• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

senağlama senağlama senağlama

2-3 günlük ayrılıklara ayrlık mı diosunuz :oklava:

biz tam 2 buçuk aydır görüşemiyoruz farklı şehirlerdeyiz diye...

senağlama

selamm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ya offfffff aşkımsız bi pazar günü daha ya o eğer burda olsaydı bu satte ben kesinlikle evde olmazdem ya offf zaman geç artık çok hızlı geçççççç

ben de olmasdım yaa her haft sonu alışmıştımmm
malum 7aya yakın zmandır olmayınca alışıyo insannnnyerimseniben

akşama kadar bu vicdan azabı beni yer bitirir......
içim çok kötü oldu ya...
ALLAHIM nasıl tarifsiz bişey bu ya.....askere gidene kadar canım nası yandı...gitti alışmak için yandı...askerde hala yanıyor.....
yaşamayan bilemez bunu.........

canım nerdeyse hepimiz yaşamışız bunu.. çünkü bi keresinde ben de duymamıştım telf. sesini ve çokk üzülmüştüm.. ama sonra tekrardan aradı aşkım..
insanlık hali bu! böyle düşün, nasip değilmiş.. müsait olduğu an arayacak emin ol!!! üzülmek bi şey getirmiyor canım, daha çok kendini yıpratırsın. olumlu düşün.. arayacakkkk... mutlu haberini alacağız inşallaha.s

senağlama

yok biz böyle bişey demiyoruzz canım
benimki 19 kasımda gitti askere
9,5 ay oldu:S
hemde ben 6,5 ay boyuncada cam.dan bile görmedim

senağlama

2-3 gün müüü?? hadi biz 20 gündür asker yolu bekliyoruz da... lifecity 10 aydır asker yolu bekliyor.. ve onun gibi pek çok arkdş var. ayrıca askerlik başkaaa ayrı şehirde olmk başka senağlamasenağlama

bi keresinde ben de şöle bişi okudum burda
kadın kocasını işe yollamış sabah sonra gelmiş buraya yazıyo az önce yolladm çok özledm şimdiden :)) pehh gel de bana sorr

ben de olmasdım yaa her haft sonu alışmıştımmm
malum 7aya yakın zmandır olmayınca alışıyo insannnnyerimseniben

offf canım ya ne güzel günlerdi dimi yaaa
istanbuz kazan biz kepçe gezer dururduk yaa bide ben pazar günü konusunda acayip takıntılıydım ya illa görüşmek istiyordum bazen ailesiyle işi oluyodu o kadar çok kızıyodumki bi haftasonumuz var zaten diye ama şimdi demem herhalde ya bak sonuçta onunla görüşmedende geçebiliyormuş pazar günü....
gelince o koşsun peşimden şimdi pazra görüşelim diyeee kızıyodu bana bazen her pazar seninleyim evdekiler laf ediyo diyee
ohhh akıllandım bennnnsositosositosositososito

bi keresinde ben de şöle bişi okudum burda
kadın kocasını işe yollamış sabah sonra gelmiş buraya yazıyo az önce yolladm çok özledm şimdiden :)) pehh gel de bana sorr

valla büyük aşk mı şımarıklık mı bilemicem :jeyyar:

ayrılığın ne olduğunu yaşamayan bilemez..özlemek ne zaman anlam kazanır özlediğini sananlar bilemez senağlama

offf canım ya ne güzel günlerdi dimi yaaa
istanbuz kazan biz kepçe gezer dururduk yaa bide ben pazar günü konusunda acayip takıntılıydım ya illa görüşmek istiyordum bazen ailesiyle işi oluyodu o kadar çok kızıyodumki bi haftasonumuz var zaten diye ama şimdi demem herhalde ya bak sonuçta onunla görüşmedende geçebiliyormuş pazar günü....
gelince o koşsun peşimden şimdi pazra görüşelim diyeee kızıyodu bana bazen her pazar seninleyim evdekiler laf ediyo diyee
ohhh akıllandım bennnnsositosositosositososito

aynen istanbul kazan biz kepçe:jeyyar:
onun da işleri çıkıyodu bazen ben de diyodum ki içimden bi dahakine de ben işim var diycem gelmiycem:lepi: ama hiç bu dedigimi yapmadım aşkta gurur olmassslülülülülülü

aynen istanbul kazan biz kepçe:jeyyar:
onun da işleri çıkıyodu bazen ben de diyodum ki içimden bi dahakine de ben işim var diycem gelmiycem:lepi: ama hiç bu dedigimi yapmadım aşkta gurur olmassslülülülülülü

evet canım ya hep bende diyordum bu hafta ben işim var dicem diye ama hiççç yapamadım bunu hep içimde ukte kalmıştır bu konu ama gelsin ayyyyyyy yine ben kıyamam ona beee

kıs mannak biz nere gitcemizi şaşırıyoduk koca istanbulda bazen size de oluoy muydu :)
nerelere giderdiinzz

kıs mannak biz nere gitcemizi şaşırıyoduk koca istanbulda bazen size de oluoy muydu :)
nerelere giderdiinzz

canımmm yaaaa yemin ediyorum sırf nereye gdicez karar veremiyoz diye defalarca kavga ettiğimizi biliyorum ben yaaa:tomato:

canımm 6 buçuk yıllık beraberliğimiz var o kadar çok yere gittimki.......
ama son zamanlarda çok uzaklara gitmedak ben sahili çok severim öyle kalabalık kafeleri falan sevmem pek giderdik 1 2 saat sahilde muhabbet ederdik bazen arabada yemek yerdik zaten o araba bizim evimizdi yaaaaaa arabanın içinde herşey vardı çatalından pipetine kadarrrr:dance:

ya biz de bu yüzden tartıştık kimi zaman :))
son zmanlarda en yakın yerlere gitmeyi tercih ettik ki yolda zmaan kaybetmeyelm die ahhh ahhh...
ben de tek bize böle oluyo sanıyodum :P

ya biz de bu yüzden tartıştık kimi zaman :))
son zmanlarda en yakın yerlere gitmeyi tercih ettik ki yolda zmaan kaybetmeyelm die ahhh ahhh...
ben de tek bize böle oluyo sanıyodum :P

yok canım yok tek sizde değilllllllllllllll:dance::dance::dance:
biz hep topu birbirimize atardık hadi bugün sen söyle söz kabul edicem falan diyee

Back
X