum artık.ama daha çok var 106 şafak...........

Canım iyi diyelim iyi olalım,hastaneden çıktığım 2. Haftayı buldu ama ben helen meleğimin bizi bırakıp gitmesine alışamadım...şafakları eritmeye devam ediyorum denizim sen nasılsın,askerimiz nasıl canımın içi

canım kargo için sana barkod vermedilermi.itesinden sorgulayabilirsin o şekilde.Birde koliyi askeriyeye yolladıysan içeri almıyolar bazen yolluolar şubelere.Çarşıya çıkınca alıyorlar.Sen bi ara kargoyu sor.

çok deme deniz bak ben buraya geldiğimde daha 6 ayım vardı,ama rabbime binlerce şükürler olsunki az kaldı....
Gerçi nekadar az kaldı desemde azalmıyor ama olsun sabır ve inançla bekliyoruz

Allah hiç ayırmasın tatlım gözün aydın çok sevindim.Umarım hepimiz tüm sıkıntıları atlatıp sonunda aynı sevinci yaşarız.

sana yazmayı unuttum abla geçmiş olsunn.inş ilerde olur üzülme..

dilekk sen yolladınmı kargo nasıl bi kutuya koydun ? kutu bulamıyorm

ya ablacım benim bundan hiç haberim yok.çok şaşırdım.ablam benm üzülme yaaa?rızkı yokmuş derlerya gençsiniz daha çok yaparsınız bizi teyze.ama insan üzülür tabi.benm askerimde iyi ablacım biraz biraz yola gelio işte.günde 1defa arardı artık ikiye çıktı:)))aklı hep bende ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

sana yazmayı unuttum abla geçmiş olsunn.inş ilerde olur üzülme..

dilekk sen yolladınmı kargo nasıl bi kutuya koydun ? kutu bulamıyorm

tatlım ben yurtiçiyle yolluyorum genelde.Ordan almıştım koli.Özel kolileri var kargo şirketlerinin.Hepsindede var diye biliyorum.Hiç uğraşmaya değmez kutu bulmakla bantlamakla.Orda hemen hallediyorlar.

teşekkür ederim ablacım....sizin desteğiniz dualarınız sayesinde yaşıyorum zaten.dediğin gibi biliyorumki anne ve babasına meleğim cenneten kardeşini yollıyacak ve bizi sevindirecek
duygu gözün aydın ablacım,darısı tüm asker yolu gözleyenlere ,hasret çekenlere

dilekcim bi kagıt verdiler ama nasıl yapcam o dediğini.gitmemmi gerekio pttdenmi öğrencem.ordan sorunca gitmiş diyolar ama aşkım soruyo yok diyolarmış

yaw kızlar kargo şubesini aradım şubeye ulaştıktan sonra üç gün içinde şubeden teslim alması gerekiyomuş.ya o hafta çarşıya çıkamazsa nolck ( geri gönderiyolarmış yaaa

ciciş hep mi öle oluyomuş yaniptt kargodamı 3gün içinde alınması gerekiyomuş.ben direk birliğe gönderdim yaaa ulaşır dimi kızlar

biraz daha bekle bakalım ya inşş ulaşır kaygılanma.ben daha yollamadm da ya üç gün içinde gidip alamazsa nolck((

yaw kızlar kargo şubesini aradım şubeye ulaştıktan sonra üç gün içinde şubeden teslim alması gerekiyomuş.ya o hafta çarşıya çıkamazsa nolck ( geri gönderiyolarmış yaaa

canım ararsın kargo şubesini asker olduğunu söylersin bekletiyorlar.Ben hasana atkıları yollamıştım ya.2hafta sonra aldı ancak.Ben direk şubeye yollamıştım.Üstünede not yazdım asker diye.Şube de bekliyor koli çarşıya ne zaman çıkarsa alıyor.Olmadı izin ister komutanlarından gider alır.Sen şubeye yolla direk en garantilisi öyle.Birliğe yolladığında kargo içeri almıolar çünkü.

cicişim bende bildiğimi söyleyim kutuyu sen ayarlamıyosun,bütün kargolarda kutular var boy boy onlar veriyo

dilekcim bi kagıt verdiler ama nasıl yapcam o dediğini.gitmemmi gerekio pttdenmi öğrencem.ordan sorunca gitmiş diyolar ama aşkım soruyo yok diyolarmış

canım aps ile yolladıysan kağıdın üstünde AP die başlayan bir barkod numarası olur.Senin kolin muhtemelen dağıtım şubesinde.Dediğim barkod nosunu bul.Pttden yolladıysan www.ptt.org.tr ye gir.Sayfanı altında yurtiçi gönderi sorgulama kısmı var oraya numaraları gir sana döküm çıkar hemen.

ayyy şu söledigine çok sevindim cnmm hihoyyyt zate karakola yollamıcam ordaki şubeyi aradın dimi bekletin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…