Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar walla biz şimdi; önceye göre daha çok konusuyoruz walla, eskiden iş-güç yogunluktan 3 kez konusurduk , şimdi sırf kontrol etmek için bile 1500 kez arıyo saolsun da; benim de sorunum, daha dogrusu korkularım war, geldikten sonra ile ilgili... onları napcam bılmıyorummm=((((

ah cnm ya hiç sorma bende çok özledim.hani böle az konuşuyozya bunlar dönüncede acaba alışırda aramazlarmı bizi dersin?ben dayanamam valla ya günde en az 6 kere konuşurduk burdayken gebertirim onu vallaklava:

hiii inşallah öyle olmaz canım yoksa yapacağım tavırların haddi hesabı olmazklava:
geldiği gibi bozuşuruz sonra

bende de var o korkulardan canım
ama düşünmemeye çalışıyorum onları
düşününce darlanıyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum

Kıslar şafak kaç bilmiyorum ama ben o sorunları 1 hafta önce daha beter düşünmeye başladım.. Tam 2 haftamız kaldı.. Daraltıyo bazen beni gelecek düşüncesi kafamçokkarıştı:1ninca:

ya benım daha 105 günüm var ben bile bazen düşündükçe nefesim kesiliyo canım daralıyo nolcakbizim bu halimizzz ahhh gülçin cim ahhh..sendaha çok strestesin şimdi..

Nerdesin lem sen :mymeka: Özledik herhal kötükedihüsosırnaşık şey

ayy ablamm özlemiş beniii :asigim: nabıyım vallah arada bi geliyom bi gidiyom ders çalışıyom fln öle gidiyo:)
yarın da iki sınavım var ve sonnn.....
bi buçuk aylık tatil beklesin beniiiii hihoyyyt
şimdik de sevgülüme mektup yazcam salı kargoya vercem de bi kaç şeyle beraber

ya benım daha 105 günüm var ben bile bazen düşündükçe nefesim kesiliyo canım daralıyo nolcakbizim bu halimizzz ahhh gülçin cim ahhh..sendaha çok strestesin şimdi..

ahh ahhh ben de heyecanlanıyorm kıss nolcak netcez diyedelikafadulden

ya kızlar bide millet diyor ki; iste gelınce tozutur, erkek adam orda kac ay kapalı kaldı, gezer ,tozar...=((( cıdden korkuyorum ben yaaa

benimkine annesi dedi ki gelince ogulcugum seni bodruma yollıyım stres at.
istemiyo sen yokken ben orda nabıcam diye.
bize istanbul yeter diyo.burda gezeriz biz de...bensiz nereye gidiyomuş hem delikafadulden

ya caım gezicek tozucak tabi öyle düşünme ama azıtmıyorlar yani ama bi anca böyle sudan çıkmış balık gibi oluyorlar butun yapamadıklarını hepsini yapmak istiyorlar ama senın onun yanın daolup bunları herzaman yapabileceğini istedigin her zman yapabileceigini anlatman gerekiyor sabırlar ve tatlı dille canım üzülme yani çok korkulucak bişey olmuyo:)

vay be merve iyi baglamışın kendine benımki olsa azcık gideyim ne var der:) ben de kıyama gönderirim çünkü o benı yurtdışına yolluyo hak yiyemem şimdi

walla bızım toplam 7 erkek arkadasımız hepsı bırden gıttıler askere, önce gelınce hepberaber tatıle gıdıcez dıodu; gıttıkten 2 hafta sonra bana tatıl programı yap,gitmiycem onlarla dedı... sımdı mayıs ayında, ben alıcam askerden onu, butun rezervasyonlar yapıldı..=))gelınce ıstanbulda da gezerız lıste yap ıstedıın yerlerı dedı..Ama tabı ınsan korkuyo gene de, söylenenler yüzünden!!! o zman da söyledıgın gıbı yaparım artık canımcımmmm, napalım... cok saol cewabın ıcın tatlım...=)

nurcum özellikle bişi yapmadım da yengeç burcu oldugundan olabilir :) çok baglıdır Allah bozmasın
arkdşlarıya gitcegine benle gitmeyi tercih ediyo :asigim: ama ufak tefek gidebilir

canım sen boşa telaş yapıyosun o zaman baksana askerlik dönüşü için planlar yapıyo seninle daha ne işte
arada hepimiz darlanıp takılıyoruz aslında çok ufak olan şeylere...
ama olabildiğince takılmayın böyle kafanızda kurmayın olmadık şeyleri...
hoş böyle diyorum ben kurmuyomuyum hem de nasıl kuruyorum
ama aradan biraz geçince ne kadar anlamsız olduğunu anlıyorum
bazen söyledikleri batıyo
acaba şunu mu demek istedi
niye böyle dedi
diye kuruyoruz kafamızda ama çok takılmamaya çalışına.s

maviyeshill canım çoooook teşekür ederim tekrara.s.
sayende doya doya konuştum biraz önce:asigim:
nasıl özlemişim öyle konuşmayı
eskisine göre yarı yarıya hatta daha da ucuza geliyo:teytey:

evet cnm doğru söylüyosun, kurmamak hatta ve hatta gaza gelmemek lazım=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…