• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

evttt saglık olarak sen ıyıy olll düşünme hıccc psıkolojın bozulmus ondan mıdene vurmusss işte bellı
bırak dusunme hıcc iş olcagına varırrr bosuna da gurur yapma anlamazlar hıcc cocuk gıbı bunlar sen yönlendırcenn

bi patiş var ya ben de şaşırdım kimsecikler yokkk
kimse sevgilisini özlemiyo bu geceee.........

Son düzenleme:
inşallah canım ama ben artık affedemem aileme rezil oldum onun yüzünden ailem ulucu tanıyor ve ailem şok oldu ulucun bu tavrına açıkcası artık ailem ulucu istemiyor...ben onun yüzünden mide hastası oldum midem küçüldü yemek yiyemiyorum...allahım bana yaşattıklarını benden yana onada yaşatsın benim peşimde sürünür inşallah 15 ay ben onu evde bekledim o istemiyor diye işten çıktım arkadaşlarımla görüşmedim yapmadığım fedakarlık kalmadı...bana seni artık sevmiyorum diyorsa benim için bitmiştir....çok pis gururumla oynadı bana senin gururunla oyanamak istemem derdi ama çok pis oynadı....

anaaaaaa benden bir tane daha varmış kızlar Bak tatlım şimdi ssengözlerimebaksanaben beni dinle bizde sevgilimle gitmeden ayrıldk hemde çok saçma sapan bir sebepten dolayı .... Sonra bu gitti nereye gittiğini bile bilmiyordum ben.. Nasıl acı çektim nasıl acı çektim bir allah bir kk birde patisa bilir.. (dimi patiss) neysee sonra ben buldum.. Askere gittiği yeri aradım.. AYY bana tlfnda bir bagırıyor bir çağırıyorrrrr:kızgın: SEN KÖTÜSÜNN:bbo:SEN YALANCISIN:bbo:bu arada neler yapıyırsun demeyi de ihmal etmedi kıskanç ne olacak:mymeka: :Ben seni yarın araycgm dedi.. ama benim onun beni arayacgından hiç ümidim yoktu ertesi gün oldu bir baktım arıyor:sm_cool: Sakinleşmişş.. mutlu olmuşşş... Bagırmıyordu da artık.. Beni nasıl buldn diye sordu... Bende buldum işte dedim.. sonra barıştıkŞeniz şimdi hemen hemen hergün arıyor beni şükürler olsnkaydirigubbakcemile2 demek istedigim merak etme tatlım dönücek sana dönmüyorsa da bir süre daha bekle git sen al sevdiginisüprizzzzz neden biliyormsn onlar şuan da çok zor şartlar altında yaşıyorlar ve inanki bekliyorlarr.. Eğer arasan seni sevdigini anlayack ve belkide bunu sana yaptgı için pişman olacak.. Ben ii ki aradım aşkımı aramasydım belki de yitip gidecektikk.

patişşşş sende bas bas bağırıyorsun şafak 141 diye... Değil cnm şafak şu saat itibariye 137 tatlım.. günlerimi şaşırdın şekerim.. Şaşkın aşık

Back
X