• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

aynı duyguları hissedenlerin burada bunları paylaşması az da olsa özlemimizi dindiriyor bence,böyle güzel bir topiği açtınız için teşekkür ederim,ben de artık bu topicteyim,birlikte şafak sayabiliriz a.s.

cnm h g. sende dün gönderdin öylemi?nerede yapıyo?

ne zamandır evlisiniz cnm?bide bişey daha sorucam konuşabildinmi hiç bugün eşinle?ya dün teslim olduktan sonra aradı çok kısa duydum sesini aşkımın,bugün bekliyrm inşallah arar...

6.yılımıza girik canım,bugün sabah konuştuk sesi iyiydi,kahvaltı yapmışlar bir süre serbestsiniz demşler o da beni aramış,şimdilik iyi diyor herşey,acemilikten sonra daha iyi olacak dedi,inş arar canım seninkide,28 gün sonra yemin töreni olacakmış,şimdiden heyecanlıyım...

6.yılımıza girik canım,bugün sabah konuştuk sesi iyiydi,kahvaltı yapmışlar bir süre serbestsiniz demşler o da beni aramış,şimdilik iyi diyor herşey,acemilikten sonra daha iyi olacak dedi,inş arar canım seninkide,28 gün sonra yemin töreni olacakmış,şimdiden heyecanlıyım...

tabi sen eşisin cnm gidersin yemin törenine ben napıyım nasıl gidiyim bilmiyorum yaaaasenağlama 5ay hiç göremem heraldesenağlama

cnm ALLAH kavuştursun....kızlar hep diyoya su gibi akıp gitsin günler inşallah...

Amin Amin kızlar Allah hepimize yardım etsin ama şafak saymaktan vazgeçtim ben say say hep aynı hep aynı ilerlemiyo ki günler mirmirmirmir yemin törenine 25 gün kaldı diyorum bende :dilcikar:

Amin Amin kızlar Allah hepimize yardım etsin ama şafak saymaktan vazgeçtim ben say say hep aynı hep aynı ilerlemiyo ki günler mirmirmirmir yemin törenine 25 gün kaldı diyorum bende :dilcikar:

bende yemin törenine gün sayıyorum çünkü ilk o zaman görebileceğim,zaman çok çabuk geçer inş :Saruboceq:

benim nişanlımda dün akşam gitti :(
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun kızlar...
Şafağı beraber sayarız artık, tertip sayılırız öyle değil mi :)

ardeniz sen de mi asker yolu bekliyosun hımm

evet, ben de yeni katıldım bu kervana.benneyaptımki şimdilik pek bir fark hissedemedim ama eminim çok yakında hissedeceğim. kendisi uzağa gittiği için izin de kullanmayacakmış. 6 ay kadar görüşemeyeceğiz. hayırlısı olsun ne diyelim. herkese ve bana ve askerlerimize sabırlar diliyorum.

evet, ben de yeni katıldım bu kervana.benneyaptımki şimdilik pek bir fark hissedemedim ama eminim çok yakında hissedeceğim. kendisi uzağa gittiği için izin de kullanmayacakmış. 6 ay kadar görüşemeyeceğiz. hayırlısı olsun ne diyelim. herkese ve bana ve askerlerimize sabırlar diliyorum.

nereye gitti?
bengusu senin kocan nereye düştü ?

Back
X