• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

yaaa cicişim hala ses yok benimkinden,kafayı yiycem ben,çok merak ediyorum:delphin:

eninde sonunda arıycak cnm mecburr
biz konuştuk rahatladım ohh valla şimdi de devriyeye gitti sogukta kaç kat giyiyolarmış yaw üzülüyorumÇok üzgünüm çoook
nesli cnm Allah kavuştursun seni

eninde sonunda arıycak cnm mecburr
biz konuştuk rahatladım ohh valla şimdi de devriyeye gitti sogukta kaç kat giyiyolarmış yaw üzülüyorumÇok üzgünüm çoook
nesli cnm Allah kavuştursun seni

denizcim çok üzüyo kendini ilk günler diyemi böyle yoksa abartıyomu anlamadım.ama aylardır iyi kötü içimizdesin denizcim zaten sevdiklerimiz fırsatını bulunca tele koşuyolar ama bulamayınca napsın garipler anlamak lazım korkma iyi yerde seninki başına bişi gelme olasılığı yok ilk günler yapılacak şeyler vardır araması zor olabilir nolur üzülme.....ÜZÜLMESİN DEMİ MERVİŞİM ?????kaydirigubbakcemile5

aaah ah bizim de 100'leri sayacağımız günler gelse bianönce..daha 400'lerdeyiz(!!!) senağlama
kızlar şu yemin töreni sonrası izinleri oluyo mu gün olarak bi bilginiz var mı?
yoksa o gün için bikaç saatlik mi görüşebiliyoruz?
zaten cuma gününe denk geliyo istanbula gelebilse süper olurduuu hihoyyyt

aaah ah bizim de 100'leri sayacağımız günler gelse bianönce..daha 400'lerdeyiz(!!!) senağlama
kızlar şu yemin töreni sonrası izinleri oluyo mu gün olarak bi bilginiz var mı?
yoksa o gün için bikaç saatlik mi görüşebiliyoruz?
zaten cuma gününe denk geliyo istanbula gelebilse süper olurduuu hihoyyyt

sayili gün cabuk gecer canim bi bakmissin bikac gün kalmis o günleri hayal et bilirim cok zor gercekten senağlama benimde istanbula gelmeme yani askima kavusmama daha 7 ay var:1no2:...sevdiklerimize tez zamanda kavusma dilegiyle..a.s.

mrb kızlar yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorumm ve allah kavuştursun
sayılı gün gerçekten geçiyor
yani zor geçior ama bi şekilde geçiyorr

şafak 12 den snra 045
bitanem tam 1.5 ayımız kaldıı
seni çok özledimm
azcık daha sabır
snra hepp birlikteyiz inş.

hepimiz mayıs 17yi bekliyoz öylemi....gelirmi acaba çabucak,dün saydım tek tek okadar uzun geldiki.kızlar çok canım sıkkın dün 3yıldır ilk defa sesini duymadan uyudum ve sabah sesini duymadan uyandım.çok zoruma gitti.uyurkende ağladım uyanıncada.okadar çaresiz kalıyoki insan.acaba o ne düşünüyodur ne yapıyodur oralarda,sesimi duymdan.offff ALLAHım bu güne şükür yinede:delphin:
sen sevgiline kavuştuğunda ben daha kocacığıma daha kavuşmamışş oluyorummmsenağlamasenağlama

anam öle moral günü bilmemne efsanelerini ben de duymuştum ama gitsinler onları doğudaki askerlere yapsınlar yahu!bana birlik bastırtmasınlar salonkızı çizgimden çıkarım affetmem :oklava:

o ne demek ya doğudaki askerlere yapsınlar

öyle bişey olamaz askeriyede

mini etekli sanatçı çıkarırlar askerler onlara aç aç diye bağırır

yabancı uyruklu kadın giremez hele striptiz

yok daha neler!

benimkinin o taraklarda bezi olmaz zaten

yinede saçma bir temenni:1closedeyes:

88/4'ler gelmişler hoşgelmişler....

aşkımın 23:30'da nöbeti var
hava soğuk aklım hep ondasenağlama

o ilk günlerin getirdiği dumur ve strese denk gelmiş bi yorum :bbo:
illa yapılcaksa doğudakilere yapsınlar dedik zaten :1closedeyes:
ona bakarsanız mini etekli sanatçı da saçma..

o aptal tlfnu bi türlü düşüremedim bugün zaten,çok sinirliyim kötükedihüso

iyi hadi bakalım öle olsun

bende çok sinirliyim çünkü sevgilim doğuda asker

-25 derecede nöbete çıkacak

illa yapılcaksa doğudakilere yapsınlar
umarım askerin doğuya düşmez

doğru söylüyosun dedim ya o ilk saatlerin getirdiği saçmalık..benimkine dokunmasınlar da kime nasıl moral günü olursa olsun diye düşünmüşüm bian ama,o yokluğu yeni yeni hissetmenin getirdiği bi bencillikti..
sanırım senin az kalmış oyüzden daha mantıklı düşünebiliyosun artık sengözlerimebaksanab ben daha durumun şokundayım 1hafta bile geçmedi malum..
ama haklısın yani özür dilerim a.s.

doğru söylüyosun dedim ya o ilk saatlerin getirdiği saçmalık..benimkine dokunmasınlar da kime nasıl moral günü olursa olsun diye düşünmüşüm bian ama,o yokluğu yeni yeni hissetmenin getirdiği bi bencillikti..
sanırım senin az kalmış oyüzden daha mantıklı düşünebiliyosun artık sengözlerimebaksanab ben daha durumun şokundayım 1hafta bile geçmedi malum..
ama haklısın yani özür dilerim a.s.

az değil canım gideli sadece 3,5 ay oldu..senağlama

benimde yolum daha uzun..

biz 88/3 siz 88/4 'sünüz alt devrea.s

sanırım arkadaş kendini ifade edemedi illa yapacaklarsa doğudakilere yapsınlar derken.Ne demek ki yani doğudakiler bişey görmüyomu oluyor.Asker her yerde asker...Benimkinin de nöbetleri başlıyor yarın sanırım.Bugün aradı yetişemedim.Baktım msj attı aşkım aradım duymadın ben gidiyorum yatmaya diye.:roflol:Aradım hemen konuştuk.:roflol:

o ilk günlerin getirdiği dumur ve strese denk gelmiş bi yorum :bbo:
illa yapılcaksa doğudakilere yapsınlar dedik zaten :1closedeyes:
ona bakarsanız mini etekli sanatçı da saçma..

o aptal tlfnu bi türlü düşüremedim bugün zaten,çok sinirliyim kötükedihüso

Seninki yeni asker değil mi?Nereyi aramaya çalışıyorsun.Acemi birliğinde telefon düşürmek zor.Düşsede ulaşman zor.Anca o ararsa arar...

aa senin de uzun dönem herhalde? ben de umutsuzluğa düşmüştüm herkes kısa dönemde karalar bağlıyo ben ne yapayım diye..sonunda halimden biraz anlayacak birini buldum demek kaydirigubbakcemile3
sizin de daha acemi birliği mi,bizim 128gün sürecekmiş de..hiç de anlamam bu işlerden :uhm:

nebileyim doğuda daha zor şartlar,bişey olmasa bile psikolojik olarak daha kötü oluyolardır diye ilk günlern şokuyla olan bi saçmalık dedik ya :1closedeyes:ben ifade ediyorum da anlamak isteyen anlıyo tabiki

Seninki yeni asker değil mi?Nereyi aramaya çalışıyorsun.Acemi birliğinde telefon düşürmek zor.Düşsede ulaşman zor.Anca o ararsa arar...

yeni işte evet bütün saçmalamalarım ordan çıkıyo zaten sırnaşık şey
daha 5.gün..senağlama
kütahyaya gitti,saatlerce uğraşıyorum nasıl hiç düşmez anlamadım..
onun da kartında kontür yokmuş milletten arıyo 1dk konuşuyoruz..hepten fenayım anlayacağınız senağlama sizin acemi birliği değil heralde mesaj falan olduğuna göre

:uhm:

Back
X