• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

33 gün kaldı
nastasia benim ki 17 çıkacak hayırlısıyla
aman gelsinde hayırlısıyla valla sıyıracam

hihoyyyt az kaldı tatlım gelecekler inş, sen benden bi gün önce kavuşacaksın ama neyse artık 1 gün önce weya 1 gün sonra gelsinlerde... 1 gün daha beklerimkaydirigubbakcemile2
1 ay kaldı yaa inanamıyorum... sanki geçmedi o günler hiç yaşamadım hala daha gelmesine çok varmış gibi geliyor... ama dier ayların geçtiği gibi bu son 1 ayımızda bitecekgamyoncuiremsu

ben geldiim merhaba kızlar nasılsınız :ecrin_bebek: ne güzel böyle 30lu günleri saymanız Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri

şafak daha 456 senağlama

ah meltemcim şimdi hatırlıyorum da bende daha 400 li sayılardaydım şimdi ise 100 lü sayılardayım allah nasıl veriyor sabrını işte istesende istemesende elinde olmadan geçiyor zaman..

hihoyyyt az kaldı tatlım gelecekler inş, sen benden bi gün önce kavuşacaksın ama neyse artık 1 gün önce weya 1 gün sonra gelsinlerde... 1 gün daha beklerimkaydirigubbakcemile2
1 ay kaldı yaa inanamıyorum... sanki geçmedi o günler hiç yaşamadım hala daha gelmesine çok varmış gibi geliyor... ama dier ayların geçtiği gibi bu son 1 ayımızda bitecekgamyoncuiremsu

evet son bir ay ağustos ayını düşünüyorum da ne zordu
o zaman nasıl geçecek diyodum
Şimdi çok şükür az kaldı
kaydirigubbakcemile4:teytey::teytey::teytey:

doğru diyorsun bunun sabrı gerçekten başka bişey. sanırım yapılması gereken en iyi şey vah vah nasıl geçecek demek yerine geldiğinde olacak güzel şeylere odaklanmak :asigim: bi de şafağa ne kadar odaklanır sayarsan o kadar geçmiyor bu ya :1no2:

aman ya çok tuhaf oluyorum haberlerde otogarı gösteriyo ugurluyolar
karmaşık duygular içindeyim......

benim nişanlımda gitti hayırlısyla döner inş.aradı beni gidince,ama içeri girdikten sonra bi daha aramadı,bekliyorum : ( bugn şimdi şafaktan yiyormu acaba.

benimde eşim bugün askere gitti,çok zor nasıl dayanacağım bilmiyorum,bugün çamaşırları yıkamıştım,astım,eşimin çamaşırlarını da asarken çok kötü oldum,dolabını açtım,kokusu ordaydı,ağladım,nasıl geçer zaman bilmiyorum,dua etmekten başka çaremiz yok,Allah yardımcımız olsun ...

inşallah bi an önce kavusursun canım.benım bitanem askerde değil ama biz farklı şehirlerdeyiz.onu çok özlüyorum izin vermemişler canıma ya izinde olan cokmus cok moralı bozuktu dun.allahtan msn'de görusebılıyoruz yoksa ne zor dayanması inşallah herkes sevdiğine kavusur bı an once

erkekler de bayanlar kadar hassas ve sevgi dolu mudur acaba? :) mesajlara baktım da aklıma bu geldi.
ben de kervana katıldım bakalım. herkese sabırlar diliyorum.

eşim tır şoförü oldugu için herdaim yol bekliyorum
kavuşmalar ne kadar mutlu ve sevinçliyse:1hug: ayrılıklarda bi o kadar hüzün dolu ve gözyaşlı oluyor
işiin kötüsü her defasında üç küçük çocugu teselli etmeye çalışmak:teselli:
ik igün önce gelmişti ve yine gitti belki önümüzdeki ay yine gelir:Saruboceq: belkide gelemez :çok üzgünüm:

eşim tır şoförü oldugu için herdaim yol bekliyorum
kavuşmalar ne kadar mutlu ve sevinçliyse:1hug: ayrılıklarda bi o kadar hüzün dolu ve gözyaşlı oluyor
işiin kötüsü her defasında üç küçük çocugu teselli etmeye çalışmak:teselli:
ik igün önce gelmişti ve yine gitti belki önümüzdeki ay yine gelir:Saruboceq: belkide gelemez :çok üzgünüm:

zor bi işi var hakkaten.Allah sabırlar versin sana:teselli:

Back
X