Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım karıştırıyorsun herhalde ben tunceli demedim hiç...zaten yeni gtti...bilecikte
selamm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ya offfffff aşkımsız bi pazar günü daha ya o eğer burda olsaydı bu satte ben kesinlikle evde olmazdem ya offf zaman geç artık çok hızlı geçççççç
akşama kadar bu vicdan azabı beni yer bitirir......
içim çok kötü oldu ya...
ALLAHIM nasıl tarifsiz bişey bu ya.....askere gidene kadar canım nası yandı...gitti alışmak için yandı...askerde hala yanıyor.....
yaşamayan bilemez bunu.........
senağlama senağlama senağlama
2-3 günlük ayrılıklara ayrlık mı diosunuzklava:
biz tam 2 buçuk aydır görüşemiyoruz farklı şehirlerdeyiz diye...
senağlama
senağlama
2-3 gün mü cnm emin misin...
5ay oldu 5.........
senağlama
ben de olmasdım yaa her haft sonu alışmıştımmm
malum 7aya yakın zmandır olmayınca alışıyo insannnnyerimseniben
bi keresinde ben de şöle bişi okudum burda
kadın kocasını işe yollamış sabah sonra gelmiş buraya yazıyo az önce yolladm çok özledm şimdiden :)) pehh gel de bana sorr
offf canım ya ne güzel günlerdi dimi yaaa
istanbuz kazan biz kepçe gezer dururduk yaa bide ben pazar günü konusunda acayip takıntılıydım ya illa görüşmek istiyordum bazen ailesiyle işi oluyodu o kadar çok kızıyodumki bi haftasonumuz var zaten diye ama şimdi demem herhalde ya bak sonuçta onunla görüşmedende geçebiliyormuş pazar günü....
gelince o koşsun peşimden şimdi pazra görüşelim diyeee kızıyodu bana bazen her pazar seninleyim evdekiler laf ediyo diyee
ohhh akıllandım bennnnsositosositosositososito
aynen istanbul kazan biz kepçe:jeyyar:
onun da işleri çıkıyodu bazen ben de diyodum ki içimden bi dahakine de ben işim var diycem gelmiycem:lepi: ama hiç bu dedigimi yapmadım aşkta gurur olmassslülülülülülü
kıs mannak biz nere gitcemizi şaşırıyoduk koca istanbulda bazen size de oluoy muydu :)
nerelere giderdiinzz
ya biz de bu yüzden tartıştık kimi zaman :))
son zmanlarda en yakın yerlere gitmeyi tercih ettik ki yolda zmaan kaybetmeyelm die ahhh ahhh...
ben de tek bize böle oluyo sanıyodum![]()