• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar nette aşkımla görüştük.Çarşıya çıkmış,nasıl özlemişim ya.Bugün keyfi yerindeydi sevindim.Geçsin şu günlar artık ya...
ŞAFAK 356

benim aşkım bayramda çarşıya çkmacak sanırım... ama bayrm havası işte benimkiylede sabah konuştum o da baya mutluydu, Allah bozmasın...
bence de geçsin bitsin artık...
off offf

kızlar iyi bayramlar hepinize.ben pek tat alamıyorum.aşkımla son 4 günümüz gidiyo artık.yarında nereye gideceği belli olcak.çok karmaşık duygular var içimde hem heyecanlıyım hep sıkıntılı hem hüzünlü,dokunsanız ağlıycak gibiyim.dua edin canlarım.....

benim aşkım bayramda çarşıya çkmacak sanırım... ama bayrm havası işte benimkiylede sabah konuştum o da baya mutluydu, Allah bozmasın...
bence de geçsin bitsin artık...
off offf

Benimki dün de bugünde çarşı da hatta dünden önceki günde çarşıdaydı 3 gün üstüste valla sinir olmaya başladımmm bu nasıl askerlik

yaaa ama ndn benimki 18 ocakta çıkıo:(:(
hepinizinki 17sinde çıkıo mannakın ki 16sında çıkıo ndn ama ndn benimkine 18 diolarsenağlama
o gelecek akşam ben gidicem başka şehire ne wardı bi gün önce gelse doya doya görüşseksenağlamasenağlama

hem 5 ay 5 gün 17sinde dolu ndn 18 sabahında çıkarıolarrrrrsenağlamasenağlama

canım ya bize hep 16 dedi ordaki askerler bileti bilela aldı
ama bi kaç gündür bi karışıklık var diyolar 17 dinde çıkıcaksınız diyorlarmış bayramdan sonra komutanlarıyla konuşacaklar ama seninkinin 18i olma ihtimali bence yok canımm kesin ama kesin sana sürpriz yapacakkkk çünkü hiç 18inde çıkan duymadım
hep 17 diyorlar sanırım bizimde 17 olackk of biz ne planlar yapmıştık ya

gerirsin canım ya zaman aslında biz anlamadan akıp geçioooooo

nasıl anlamıyosun bizede anlatsana:çok üzgünüm:
gideli 10. ay oldu ama herdakika 1 günmüş gibi geliyo bana. hele o zaten tamamen psikolojisi mahvolmuş durumda. kendisini inandırmış günler geçmiyo diyo duruyo
.

oyy oyy kayserinin erkeklerinde var bişey demeksırnaşık şey

kızlar kayserililer için cimri derler ya hani sizinkilerde var mı öle bi durum

bizimkinde hiç yok keşke biraz olsaymış diyorum bazen:roflol:

kız erken gelir belki süpriz yapar:lepi:

canım bneimde askerim hiç ama hiç cimri değil hele bana karşı hayatta cimrilik yapmaz ama ailesi cimri gibi gelio bana çok ii tanımıyorum ama ilk izlenimlerim onlar için öle hele annesiii fena yaniii

Benimki dün de bugünde çarşı da hatta dünden önceki günde çarşıdaydı 3 gün üstüste valla sinir olmaya başladımmm bu nasıl askerlik

Benimkide normalde hep pazar günleri çıkıyor.Onda da sabah 9dan öğlen 2ye kadar.Ama bu hafta cumartesi çıktı ve birde bugün çıktı.Yine saatler aynı tabi.Artık haftaya pazara sanırım.Yanına geliyim diyorum kızıyor olmaz diyor buralar kötü diyor.Ama ben onu çok özledim...

nasıl anlamıyosun bizede anlatsana:çok üzgünüm:
gideli 10. ay oldu ama herdakika 1 günmüş gibi geliyo bana. hele o zaten tamamen psikolojisi mahvolmuş durumda. kendisini inandırmış günler geçmiyo diyo duruyo
.

canımmm bi düşünsene ilk gittiği günü dün gibi aklında değilmiiii??????
ama bakk koskoca 10 ay geçmişş yaaaa 300 günnn işte böle geçio iştee
bende 158den başladım saymaya çok ağladım sızldım ama bak 37 bugün şafak herşeyi dün gibi hatırlıomm o gidişi son el sallaması ağlamam falan ama bakk 121 gün geçmiş onsuzzz
ben,m askerimde bazen öle oluyo yeter artık senin kokunu dutmadan seni görmeden zaman geçmio diyo ama ben ona moral veriom bak ne kadar geçti ne kaldı die sende öle yapppp bencde
bide şu alttaki çizelge varya o benim en büyük moral kaynağımm
ilk yaptığımda 5 ay 5 gündüü
şimdi bakk 1 ay 8 günn
beni acayip motive ediyooo

canımmm bi düşünsene ilk gittiği günü dün gibi aklında değilmiiii??????
ama bakk koskoca 10 ay geçmişş yaaaa 300 günnn işte böle geçio iştee
bende 158den başladım saymaya çok ağladım sızldım ama bak 37 bugün şafak herşeyi dün gibi hatırlıomm o gidişi son el sallaması ağlamam falan ama bakk 121 gün geçmiş onsuzzz
ben,m askerimde bazen öle oluyo yeter artık senin kokunu dutmadan seni görmeden zaman geçmio diyo ama ben ona moral veriom bak ne kadar geçti ne kaldı die sende öle yapppp bencde
bide şu alttaki çizelge varya o benim en büyük moral kaynağımm
ilk yaptığımda 5 ay 5 gündüü
şimdi bakk 1 ay 8 günn
beni acayip motive ediyooo

ayyy ilk günler çok kötüydü hep aklımda.
ben ona fazla belli etmemeye çalışıyorum daha çok üzülmesin diye.
geçirdiğimiz günlerin yarısı kadar daha geçecek. inşallah bizde senin gibi o 1 ay kaldığını görebiliriz.

ya o çizelgeyi nasıl yaptın ben çok uğraşım ama beceremedim.

ayyy ilk günler çok kötüydü hep aklımda.
ben ona fazla belli etmemeye çalışıyorum daha çok üzülmesin diye.
geçirdiğimiz günlerin yarısı kadar daha geçecek. inşallah bizde senin gibi o 1 ay kaldığını görebiliriz.

ya o çizelgeyi nasıl yaptın ben çok uğraşım ama beceremedim.

gelir canım hiç merak etme o günlerde gelirr
ben ilk topiğe yazdığımda diğer kısa dönemler benim gibi sayıyorlardı 30 larda nasıl özeniyordum onlara benimde gelecekmi diye bakk geldi bileeekaydirigubbakcemile5

canım ticker.org sitesinden yaptım
bi bak olmazsa ben yapayım sana:sm_cool:

canım ya bize hep 16 dedi ordaki askerler bileti bilela aldı
ama bi kaç gündür bi karışıklık var diyolar 17 dinde çıkıcaksınız diyorlarmış bayramdan sonra komutanlarıyla konuşacaklar ama seninkinin 18i olma ihtimali bence yok canımm kesin ama kesin sana sürpriz yapacakkkk çünkü hiç 18inde çıkan duymadım
hep 17 diyorlar sanırım bizimde 17 olackk of biz ne planlar yapmıştık ya

nilaycığım züpriz yapacaını sanmıyorum çünkü ona göre bilet alacaktısenağlama
ikigün yol izni alanlar 17sinde, bir gün yol izni alanlar ise 18inden çıkacaklarmış... ztn 16sında kimse çıkamıomuş en erken 17sindekiler çıkıomuş... benimkinede adanadan ankaraya 1 gün yol izni vermişler onun için 18sinde çıkacakmış:(::(
oysa bende ne güsel 17sinde gelecek die planlamıştım hep...
aman sağ salim gelsinlerde bi iki günün lafı olmaz kaç gündür bekliyoruz...

nilaycığım züpriz yapacaını sanmıyorum çünkü ona göre bilet alacaktısenağlama
ikigün yol izni alanlar 17sinde, bir gün yol izni alanlar ise 18inden çıkacaklarmış... ztn 16sında kimse çıkamıomuş en erken 17sindekiler çıkıomuş... benimkinede adanadan ankaraya 1 gün yol izni vermişler onun için 18sinde çıkacakmış:(::(
oysa bende ne güsel 17sinde gelecek die planlamıştım hep...
aman sağ salim gelsinlerde bi iki günün lafı olmaz kaç gündür bekliyoruz...

canım ya öle tabiki ama dur bakalım bayram bitsin bizimkiler konutanla kesin konuşacakk
o zaman hesaplarız bizimkine 2 gün yol izni veriolar ya
benim tanıdıklaım hep 17 sinde çıktı ya

nilaycığım ikigün yol veriolarsa 17sinde çıkacakmış seninki...
benimki daha bikaç gün önce konuştu kesin 18 demiş komutn:(

kızlar iyi bayramlar hepinizea.s.

aşkım çarşıya çıktı ben de şu an onunla görüşüyorum
:lepi:

kızlar iyi bayramlar hepinizea.s.

aşkım çarşıya çıktı ben de şu an onunla görüşüyorum
:lepi:

iyi bayramlar canımmm
benimde askrim bu sabah çıkktı bende görüştümmm
bayramın 4. günü tekrar çıkacak sonra cumarteside 2 haftada bir gelen normal çarşısı için çıkacak inşallahhh
onun adınada çok seviniyorum ya birazda olsa uzaklaşıyor askerlik psikolojisindenn

Back
X