Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nie seviniyon kıs adın neydi :) hı duyguu
inşallah canım ama ben artık affedemem aileme rezil oldum onun yüzünden ailem ulucu tanıyor ve ailem şok oldu ulucun bu tavrına açıkcası artık ailem ulucu istemiyor...ben onun yüzünden mide hastası oldum midem küçüldü yemek yiyemiyorum...allahım bana yaşattıklarını benden yana onada yaşatsın benim peşimde sürünür inşallah 15 ay ben onu evde bekledim o istemiyor diye işten çıktım arkadaşlarımla görüşmedim yapmadığım fedakarlık kalmadı...bana seni artık sevmiyorum diyorsa benim için bitmiştir....çok pis gururumla oynadı bana senin gururunla oyanamak istemem derdi ama çok pis oynadı....
SEN KÖTÜSÜNN:bbo:SEN YALANCISIN:bbo:bu arada neler yapıyırsun demeyi de ihmal etmedi kıskanç ne olacak:mymeka: :Ben seni yarın araycgm dedi.. ama benim onun beni arayacgından hiç ümidim yoktu ertesi gün oldu bir baktım arıyor:sm_cool: Sakinleşmişş.. mutlu olmuşşş... Bagırmıyordu da artık.. Beni nasıl buldn diye sordu... Bende buldum işte dedim.. sonra barıştıkŞeniz şimdi hemen hemen hergün arıyor beni şükürler olsnkaydirigubbakcemile2 demek istedigim merak etme tatlım dönücek sana dönmüyorsa da bir süre daha bekle git sen al sevdiginisüprizzzzz neden biliyormsn onlar şuan da çok zor şartlar altında yaşıyorlar ve inanki bekliyorlarr.. Eğer arasan seni sevdigini anlayack ve belkide bunu sana yaptgı için pişman olacak.. Ben ii ki aradım aşkımı aramasydım belki de yitip gidecektikk.aşkkkla doluyus taşıcass..
özlem had safhaa
duygu askern nerdeydi