• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

off canım ya baya göremişsin ya
ama mesela benim abimde asker her hafta çarşıya çıkıyo msn açıyo ya ama aşkım her hafta çıkamıcak izinde kullanmıcak ocak 17ye kadar göremicem onuu

mirumocummmm ayy yaa görünce dahamı kötü olcam acaba ya azıcık alışmaya başlamıştım yokluğuna bide karşımda olcak bende öperim herhalde monitörü:sm_cool:

ya cnm iştee çok uzun evet ama allah sabrını veriyo dmewkki
şimdi kendime şaşırıyorum nasıl dayandım diye inan:D
bide görmedikçe görmeyeesin geliyoo alışıosn

ayy kuzum kıyamam ben sanasenağlama hiç mi görmedin yabenneyaptımki resminimide görmedinbenneyaptımki (sanki resimler işe yarıyor ya tam tersi daha çok üzülüyor insan onlara baktıkça:çok üzgünüm:) inşllh en kısa zamanda kavuşursn aşkına cnım:Saruboceq:

tabii sizleride unutmadım kızlar sizlerde kavuşursunz inşallaha.s.

resim yolladıı ama ben yüzünü bile unutuyodum az kalsın yaa:D
diyodum içimden yaa ahreketleri nasıldı
nasıl yapardı ederdii
6 ay 10 gün çok uzun zaman yaa

ama mesela benim abimde asker her hafta çarşıya çıkıyo msn açıyo ya ama aşkım her hafta çıkamıcak izinde kullanmıcak ocak 17ye kadar göremicem onuu

mirumocummmm ayy yaa görünce dahamı kötü olcam acaba ya azıcık alışmaya başlamıştım yokluğuna bide karşımda olcak bende öperim herhalde monitörü:sm_cool:

mannak maşallh allah mutlulugunu bozmasn şekerimhihoyyyt artııkk gerekirse monitörü öpersin canmşakkıdı belki bende yarın aşkımı msn dn görürüm :roflol: ben pc ye tecavüz edicem :roflol::roflol:

olabilir canım.. görceksin ve netten çıktığında tekrar bi ayrılık yaşamak gibi bir şey olur diye düşünüyorum. offf offf
ben o yüzden izin kullanmasını da istemedim, kullanmayacak da.

mannak maşallh allah mutlulugunu bozmasn şekerimhihoyyyt artııkk gerekirse monitörü öpersin canmşakkıdı belki bende yarın aşkımı msn dn görürüm :roflol: ben pc ye tecavüz edicem :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

resim yolladıı ama ben yüzünü bile unutuyodum az kalsın yaa:D
diyodum içimden yaa ahreketleri nasıldı
nasıl yapardı ederdii
6 ay 10 gün çok uzun zaman yaa

cnm benim çok haklısın ama bak çogu bitmiş işte... İzne gelemiyormu..senağlama dün benimkide dedi yüzünü unutuyor gibi oldm diyor.. biz küstük ya gitmedn herif resmimi bile almamış yanına:1no2:

Bence hiçbirşeyini unutmadn sen.. Hani unutmaktan onu görememkten korkuyorsn ya cnm korkuların üzerine geliyor.. Oyy kuzum benim üzülme:teselli:

olabilir canım.. görceksin ve netten çıktığında tekrar bi ayrılık yaşamak gibi bir şey olur diye düşünüyorum. offf offf
ben o yüzden izin kullanmasını da istemedim, kullanmayacak da.

canım bende hiç istemiyorum izin kullanmasını ya bi an önce bitsin gelsin yaa

cnm benim çok haklısın ama bak çogu bitmiş işte... İzne gelemiyormu..senağlama dün benimkide dedi yüzünü unutuyor gibi oldm diyor.. biz küstük ya gitmedn herif resmimi bile almamış yanına:1no2:

Bence hiçbirşeyini unutmadn sen.. Hani unutmaktan onu görememkten korkuyorsn ya cnm korkuların üzerine geliyor.. Oyy kuzum benim üzülme:teselli:

izinde cnm şuan salı günü biniyor
pazartesi son kez görücemm

ya kızlar birşey sorucam :utangac: siz sevgililerinizi ailelerinden kıskanıyormusnzbenneyaptımki şimdi benim aşkım izinde ama başka bir şehirde onu göremiyormsenağlama zaten 3 günü var.. dün tlfnda konuşuyorduk sürekli ailesinden biri gelip bunu çagırdı hadii gel diyee...senağlama nasıl sinirlendm naısl ağladm anlatamm acaip kıskandım yabenneyaptımki

sonra tlfnu kapatıktan 2 dk sonra beni yine aradı bu defa 1 saat benimle tlfnda konuştu:jeyyar: nasıl hoşuma gittii :asigim: üzüldügümü anladı çünkü:icecream:

oyy cnm bnmm yaa
aynen bende öyle kıskanıyorumm herkezden herşeyden
mesela bu akşam kavga ettik ark.larının yanına gitmesini istemiyorm kıskanıyorum
aslında çocuk 6 aydır 4 duvar arasında bırak gezsin eğelnsin ama kıskanıyorm napayımm

oyy cnm bnmm yaa
aynen bende öyle kıskanıyorumm herkezden herşeyden
mesela bu akşam kavga ettik ark.larının yanına gitmesini istemiyorm kıskanıyorum
aslında çocuk 6 aydır 4 duvar arasında bırak gezsin eğelnsin ama kıskanıyorm napayımm

bir tlfnda konuşmayı bana çok gördülersenağlama onlar yanındalar ona sarılabiliyor onu görebiliyorlar ben bir sesini duyuyorum onda bile rahat bırakmadılar beni... Bu arada aşkını gördügüne çok sevindim cnmŞeniz

kızlarr bende çok kıskanırım aşkımı ya hep benimle olsun istiyorum ama aslında yanlış yapıozz yaa
sonuçta onlarında ailelerine ve arkadaşlarına ihtiyaçları varr ama bı kıskançlık paylaşamamak apayrı bişey ya insanın elinde dğil ya

neyse kızlar ben çıkıomm hepinize ii gecelerrr inşallah askerlerimizi görürüz rüyamızdaŞeniz

kızlarr bende çok kıskanırım aşkımı ya hep benimle olsun istiyorum ama aslında yanlış yapıozz yaa
sonuçta onlarında ailelerine ve arkadaşlarına ihtiyaçları varr ama bı kıskançlık paylaşamamak apayrı bişey ya insanın elinde dğil ya

neyse kızlar ben çıkıomm hepinize ii gecelerrr inşallah askerlerimizi görürüz rüyamızdaŞeniz

iyi gecleer cnmm

a.s.

Back
X