• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

tabikide polisimizide korusun deliii :delphin:

he valla delirmemek elde mi dağın başında garibim yer demir gök bakır ellerınde koca m16'lar mp5'ler sogukta bız rahat uyuyalım dıye beklıyolar.rabbıme emanet ettim ben bitanemi herkesi.
hani diyolar ya erkekler kızlar ne sanslı askerlık dertlerı yok dıye saflar bılmıolar kı bız onlar askerdeyken onlardan daha beter oluyoruz.gercı benım henuz asker sıkıntım olmadı ama asker yolu bekleyenlerı anlayabılıyorum allah herkesın yar ve yardımcısı olsun:teselli:

he valla delirmemek elde mi dağın başında garibim yer demir gök bakır ellerınde koca m16'lar mp5'ler sogukta bız rahat uyuyalım dıye beklıyolar.rabbıme emanet ettim ben bitanemi herkesi.
hani diyolar ya erkekler kızlar ne sanslı askerlık dertlerı yok dıye saflar bılmıolar kı bız onlar askerdeyken onlardan daha beter oluyoruz.gercı benım henuz asker sıkıntım olmadı ama asker yolu bekleyenlerı anlayabılıyorum allah herkesın yar ve yardımcısı olsun:teselli:

bilmiyolar tabiii
sanıyolar ki çok rahatız beklerken:kızgın:
dokuz doguruyoruz burda...
stres sahibi olduk:emir_bebek:

amin canlarım amin benım sevgilim de haftaya pazartesi izinden dönucek asker ocagına teslim olucak yıne ondan sonra mayıs 17 yı beklices:(allahım sabır versin bize hepimize..

evet canım özel harekatçı bide o daha zor ama ben üzülmeyim diye burası sakin olay yok falan diyo rahatım diyo ama ınanmak güç tabi tv'de görüyoruz olayları uykularım kacıyo

yeni aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz dilerimki hepimizde birgün sevdiklerimize kazasız belasız sağ salim kavuştuğumuz tezkereyi alıp elinde sallayıp gülerek döndüğü günleri görürüz.güzel rabbim sevdiklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın .allahım sabırlar versin.inşallah sizlerinde şafakları azalacak ve bitecek benim 112 gün geride kaldı şafak 348 ben hala sanki geçmemiş azalmamış gibi hissediyorum her saat bin asır gibi sanki ama burda birbirimize destek olacağız ve geçecek bi sabah sevdiklerimizle birlikte uyanacağız doğan güne .sakın canınızı sıkmayın unutmayın bizler burdayız ve hep destekçiyiz.herkese iyi geceler allaha emanet olun :1hug::Saruboceq::nazar::teselli:kaydirigubbakcemile5

selam kızlaar,
sevdiğini özleyenler'e 1kişi daha eklendi senağlama
erkek arkadaşım askere gitti bugün daha 3.gün artık siz düşünün durum nekadar vahim senağlama
kendisinin bazı korkuları olduğundan aslında herzaman yanında olduğumu hissettirmek istiyorum.mektup olayına çok kafayı takıyordu,ben de acaba o adres vermeden ben bulabilir miyim hiç haberi yokken mektubun var deseler iyi olurdu hani a.s
ama sorun şu ki ben o adresi bitürlü bulamadım.1günde internet özürlü oldum sanki!
yardımcı olabilir misiniizzz :uhm: a.s.

Canım Allah kavuştursun.Konuştuğunuzda benim arkadaşımlarım var siteden onlarında sevgilileri nişanlıları asker.Aynı yerde olan varmış sanırım.Senin orası nasıl geçiyor isim olarak de.Yanında kağıt kalem olsun mutlaka.Öyle zaten Cadde Mahalle yazmıyorsun.Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı 1.erbaş Bölük Komutanlığı şeklinde adres yazıyosun.Senin sorman gerekenler ilçesi bölüğü birliği falan.APS ile yolla mektubu mutlaka:dance:2günde elinde olur netten takipte edebiliosun.Eline geçince anlarsın ordan:dance:

la bu aç aç kısmı yalandırr
:dilcikar:

Benim bildiğim kadarıyla da öyle yabancı uyruklular yada striptizciler falan olmuyor.Askeri gazinoda olurda bi eğlence olursa ve bi şarkıcı yada dansöz falan gelirse asker aç aç diye bağırıyorlar.Olay bundan ibaret benim bildiğim kadarıyla.:1closedeyes:

ben geldiim merhaba kızlar nasılsınız :ecrin_bebek: ne güzel böyle 30lu günleri saymanız Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri

şafak daha 456 senağlama

Allah Kavuştursun canım.Benim Şafak 349da.İlk zamanlarda bende aynen böyle diyordum.Ama insan zor da olsa alışıyor.Zaman bir şekilde geçiyor.Valla bir gün geçer günler merak etme diye teselli vereceğim aklıma bile gelmezdi ama torunlarımız bile oldu ya:teytey:

bugün sabah eşim aradı,moralim düzeldi,çok mutlu oldum ,27 gün sonra yemin töreni olacak o zaman gideceğim yanına,sabırsızlıkla bekliyorum o günü,gece uyuyamadım hiç,neyse ki eşimin araması moralimi yerine getirdi çok şükür...

aynı zamanlarda gelcekler yaww gel mayıs gelllllllkaydirigubbakcemile4

hepimiz mayıs 17yi bekliyoz öylemi....gelirmi acaba çabucak,dün saydım tek tek okadar uzun geldiki.kızlar çok canım sıkkın dün 3yıldır ilk defa sesini duymadan uyudum ve sabah sesini duymadan uyandım.çok zoruma gitti.uyurkende ağladım uyanıncada.okadar çaresiz kalıyoki insan.acaba o ne düşünüyodur ne yapıyodur oralarda,sesimi duymdan.offff ALLAHım bu güne şükür yinede:delphin:

sea seaciğim umarım tez zmnda kavuşursunuz hayırlı teskereler diliyorum...
ilk gün belki arayamaz ama yrn arar, çünkü ilk gün bi sürü işleri oluo evrak dolduruolar, kıyafet falan alıolar vs vs...

cnm ya çok sağol.inşallah arar cnm ilk günden çok özledm,nası geçicek 5ay sabır sabır sabırr:delphin:

canım benım sevgilim teslim oldu o gün arayamadı tabiki birgün sonra ki gece aradı
efendım aşkım dedim
ve ben senı çok özledim diye cvp verdi alıyordu bunu söylerken:(aklıma geldikçe hala içim acıyor ama ben onunla konuşurken aglamadım!benım aşkım asker oldu vatanı benı koruyor ben aglamıcam aşlkım sende aglama dedim birden guldu haklısın aşkım dedi sen güçlü olki denizcim oda güçlü olsun çünkü aklı gönlu yüreği hep sende oluyor bak sonradan geldiin halde aynı şafaklarımız:) sen şükret bizim gibi 10ay geride bırakmadın:)biticek allahın izniyle buda biticek..

Back
X