• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar benimkide bugün itibariyle asker,yarın sınava gircek,offf gitmeden bir slayt gösterisi
hazırlayım diyorum,arka fondada bu ara sürekli dinlediğim müzik,yavuz bingöl gitme,daha öncede yapmıştım nişan resimlerimzden.,zaten ağlıyorum sürekli hazırlarken de artık bir ton ağlarım ama hazırlıycam yinede.

kızlar slm herkese sizleri çok özledim inşallah bayramdan sonra pc mi tamir ettircem ozaman gene aranıza dalıcam walla hepinizi özledim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tanışırız inşallah tertiplerim beni unutmayın olurmu sizler benim hep aklımdasınız esra yani oges sana diyorum unutma beni yarın aşkımın 100.cü günü aynı zamanda aslan kocamın doğum günü iyiki var allahıma çok şükrediyorum onu bana bağışlasın başımdan eksik etmesin herkes allaha emanet olsun bütün asker yolu gözleyenleri allah kazasız kavuştursun inş öpüyorum hepinizi iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:nazar:

kızlar benimkide bugün itibariyle asker,yarın sınava gircek,offf gitmeden bir slayt gösterisi
hazırlayım diyorum,arka fondada bu ara sürekli dinlediğim müzik,yavuz bingöl gitme,daha öncede yapmıştım nişan resimlerimzden.,zaten ağlıyorum sürekli hazırlarken de artık bir ton ağlarım ama hazırlıycam yinede.

öyle yapıp da dramatik hale getirme derim cnmsüprizzzzz
ayrılıgı zorlaştırma
yine de sen bilirsin tabii

ben hiç bişi yokmuş gibi davranmaya çalşmıştım
ayrılırken de sanki ertesi gün tekrar görüşcekmiş gibi yapmıştık
bize de birileri tavsiye etmişti
bölesi daha iyi oluyo emin ol a.s.

şafak:361 99 bitti işte allah tamamına kazasız belasız erdirsin inşlallah hepimizide kızlar gizemimin şafağı:45 tekirdağa selam olsun:teytey::dance:hihoyyytsositososito allah kalan 45 gününüde kazasız bitirmeyi sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

mervecim çok sağol beni unutmamışsın hemen yazdın beni soranlara ççok selamlar teşekkür ediyorum hepsinede ama durumu biliyorsunuz işte pc bozuk param yok yaptıramıyorum anakart yanmış yeni anakartlar çok pahalı param yok ama bayramdan sonra yaptırabilicem inşallah herkese çok selam çok özledim sizleri şimdi gitmek zorundayım a.e.o. bybybybyby :a015:senağlama:a015:senağlama

hadi gözün aydınnn
onlar da mı kalıcaksın gece kıss

canım ben kutahyada okuyorum ya ailemde sakarya da yasıyor ya bende cuma gunu gidicem işte..cuma gecesi memleketime sevgilime de kavuşucam ama görumcemde çok kaldım zamanında:) bayram dönüşü kaçıcas ama biryerlere:)

Son düzenleme:
ben de kaldım görümcemde bi de kaynanamlarda :D

kaynanam bana kal dedi ama be istemedım olur evlneiriz felan annem sonradan duyarsa çok üüzülürdü o yusden kalmadım ama zaten görumcemde kaldıgımı görumcem bile bilmiyo çok gızlı:) ben şimdi bayram dönuşunde kutahyaya gönucem ya:) aslında dönmıcemmm eskişehirde arkdaslarımız var oraya giderz belkşi buyuk bi ihtimal bi kaç gun kaçarız işte:)

ben duyulur mu diye düşünmedim kaldım ne blm inş duyulmaz
oh iyiymiş valla kaçın biz de kaçmıştık şimdi güzel bi hatıra olarak kaldı..
anladıgım kadarıyla görümcen evde yokken gittiniz hımm :) sizi gidii

bu siteye gelmeden önce gizli kapaklı işleri bi ben yapıyorum sanıyodum hee :)
yalnız diilmişim hiç sırnaşık şey

aynen canım yokken di abısınde de öyeoldu neyde daha falza anlatmıyyım:)yapan çok var canım da herkes bizim gibi kendıne guvenıp anlatmıyo sadece.. onun yanında durup bakmam bile bana en buyuk mutluluk:)

kızlar benim aşkım artık asker bu günden itibaren.hala inanamıyorum ben bu duruma.10 aralıkta yeri belli olcakmış.12 aralıktada gitcek yalnız bırakıcak beni buralardasenağlamaofff kızlar zaman yaklaştıkça sizleri çok daha iyi anlıyrm:delphin:

denizcim uzun dönem mi kısa dönem mi
belli oldu mu

kızlar slm herkese sizleri çok özledim inşallah bayramdan sonra pc mi tamir ettircem ozaman gene aranıza dalıcam walla hepinizi özledim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tanışırız inşallah tertiplerim beni unutmayın olurmu sizler benim hep aklımdasınız esra yani oges sana diyorum unutma beni yarın aşkımın 100.cü günü aynı zamanda aslan kocamın doğum günü iyiki var allahıma çok şükrediyorum onu bana bağışlasın başımdan eksik etmesin herkes allaha emanet olsun bütün asker yolu gözleyenleri allah kazasız kavuştursun inş öpüyorum hepinizi iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:nazar:

evet tatlım yazdım ben sana msden bi kaç sefer zaten :)
unutmuyorum seni merak etme
bayramdan sonra gel beraber devam etcez saymaya inş.kaydirigubbakcemile5

bu siteye gelmeden önce gizli kapaklı işleri bi ben yapıyorum sanıyodum hee :)
yalnız diilmişim hiç sırnaşık şey

hee sen öle san
millet neler yapıyo kız
çok ayıp çoknaniknanik

aynen canım yokken di abısınde de öyeoldu neyde daha falza anlatmıyyım:)yapan çok var canım da herkes bizim gibi kendıne guvenıp anlatmıyo sadece.. onun yanında durup bakmam bile bana en buyuk mutluluk:)

niye anlatsın canım..gerek var mı ki :)

Back
X