Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine bir asker uğurlaması ... daha demin geçtiler mahalleden.. o bağırtılar, korna sesleri, ellerindeki renkli fişekler.. öyle kötüydüki.. gözlerim doldu nerdeyse.. ilk günlerim aklıma geldi. onunda kapımın önünden geçişi öyleydi..
senağlamasenağlama çok moralim bozuk canımcım ya..Sende bugün ne kadar kederlisin böyle:çok üzgünüm: o şarkıyı da buldm anammmm nasıl acıklı yahuuusenağlama kıııııızzz sen o filmdeki gelinmisn kaynanamıı sırnaşık şey
Yine bir asker uğurlaması ... daha demin geçtiler mahalleden.. o bağırtılar, korna sesleri, ellerindeki renkli fişekler.. öyle kötüydüki.. gözlerim doldu nerdeyse.. ilk günlerim aklıma geldi. onunda kapımın önünden geçişi öyleydi..
görüşürz şekerimm.... bencede sen uyu hemen:)tabii uyuyabilrsen heyacndankaydirigubbakcemile3 patişka ögren cnm bu işlerii.. Benim ki gitmmdn tembih etti ütü yapamyı ögrencen yemek yapmayı ögrenecn.. hhehehehehsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 ben de büyük bir zevkle öğreniyorm yoksa bende beceriksizn tekiyimdr-tatlicadiarzu-aslında
Aman neyse.. biz atlattık ama öle değil mi kızlar =)
ben geldim güzeller:teytey: hosbuldummmmhihoyyyt