- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
şafak 398 benimde kızlar çok özledim onu 13 şubatta dağıtıma gelio 14 şubatta :asigim: burda olucak çok mutluyum :teytey: :sm_cool: :lepi: askerliğini ankarada yaptı 3-4 kez gittim görmeye ama usta birliği gaziantep düştü nasıl gidicem nasıl yapıcam bilmiyorum :1no2: nişanlı oldugum için ankara sorun olmuodu pek ama gaziantep kesin sorun olucak 62 gün arada görsekde zor geçti çünkü o bana çok düşkün aynı şekilde bende nasıl dayanıcam bilmiyorum ALLAHIM SEN BANA VE BENİM GİBİLERE SABIR VER VE HEPSİNİ KORUSUN :Saruboceq:
kızlar hepimizde allah kazasız kavuştursun inş kıllarına zarar gelmeden dönecekler......allahım askerlerimizi özleyenlerine sevenlerine bağışlasın...iyi geceler allah rahatlık versin hepinizse
november ve handann hoşgeldiniz aramıza iyi gecelr
Canım teşekkür ederim, dileklerine yürekten katılıyorum, amiiiiinn
kızlarr ne güzel şeyler yazmıssınızzz öle... ben de aranızdayım bundan sonra....
sağol cnm bnm a.s. sanada iyi geceler Allah senide hayırlısıyla kocana kavuşturur inş... :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldiniz kızlar :1hug: november ve buseheper şafaklarınız kaç :uhm: handancım şafak takvimin gözükmüyor bu arada yerimseniben
şafak 398 benimde kızlar çok özledim onu 13 şubatta dağıtıma gelio 14 şubatta :asigim: burda olucak çok mutluyum :teytey: :sm_cool: :lepi: askerliğini ankarada yaptı 3-4 kez gittim görmeye ama usta birliği gaziantep düştü nasıl gidicem nasıl yapıcam bilmiyorum :1no2: nişanlı oldugum için ankara sorun olmuodu pek ama gaziantep kesin sorun olucak 62 gün arada görsekde zor geçti çünkü o bana çok düşkün aynı şekilde bende nasıl dayanıcam bilmiyorum ALLAHIM SEN BANA VE BENİM GİBİLERE SABIR VER VE HEPSİNİ KORUSUN :Saruboceq:
Kızlar dün öğlen 15.45te dedem vefat etti.Hayatımda ilk kez ölümü gördüm.Tüm gece aynı evde kaldık.Çok kötüyüm hayatımda bildiğim tanıdığım tek dedem vardı oda gitti.Dedem gözümün önünde ruhunu teslim etti.O an halamın çığlığıyla ağlamaya başladım ve hasanı aradım biranda.Telefona geldi nasılsın diye sordu.İyi değilim dedemi kaybettik dedim ve ağlamaya başladım.Ağlama gülüm dedim bir kaç kez.Bir süre konuştuk kapatalım içeri gidicem dedim.Telefonu koy cebine sen git ben kaparım dedi.İçerde gelenleri karşıladım 10dk kadar.Telefon geldi aklıma baktım hala açık.Orda bekliyor.Sonra ağlamaya başladım sesi gelmedi ne yapıyosun dedim seni dinliyorum dedi.Ağlama dedim bana diosun sende ağlama dedi.Tam 45dk konuştuk.Sonra 1 2saat sonra yeniden aradı.Eve çıkmıştım biraz uzaklaşmak için.Tek durma korkarsın sen dedi.Gece sakın durma biliyorum korkcaksın dedi.Dedem ölmeden 1hafta önce babaannemle hasandan bahsediyorduk.Dedem o hasta haliyle duymuş sordu babaannem dileğin arkadaşı diye anlattı ona.Bilinci çok yerinde değildi ama anlamış olsa gerek selam söyledi.Hasana anlattım aradığında arkadaşlarla oturuyoduk bana selam söylemiş ölmeden önce dedi.Üzüldüm dedi.Gece yine aradı.Birde az önce konuştuk.Kafam dağılsın diye size yazayım dedim.Şimdi dedemi götürücekler.Hepiniz lütfen dua edin dedem için.
hoşgeldiniz kızlar :1hug: november ve buseheper şafaklarınız kaç :uhm: handancım şafak takvimin gözükmüyor bu arada yerimseniben
kızlar dün öğlen 15.45te dedem vefat etti.hayatımda ilk kez ölümü gördüm.tüm gece aynı evde kaldık.çok kötüyüm hayatımda bildiğim tanıdığım tek dedem vardı oda gitti.dedem gözümün önünde ruhunu teslim etti.o an halamın çığlığıyla ağlamaya başladım ve hasanı aradım biranda.telefona geldi nasılsın diye sordu.iyi değilim dedemi kaybettik dedim ve ağlamaya başladım.ağlama gülüm dedim bir kaç kez.bir süre konuştuk kapatalım içeri gidicem dedim.telefonu koy cebine sen git ben kaparım dedi.içerde gelenleri karşıladım 10dk kadar.telefon geldi aklıma baktım hala açık.orda bekliyor.sonra ağlamaya başladım sesi gelmedi ne yapıyosun dedim seni dinliyorum dedi.ağlama dedim bana diosun sende ağlama dedi.tam 45dk konuştuk.sonra 1 2saat sonra yeniden aradı.eve çıkmıştım biraz uzaklaşmak için.tek durma korkarsın sen dedi.gece sakın durma biliyorum korkcaksın dedi.dedem ölmeden 1hafta önce babaannemle hasandan bahsediyorduk.dedem o hasta haliyle duymuş sordu babaannem dileğin arkadaşı diye anlattı ona.bilinci çok yerinde değildi ama anlamış olsa gerek selam söyledi.hasana anlattım aradığında arkadaşlarla oturuyoduk bana selam söylemiş ölmeden önce dedi.üzüldüm dedi.gece yine aradı.birde az önce konuştuk.kafam dağılsın diye size yazayım dedim.şimdi dedemi götürücekler.hepiniz lütfen dua edin dedem için.
Kızlar dün öğlen 15.45te dedem vefat etti.Hayatımda ilk kez ölümü gördüm.Tüm gece aynı evde kaldık.Çok kötüyüm hayatımda bildiğim tanıdığım tek dedem vardı oda gitti.Dedem gözümün önünde ruhunu teslim etti.O an halamın çığlığıyla ağlamaya başladım ve hasanı aradım biranda.Telefona geldi nasılsın diye sordu.İyi değilim dedemi kaybettik dedim ve ağlamaya başladım.Ağlama gülüm dedim bir kaç kez.Bir süre konuştuk kapatalım içeri gidicem dedim.Telefonu koy cebine sen git ben kaparım dedi.İçerde gelenleri karşıladım 10dk kadar.Telefon geldi aklıma baktım hala açık.Orda bekliyor.Sonra ağlamaya başladım sesi gelmedi ne yapıyosun dedim seni dinliyorum dedi.Ağlama dedim bana diosun sende ağlama dedi.Tam 45dk konuştuk.Sonra 1 2saat sonra yeniden aradı.Eve çıkmıştım biraz uzaklaşmak için.Tek durma korkarsın sen dedi.Gece sakın durma biliyorum korkcaksın dedi.Dedem ölmeden 1hafta önce babaannemle hasandan bahsediyorduk.Dedem o hasta haliyle duymuş sordu babaannem dileğin arkadaşı diye anlattı ona.Bilinci çok yerinde değildi ama anlamış olsa gerek selam söyledi.Hasana anlattım aradığında arkadaşlarla oturuyoduk bana selam söylemiş ölmeden önce dedi.Üzüldüm dedi.Gece yine aradı.Birde az önce konuştuk.Kafam dağılsın diye size yazayım dedim.Şimdi dedemi götürücekler.Hepiniz lütfen dua edin dedem için.
bi tertip daha geldi hoşgeldin buseheper :) ben de konuşyrm şuan ama annesiyle konuşyo ben izliyrm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?