ayyy cnm valla ben bilmydm kızzz tebrik ederim nasıl bi duygu anlat hadi herşeyi anlat,nerde yaptınız evdemi oldu?
HIMM SEN BİLMEDİĞİN İÇİN ANLATABİLİRİM SANAA EWDE YAPTIK İŞTE HEYECANLI YORUCU AMA ÇOK GÜZEL BİİŞEY RAHATÇA BİZE GELİO BİZ RAHATÇA KONUŞUYORUZZ HATTA BUGÜNDE GELDİ BİZE :))) HARİKA Bİ DUYGU DARISI BAŞINA İNŞŞa.s.
mrb busecim sende hoşgeldin aramıza.seninki nerde yappıyo askerliği?
HIMM SEN BİLMEDİĞİN İÇİN ANLATABİLİRİM SANAA EWDE YAPTIK İŞTE HEYECANLI YORUCU AMA ÇOK GÜZEL BİİŞEY RAHATÇA BİZE GELİO BİZ RAHATÇA KONUŞUYORUZZ HATTA BUGÜNDE GELDİ BİZE :))) HARİKA Bİ DUYGU DARISI BAŞINA İNŞŞa.s.
kızlar yasakmı hiç bilmiyorum ama 2 gündür yeni bir kampanya çıktı onu kullanıyorum ben 25 kontore 1 saat konuşuyorsun şubat sonuna kadarmış.istediğin kadarda 25 kontore 1 saat kamyanyasından yararlanabiliyorsun.neslicim bizde tanışmadık ama hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.evet çok güzel bir duygu bol bol tadını çıkar
kızlar yasakmı hiç bilmiyorum ama 2 gündür yeni bir kampanya çıktı onu kullanıyorum ben 25 kontore 1 saat konuşuyorsun şubat sonuna kadarmış.istediğin kadarda 25 kontore 1 saat kamyanyasından yararlanabiliyorsun.neslicim bizde tanışmadık ama hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.evet çok güzel bir duygu bol bol tadını çıkar
aaa kızlar ya kafam karıştıbu 25kontöre 1 saat hangisinin oluyo ya hiç bişeyden haberim yok benm.benm hat hani şu v harfiyle başalyan bana bişey söleyin bende yapayım çünlü aşkımla cok kısa konuşuyrm yaa((
bu arada busecim benm aşkım ist metriste.benmkide kısa dnmdi.
maviyeshillcim sen de hoşgeldn aramıza.tabi senin işi biraz daha zor evlisin(
NOLUYO BAKİM BURDAA SİZE CUMARTESİ NİŞANIM WAR DEDİM:mymeka: HİÇ Bİ KİŞİ BİLEM SORMAMIŞ TEBRİK ETMEMİŞ:dilcikar:
cicişim sen yine benden küçüksün kız ben evde kaldım valla.aşkım geldikten 2 ay sonra 25e gircem eşek kadar oldum.evlenelim falan diyene kadarda 26 olurum.yok yok ben kesin evde kaldım yaaa((((((
ohh sağol mervecim yaakaydirigubbakcemile5
denizcim senin için baktım vodafonun sayfasına ama göremedim bişi:sm_confused:
sen baktın mı:uhm:
sen bilirsin canım
bizde de zaten ben arasam da ortaklaşa gidiyoruz
bi o yüklüyo kontör bi ben öyle idare ediyoruz
canımmm benim yaa
bi gelse özledim saatin farkına varmadan konuşmayı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?