Biliyorum anlıyorum canım.. Burdaki herkes seni şuan çok iyi anlıyo..Ama inan bizler varız sular seller gibi geçecek zaman :teselli:
asi uzun dönem mi canım seninde
kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama yediremiyorum kendime ben burda onla olucak yaşıcam en ufak şeyine kadar hayalini kurarken zoruma gidiyor bu sefer o kadar kolay olmıcak biz karar vermişiz ve bu yolda yürücez demişken ilişkime başkalarının yön vermesine izin vermem verenede tahamül etmem zoruma gidiyo hatalı oldugunu şuan bile farkında ama bu çocuk oyuncağı değilki evcilik değil evlenicem insan azından çıkan lafın nereye gittiğini bilmeli sorgusunu yapmalı karışığım hemde çok kusura bakmayın
canım şuan gerçekten çok mutsızım durumum sizden brazda olsa farklı oyüzden o yanımda olmadığında acaip boşlukta olcam ama genede siz varsınız sağ salim gidip gelsinn yapaçak bişe yokkksenağlamasenağlama
c
evet canım malesefa.s:1closedeyes:
kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama yediremiyorum kendime ben burda onla olucak yaşıcam en ufak şeyine kadar hayalini kurarken zoruma gidiyor bu sefer o kadar kolay olmıcak biz karar vermişiz ve bu yolda yürücez demişken ilişkime başkalarının yön vermesine izin vermem verenede tahamül etmem zoruma gidiyo hatalı oldugunu şuan bile farkında ama bu çocuk oyuncağı değilki evcilik değil evlenicem insan azından çıkan lafın nereye gittiğini bilmeli sorgusunu yapmalı karışığım hemde çok kusura bakmayın
Hepimiz bu yollardan geçtik asicim sıra sende..
evet canım malesef bende senağlama
Ağlamaaa :mymeka: Gurur duy :1closedeyes:
kızlar ben çıkıyorum
yani komutanım izninizle çıkıyorum ben kaydirigubbakcemile3
yarın erken kalkmam gerek..
handancım bozma daha çok moralini özür dileyecek
sende burda bizimle paylaşacaksın inş.:teselli:
herkese iyi geceler askerleriniz rüyanıza gelsin :lepi:
gerisini siz halledersiniz iştesırnaşık şey
kızlar ben çıkıyorum
yani komutanım izninizle çıkıyorum ben kaydirigubbakcemile3
yarın erken kalkmam gerek..
handancım bozma daha çok moralini özür dileyecek
sende burda bizimle paylaşacaksın inş.:teselli:
herkese iyi geceler askerleriniz rüyanıza gelsin :lepi:
gerisini siz halledersiniz iştesırnaşık şey
anacım sevdiğim gidio yaw nasıl gurur duyacam bunla ben yaa bağırmak ağlamak isitorum çok stresliym komutansenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:1closedeyes::roflol::roflol::roflol:
komutan ben gidiorummm ++ handan ne olur üzülme bacımmmm herşey düzelcekkkkkk öptm siziii
Şafak... 9...
Nihayet teklere düştük Aşkım :teytey:
oo hadii az kalmışşş gülçincimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?