Sevdiğini özleyenler buyurun

sevindirdin beni cnmm vallaa .napıcaktm yoksa.öle düşünür dururdum iyi ki varsınızzzzzzzz

adam 3 gün bekliyo sonra geri gönderiyoruz diyince üzülmüştüm yanii.belli olmaz sonuçta çıkamayabilir o haft.moralimi bozmuştu okdr hazırlandm.tşk ederim vallaaa:) hazırlıyım da gönderiyim

dilekcim bahçelievler yazıyo en sonda oraya kadar hepsi kabul edilmiş ama o edilmemiş

ozaman şöyle yap tatlım 444 1 788i ara ordan sordur.Birazda sert çıkış.3günde gitmesi gerekmiyormu şu kadar gün oldu de.Bugün yarın ulaştırırlar aceleyle merak etme.

cnm pttnin sitesine irdim orda kontrol edilen bi yer var benm karo bahçelievlerde takılmış

ya unutmuş fln da olabilirler sen bi ara cnm.bahcelievlerdeki merkez tüm postalar oraya geliyo
bi kere bize de olmuştu tabi bize yakın ya gittik b.evlerdeki binaya adamlar not düştü buldular sonra
adrese iki gün içinde geldi.ciddiyet yok adamlarda biraz azar gerekiyo bazen malesef

sağol cicişim.bizim ev tel kapalı ama dışarı çıkıcama aramak için.hafta sonuya işlem yaparlarmı yada yardım ederlermiki?yoksa hiç çıkmayım bu soğukta.kar yağıyo çünkü.pazartesimi halledeyim?

denizcim sana yazdığım numara ptt genel merkez numarası.onlar ordan herşeyi görüyorlar ve direk ilgileniyorlar.Şubelerle uğraşırsan zor olur.Sen dediğim yeri ara sana yardım ederler kesinlikle.Yanlız biraz ses tonunu yükselt.Bu arada dedem çok ağırlaştı hastaydı.Dün gece ambulans çağırdım hastaneye götürdük ama yapılacak bişey yok.Şuanda babaannemler başında kuran okuyorlar.Durumu çok kötü.Hayatımda ilk kez ölümü yaşayacağım sanırım.Okadar çok ihtiyacım varki hasana anlatamam.Ama yok...Neden herşey benim üstüme geliyor...

ok cnm orayı ararım.sende üzme kendini cnm bu kadar.ölümlü dünya hepimiz tadıcaz bunu.ne kadar zor olduğunu biliyorum o durumun.daha hayata olmayacağını düşünmek,onu görmeyeceğini düşünmek cok acı.ama ALLAH bilir cnm.benm babaneme 3ay içinde ölür deediler kadın kanseri yendi ayakta şimdi hepimizden sağlam.ve 85yaşında.hasana gelince.biliyorumki çok üzülüyosun ihtiyacın var ona şuan ama onsuz yaşamaya alıştr kendini.o hayatında olsada olmasdada alış buna.insan yalnız yaşamayı öğrenmeli herşeye tek başına göğüs germeyi öğrenmeliş yoksa çok yıpranıyosun zamanla.sabret cnm herşey düzelicek.sakın kendine yenilipte arama tamammı.

Beni anladığını düşündüğüm her kötü anımda yanımda olan kişi oydu.Şunu biliyorum ki eğer duysa böyle bişey olduğunu dayanamaz yine.Dün aradım zaten bugün arayamam sanırım.Okadar cesaretim yok.Sesini duydum ya yeter şimdilik.Ben onu seviyorum o yeter.Oda anlar elbet birgün yaptığını.

anlıycak cnm ve cok pişman olcak emin ol bundan.tersini asla düşünme.sakın çzginden kayma.hep adım atan o olsun anlaştıkmı.o bu hale getirdi sizi çünkü.

ecel geldiyse yapacak bişi yok dilekçim.zor tabii dedenin öldügünü görmek...ne denir bilmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…