• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Şenizkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.. Hayatın içinden, duygular, ilişkiler bölümüne bir konu açtım.. sevdiginizle ortak şarkınız ne diye... Hadi bakalım sizlerde paylaşn meleklerimŞeniz

Yine bir asker uğurlaması ... daha demin geçtiler mahalleden.. o bağırtılar, korna sesleri, ellerindeki renkli fişekler.. öyle kötüydüki.. gözlerim doldu nerdeyse.. ilk günlerim aklıma geldi. onunda kapımın önünden geçişi öyleydi..

Yine bir asker uğurlaması ... daha demin geçtiler mahalleden.. o bağırtılar, korna sesleri, ellerindeki renkli fişekler.. öyle kötüydüki.. gözlerim doldu nerdeyse.. ilk günlerim aklıma geldi. onunda kapımın önünden geçişi öyleydi..

senağlamasenağlama çok moralim bozuk canımcım ya..Sende bugün ne kadar kederlisin böyle:çok üzgünüm: o şarkıyı da buldm anammmm nasıl acıklı yahuuusenağlama kıııııızzz sen o filmdeki gelinmisn kaynanamıı sırnaşık şey

senağlamasenağlama çok moralim bozuk canımcım ya..Sende bugün ne kadar kederlisin böyle:çok üzgünüm: o şarkıyı da buldm anammmm nasıl acıklı yahuuusenağlama kıııııızzz sen o filmdeki gelinmisn kaynanamıı sırnaşık şey

hahahah o filmde gelin olmayı tercih ederim ama öle kaynanada olsun beeeeee:lepi: çok tatlı bişey ama .. gülmekten altıma ettim nerdeyse :D

Hele inglizce dersleri var koptum nalanla :roflol:

canımm ya hiç sorma ya bizimde burda asker gecesi vardı deli oldum ya ağlamıyordum kaç gündür ağlattılar beni yaaaaa oofff çok özledim ya :çok üzgünüm:

haa askerler ordan öle mı gecıyo
bızım sehırde sessız sedasız gıder

bı tek otobus termınalınde kucaklanabılıyosa erkek arkadasları tarafından kucaklanır okdr

öle sunnet cocugu ya da gelın gecer hehe

görüşürz şekerimm.... bencede sen uyu hemen:)tabii uyuyabilrsen heyacndankaydirigubbakcemile3 patişka ögren cnm bu işlerii.. Benim ki gitmmdn tembih etti ütü yapamyı ögrencen yemek yapmayı ögrenecn.. hhehehehehsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 ben de büyük bir zevkle öğreniyorm yoksa bende beceriksizn tekiyimdr-tatlicadiarzu-aslında

hehe yok kı bılıyom ben her haltı
artık yapasım gelmıo yasım gectı bnm okonularda lülülülülülü

anamm yavrum cıcıkız mınıcıksınız ulenn
cok sekersınız cok yakışmıışınızzz =) ne şeker bee

görün de silcem :P
sora vay cicikızı görmediydik demyin:)) ha bu foto 2sene öncesine ait

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel dimi ya... bir zamanlar yanımzdaydı bebişlerimizzzzz.. böyle sarılıyorduk onlara........ ahh ahh çok pişmanım onu sinir ettiğim günlerre........

kızlar chat odasına girelim ya orada dertleşelim ne dersinzz hadii cvp bekliyormmmmm birimiz ayarlasn şu işi.. PATİŞCİM hadi cnm sen ayarla kuzuma.s.

Back
X