Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar ben netten baktım benım mektubuma torbaya atıldı - ordu(fatsa) dşyor benım mektubumda ordu fatsya gidicekti torbaya atıldı nedemek ulaştımı yani şimdi ?

dilekcim başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz busepher seninle tertibiz canımkaydirigubbakcemile5

şafak 104 bitiyo bitiyo çok şükür

bakıyorum da çarşısı olanlar var gözünüz aydın
bisim çarşımız yok:çok üzgünüm:
ama bugün yarım saat girecek yinesırnaşık şey
görcem yarım saatliğine de olsa:asigim:
çok ösledim yaa

mrb eifcim biz tanışmadık senle aramıza hoş geldin ben denizzz.bu arada şafaklar aynı bizim:)))

ogescim cevap için çok teşekkür ederim canıma.s.
cep kullanmadığı için biz ankesörlü telefonla görüşüyoruz zaten mesaj yazma ihtimali yok
üstelik cebi arıyo düşünün giden kontörlerikafamçokkarıştı
neyse ki operatörlerden birinin kampanyası var (adını verebilir miyim bilmiyorum)
o sayede o arayınca ben meşgule düşürüp onu arıyorum daha hesaplı oluyo

dilekcim başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz busepher seninle tertibiz canımkaydirigubbakcemile5

şafak 104 bitiyo bitiyo çok şükür

ewet cnmcım farkettimm, beraber sayıcaz seninle artık napalım=))):lepi:

merhaba denizcim hoşbulduka.s.
evet seninle tanışamamıştık
şafaklar aynı ve de bitiyoo:dance:
çoook şükür

evet cnm bitiyo çok şükür.üçte birini geride bıraktık.seninki nerede yapıyo?bu arada yazdığın o operatör 4harfli olanmı:))))

ben de duacıyım o şahısa kimse:) ama cts çıkmasını istiyorm kargo vercem bi dahaki haft inş cts çıkar da kargoyu alabilir yoksam pzr kapalı kargo

cnm benim; c.tesi de cıkabilir heralde; bilmiyorum ama benim erkek arkadasım c.tesı ya da pazar arasında tercıh yapıp öle cıkıyo, tabı yolladıgın sey süprizse onu bilemiycem=)))

NOLUYO BAKİM BURDAA SİZE CUMARTESİ NİŞANIM WAR DEDİM:mymeka: HİÇ Bİ KİŞİ BİLEM SORMAMIŞ TEBRİK ETMEMİŞ:dilcikar:

benimki şırnakta sınır da bekliyo:a015:

yok canım 8 harfli:))

seninki nerde?

cnm askerliğin doğusu batısı olmuyo ya ne yazıkki benmki istanbul metriste ama canına okuyolarmış valla((bu arada bende o 8harfliden kullanıyrm haberim yok hiç böle bişeyden.nasıl bi tarife bahsetsene?:)))))))))

NOLUYO BAKİM BURDAA SİZE CUMARTESİ NİŞANIM WAR DEDİM:mymeka: HİÇ Bİ KİŞİ BİLEM SORMAMIŞ TEBRİK ETMEMİŞ:dilcikar:

kız nelsi akılmdaydı da gunleri şaşırmışım ben nasıl geçti nesli evde yapıcaktın ama nasıl geçti anlat biraz ne oldu yuzükler nasıl dı felan ailesi nasıl dı anlat azcık
sagolun kızlar ozaman yarın alabilir galiba benım aşşkım meltubunu:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…