- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
ayyy şu söledigine çok sevindim cnmm hihoyyyt ordaki şubeyi aradın dimi bekletin diye
sevindirdin beni cnmm vallaa .napıcaktm yoksa.öle düşünür dururdum iyi ki varsınızzzzzzzz
dilekcim bahçelievler yazıyo en sonda oraya kadar hepsi kabul edilmiş ama o edilmemiş
ozaman şöyle yap tatlım 444 1 788i ara ordan sordur.Birazda sert çıkış.3günde gitmesi gerekmiyormu şu kadar gün oldu de.Bugün yarın ulaştırırlar aceleyle merak etme.
ok cnm orayı ararım.sende üzme kendini cnm bu kadar.ölümlü dünya hepimiz tadıcaz bunu.ne kadar zor olduğunu biliyorum o durumun.daha hayata olmayacağını düşünmek,onu görmeyeceğini düşünmek cok acı.ama ALLAH bilir cnm.benm babaneme 3ay içinde ölür deediler kadın kanseri yendi ayakta şimdi hepimizden sağlam.ve 85yaşında.hasana gelince.biliyorumki çok üzülüyosun ihtiyacın var ona şuan ama onsuz yaşamaya alıştr kendini.o hayatında olsada olmasdada alış buna.insan yalnız yaşamayı öğrenmeli herşeye tek başına göğüs germeyi öğrenmeliş yoksa çok yıpranıyosun zamanla.sabret cnm herşey düzelicek.sakın kendine yenilipte arama tamammı.
Beni anladığını düşündüğüm her kötü anımda yanımda olan kişi oydu.Şunu biliyorum ki eğer duysa böyle bişey olduğunu dayanamaz yine.Dün aradım zaten bugün arayamam sanırım.Okadar cesaretim yok.Sesini duydum ya yeter şimdilik.Ben onu seviyorum o yeter.Oda anlar elbet birgün yaptığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?