kızlar bitaneme kavuştummm benden mutlusu yok artık
kokladım öptüm kocaman kocamannn
yok böyle bişey ya
cidden çok özlemişimm
460 gün beklediğime değdi dedim
bu an için bi 460 daha beklenirr
allah herkezi kavuştursunn...
günaydın arkadaşlar.ya dün le birden çıktım yazamadım bişey.benmki aslında mektup değil.ptt kargo gönderdim yani içinde kazak vs. şeylerde vardı.yani kaybolursa çok üzülürüm.10günü buldu ama hala yok ortada.acaba başka bi kargoylamı gönderseydim?geri dönermi acaba bana ya kendi adresimi yazdım pek sorun olmaz annem bildiği için.kaybolmasında tek geri gelsin yaa
ablacım nasılsın uzun zamandır görüşemiyrz senle nasıl gidiyo?
kızlar bitaneme kavuştummm benden mutlusu yok artık
kokladım öptüm kocaman kocamannn
yok böyle bişey ya
cidden çok özlemişimm
460 gün beklediğime değdi dedim
bu an için bi 460 daha beklenirr
allah herkezi kavuştursunn...
sana yazmayı unuttum abla geçmiş olsunn.inş ilerde olur üzülme..
dilekk sen yolladınmı kargo nasıl bi kutuya koydun ? kutu bulamıyorm
çok deme deniz bak ben buraya geldiğimde daha 6 ayım vardı,ama rabbime binlerce şükürler olsunki az kaldı....
Gerçi nekadar az kaldı desemde azalmıyor ama olsun sabır ve inançla bekliyoruz
yaw kızlar kargo şubesini aradım şubeye ulaştıktan sonra üç gün içinde şubeden teslim alması gerekiyomuş.ya o hafta çarşıya çıkamazsa nolck( geri gönderiyolarmış yaaa
dilekcim bi kagıt verdiler ama nasıl yapcam o dediğini.gitmemmi gerekio pttdenmi öğrencem.ordan sorunca gitmiş diyolar ama aşkım soruyo yok diyolarmış
canım ararsın kargo şubesini asker olduğunu söylersin bekletiyorlar.Ben hasana atkıları yollamıştım ya.2hafta sonra aldı ancak.Ben direk şubeye yollamıştım.Üstünede not yazdım asker diye.Şube de bekliyor koli çarşıya ne zaman çıkarsa alıyor.Olmadı izin ister komutanlarından gider alır.Sen şubeye yolla direk en garantilisi öyle.Birliğe yolladığında kargo içeri almıolar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?