Sevdiğini özleyenler buyurun

ayyy cnm valla ben bilmydm kızzz tebrik ederim nasıl bi duygu anlat hadi herşeyi anlat,nerde yaptınız evdemi oldu?

HIMM SEN BİLMEDİĞİN İÇİN ANLATABİLİRİM SANAA EWDE YAPTIK İŞTE HEYECANLI YORUCU AMA ÇOK GÜZEL BİİŞEY RAHATÇA BİZE GELİO BİZ RAHATÇA KONUŞUYORUZZ HATTA BUGÜNDE GELDİ BİZE :))) HARİKA Bİ DUYGU DARISI BAŞINA İNŞŞa.s.

Gzellergzeli iyiydi iştee ya yüzükleri zaten gidip beraber beğendikk ailesi falan çok iyidi hepsi benimle bol bol resim çekindii herşey çok güzeldi yaa

ayy cnm benm ne mutlu sana kız valla cok sevindm darısı bana valla.bende evde düşünyrm aslında.şatafata gerek yok yaaa tek onu rahatca göreyim yüzüğünü takayımda:)))canım benm ALLAH tamamına erdirsin inşallah çok çok çok sevindim:)))))))

neslicim allah tamamına erdirsin benımde öyle hayallerim var ama benımki hiç bahsetmez öyle şeylerden neyse güzel günler biizi bekliyo darsıı benımde basıma..

neslicim tanışmadık ama hayırlı olsun canım adına çok sevindim ve de saydıkların hani eve rahat rahat gelmesi falan en büyük hayalim:asigim:

güzellergüzeli canım sen ne sormuştun ben görmedim bidiğim biş se
yardımcı oluyum

denizcim tarife de ev olarak seçtiğin bi mekanı yani indirimli konuşmak istediğin mekandan bi numara tuşluyosun o bölgeyi seinin evin olarak kabul ediyo
o bölgeden yaptığın ev telefonu aramaları da dk 1 kontörden oluyo

ve de bu arada kızlar yaa yarım saat ne çabuk bitiyoo:1no2:

neslicim ben de yeni üyelerdenim; şimdi gördüm... cok sevındım senın adına, Allah sevdiğinle beraber bir ömür boyuuuu mutluluk nasip etsin sana cnmcımm=)))

kızlar yasakmı hiç bilmiyorum ama 2 gündür yeni bir kampanya çıktı onu kullanıyorum ben 25 kontore 1 saat konuşuyorsun şubat sonuna kadarmış.istediğin kadarda 25 kontore 1 saat kamyanyasından yararlanabiliyorsun.neslicim bizde tanışmadık ama hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.evet çok güzel bir duygu bol bol tadını çıkar

canım dört harfli operatörün kampanyası mı???
o bende yok yaa:s

canım çooook teşekkür derim şimdi araştırdım buldum hemen üye oldum:))
:dance::dance:

aaa kızlar ya kafam karıştıbu 25kontöre 1 saat hangisinin oluyo ya hiç bişeyden haberim yok benm.benm hat hani şu v harfiyle başalyan bana bişey söleyin bende yapayım çünlü aşkımla cok kısa konuşuyrm yaa((

bu arada busecim benm aşkım ist metriste.benmkide kısa dnmdi.

maviyeshillcim sen de hoşgeldn aramıza.tabi senin işi biraz daha zor evlisin(

denizcim sanırım hepsinde var gibi bu kampanya bi senin operatörün sayfasına bak internetten vardır inşallah da sana da yarar canım

NOLUYO BAKİM BURDAA SİZE CUMARTESİ NİŞANIM WAR DEDİM:mymeka: HİÇ Bİ KİŞİ BİLEM SORMAMIŞ TEBRİK ETMEMİŞ:dilcikar:

aa şekerim yazcktm ben de yazmamışm gerçi istemeye geldklerinde yazmştm
darısı başımızaaa ahh ahh

en sevdigim de bu zaten rahat rahatt gelip gitmelerr..artık nişanlısın dimiii

cicişim sen yine benden küçüksün kız ben evde kaldım valla.aşkım geldikten 2 ay sonra 25e gircem eşek kadar oldum.evlenelim falan diyene kadarda 26 olurum.yok yok ben kesin evde kaldım yaaa((((((

cicişim sen yine benden küçüksün kız ben evde kaldım valla.aşkım geldikten 2 ay sonra 25e gircem eşek kadar oldum.evlenelim falan diyene kadarda 26 olurum.yok yok ben kesin evde kaldım yaaa((((((

ohh sağol mervecim yaakaydirigubbakcemile5
denizcim senin için baktım vodafonun sayfasına ama göremedim bişi:sm_confused:
sen baktın mı:uhm:

aman yaaa ne uğraşcam o arasın.ailesini hergün nasıl arıyosa benide öle arıycak tabi:)))tam düzelio derken bozmayım.kendimi ağırdan alayım biraz beeeee

sen bilirsin canım
bizde de zaten ben arasam da ortaklaşa gidiyoruz
bi o yüklüyo kontör bi ben öyle idare ediyoruz
canımmm benim yaa
bi gelse özledim saatin farkına varmadan konuşmayı:asigim:

sen bilirsin canım
bizde de zaten ben arasam da ortaklaşa gidiyoruz
bi o yüklüyo kontör bi ben öyle idare ediyoruz
canımmm benim yaa
bi gelse özledim saatin farkına varmadan konuşmayı:asigim:

ah cnm ya hiç sorma bende çok özledim.hani böle az konuşuyozya bunlar dönüncede acaba alışırda aramazlarmı bizi dersin?ben dayanamam valla ya günde en az 6 kere konuşurduk burdayken gebertirim onu vallaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…