Sevdiğini özleyenler buyurun

kuzum şafağını şafak panomuza yazzmayı ihmal etme lütfen ilerde birgün panomuz ne şafaklar gördü allahın izniyle hepside sağsalim döndü ne şafaklar yedi panomuz demek istiyorum walla ne güzel sevgililer gününde yanında olacak belki eşimde yanımda olur bu hafta içi izne gelmek istiyor komutanlarda izin verecek gibiler bende bekliyorum bakalım inş gelecek karsta benim eşim seninde gaziantepmiş bi uzaklığı var can sıkan antebin öyle tehlikeli biyer değil güzel biyer şükret canım eşim karsta sürünüyo ben onun sürünmesine bile şükrediyorum

kızlar hepimizde allah kazasız kavuştursun inş kıllarına zarar gelmeden dönecekler......allahım askerlerimizi özleyenlerine sevenlerine bağışlasın...iyi geceler allah rahatlık versin hepinizse
november ve handann hoşgeldiniz aramıza iyi gecelr

kızlarr ne güzel şeyler yazmıssınızzz öle... ben de aranızdayım bundan sonra....

sağol cnm bnm a.s. sanada iyi geceler Allah senide hayırlısıyla kocana kavuşturur inş... :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım teşekkür ederim, dileklerine yürekten katılıyorum, amiiiiinn

kızlarr ne güzel şeyler yazmıssınızzz öle... ben de aranızdayım bundan sonra....

sağol cnm bnm a.s. sanada iyi geceler Allah senide hayırlısıyla kocana kavuşturur inş... :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldiniz kızlar :1hug: november ve buseheper şafaklarınız kaç :uhm: handancım şafak takvimin gözükmüyor bu arada yerimseniben

hoşgeldiniz kızlar :1hug: november ve buseheper şafaklarınız kaç :uhm: handancım şafak takvimin gözükmüyor bu arada yerimseniben

canım o takıntılı olduğum konuya kötükedihüso kötükedihüso bir türlü ayarlayamadım yada beceremedim anlamadım yani CADIARZU şafak bnm içimde diyerek bir arabesk yapim

Kızlar dün öğlen 15.45te dedem vefat etti.Hayatımda ilk kez ölümü gördüm.Tüm gece aynı evde kaldık.Çok kötüyüm hayatımda bildiğim tanıdığım tek dedem vardı oda gitti.Dedem gözümün önünde ruhunu teslim etti.O an halamın çığlığıyla ağlamaya başladım ve hasanı aradım biranda.Telefona geldi nasılsın diye sordu.İyi değilim dedemi kaybettik dedim ve ağlamaya başladım.Ağlama gülüm dedim bir kaç kez.Bir süre konuştuk kapatalım içeri gidicem dedim.Telefonu koy cebine sen git ben kaparım dedi.İçerde gelenleri karşıladım 10dk kadar.Telefon geldi aklıma baktım hala açık.Orda bekliyor.Sonra ağlamaya başladım sesi gelmedi ne yapıyosun dedim seni dinliyorum dedi.Ağlama dedim bana diosun sende ağlama dedi.Tam 45dk konuştuk.Sonra 1 2saat sonra yeniden aradı.Eve çıkmıştım biraz uzaklaşmak için.Tek durma korkarsın sen dedi.Gece sakın durma biliyorum korkcaksın dedi.Dedem ölmeden 1hafta önce babaannemle hasandan bahsediyorduk.Dedem o hasta haliyle duymuş sordu babaannem dileğin arkadaşı diye anlattı ona.Bilinci çok yerinde değildi ama anlamış olsa gerek selam söyledi.Hasana anlattım aradığında arkadaşlarla oturuyoduk bana selam söylemiş ölmeden önce dedi.Üzüldüm dedi.Gece yine aradı.Birde az önce konuştuk.Kafam dağılsın diye size yazayım dedim.Şimdi dedemi götürücekler.Hepiniz lütfen dua edin dedem için.

benim sevgilim de urfada ama antep sınırında.bölge olarak antep sayılıyo orası.uzak evt ama napalımm daha uzak bi yerde de olabilirdi buna da şükür bence dua et:Saruboceq:

başınız sağolsun şekerim yaa Allah yardımcınız olsun mekanı cennet olsun:Saruboceq:

gunaylar herkese yeni gelen arkdaslar hoşgeldiniz aramıza..
biten 347 KALAN 105:lepi:

dilekçim başın sagolsun ne diyeceğimi bilmiyorum..bak dedenin de ölmeden önce aklı sende kalmamış enazından mürvetini göremesede hayatında bir sevdiğinin oldugunu öğrenmiş..her hayırda bir şer,her şer de bi hayır var diye yazıyor bir hadisi şerifimizde..bak hasanında aramış seninle ne güzel ilgilenmiş kötü gününde yanında olmaya çalışıyor:asigim:sen sadece sabret çok güzel günler gelicek inşallah canım tekrar basın sağolsun..

hozefin başın sağolsun canım.allah mekanını cennet etsin.çok iyi anlıyorum seni benim iki dedem babaannem anneannem hepsi gözlerimin önünde vefat etti.ama en acısı annemin ölümüydü.koynunda yatıyordum son nefesini verirken.öööfffff duygulandım.canım allah sabır versin

bi tertip daha geldi hoşgeldin buseheper :) ben de konuşyrm şuan ama annesiyle konuşyo ben izliyrm hihoyyyt

annesiyle konuşurken mazlum mazlum onu izliyodm :)
senin o bakışını yerim ben kıyamam sana bekle yollıcam şimdi dedi hihoyyyt

dilekcim başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun inşallah...

canım benim başın sağolsun,Allah sabır ve dayanma gücü versin...=(

ben de duacıyım o şahısa kimse:) ama cts çıkmasını istiyorm kargo vercem bi dahaki haft inş cts çıkar da kargoyu alabilir yoksam pzr kapalı kargo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…