• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

slm arkadaşlar.yazılanları okudumda asabiye arkadaşımınkini özellikle.evet benm aşkım kısa dönem yapıyo ve ben karalar bağlıyorum.her insanın acısı kendinedir.ya tamam sevdiğini uzun dnm beklemek çok çok daha zordur bunun farkındayım ama benmki kısa olsada daha ilk günlerim ve alışmaya çalışıyrm,haber alamıyrm ondan,merak ediyrm.sizin böyle düşünmeniz zoruma gitti açıkcası.ama önemli değil hepimiz stresliyiz burda ve ben görmemezlikten gelcem...kısa yada uzun önemli değil hepimiz burda sevdiklerimize hasret yaşıyrz bunu unutmayalım....

denizcim çok üzüyo kendini ilk günler diyemi böyle yoksa abartıyomu anlamadım.ama aylardır iyi kötü içimizdesin denizcim zaten sevdiklerimiz fırsatını bulunca tele koşuyolar ama bulamayınca napsın garipler anlamak lazım korkma iyi yerde seninki başına bişi gelme olasılığı yok ilk günler yapılacak şeyler vardır araması zor olabilir nolur üzülme.....ÜZÜLMESİN DEMİ MERVİŞİM ?????kaydirigubbakcemile5

cnm ya valla ilk günlerin sıkıntısı,alışamadım hala.biz 3yıldır birlikteyiz ve ilk defa ayrılık yaşadık.günde en az 5kez konuşurduk sesinide duyamıyorum 2gündür.ya işte bunlara alışmak zorluyo beni cnm yoksa şükürler olsunki yeri iyi hiç korkum yok.

kızlar allahım hepinize sabır versin:teselli:
çok zor ya:1no2:
benim nişanlımda geleli 4 ay oldu ama:asigim:
hala bi tuhafım sanki yeni gelmiş gibi:asigim::asigim:

bende kendimi teselli etmeye çalışıyorum aslında 5 ay sonuçta kısa dönem ama ilk günler olduğu için sıkıntılı yinede bizde 6 yıdır biliktyz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık,allaha binlerce şükür ki gittiğinden beri 3 defa aradı,arayınca çok mutlu oluyorum sesini duyunca sanki hiç gitmemiş gibi geliyor,

slm arkadaşlar.yazılanları okudumda asabiye arkadaşımınkini özellikle.evet benm aşkım kısa dönem yapıyo ve ben karalar bağlıyorum.her insanın acısı kendinedir.ya tamam sevdiğini uzun dnm beklemek çok çok daha zordur bunun farkındayım ama benmki kısa olsada daha ilk günlerim ve alışmaya çalışıyrm,haber alamıyrm ondan,merak ediyrm.sizin böyle düşünmeniz zoruma gitti açıkcası.ama önemli değil hepimiz stresliyiz burda ve ben görmemezlikten gelcem...kısa yada uzun önemli değil hepimiz burda sevdiklerimize hasret yaşıyrz bunu unutmayalım....

doğrudur canım insan sevdiklerinden kendi isteği dışında 1gün bile ayrı kalsa garip hissediyo kendini..ama sendeki stres öyleyken ve okadar üzülüyoken,düşün ki ben de okuyup yahu ben onlardan 3kat daha uzun süre bekleyeceğim diye daha bi bunalım oldum senağlama benim de ilk günlerim daha 6.gün oyüzden her duyduğum daha bi dertlendiriyo beni.o lanet telefon da asla düşmüyo arkadaşların dediği gibi...!!!!!! 5 ay da olsa 15ay da olsa hepimizin işi zor orası kesin.Allah hepimize sabır versin askerlerimizi korusun :Saruboceq: inşallah şafak 2..1.. dediğimiz günleri de görürüz burda cnm a.s.

cnm benmki de giderken tlf kartı almamış yanına ordan alırım diye
içerde kantinde de kalmamıştı dışarı da çıkamıyodu beni sinir etmişti
çok kızmıştım neden kart almadı da beni mrkta bıraktı diye:oklava:

ben aramaya çalıştım acemilikte kocaman bi binadalardı ilk günler zaten noyu düşürmek çok zor
ara ara hep meşgul çalıyodu hatta bozuk mu diye düşünmeye başlamştımfisfisfis
bi kere düşürdüm o tlf gelene kadar kaç dk geçmişti yani:ecrin_bebek:

offf sorma canım bütün stresim o aptal telefon yüzünden oluyo zaten!!!!! yoksa 20saniye bile konuşsak o gün bütün akşamım süper geçiyo.
bugün arayabilirse-ki çok zor sürekli milletin kartını kullanıyodu senağlama -
soracağım açık adres versin de ben de kart göndereyim.
en yakın arkadaşına söyledim böyle yaparım ben de diye,o da aklımı karıştırdı aslında,hiç ulaşmayabilir bile dedi.. :1no2: onun mektuplarının içinden resim bile çalmışlar.şimdi orda kart satın alabilecekleri biryer de yok,mektuplar da okunuyo ediliyo ya,o da arada birinin cebine iner mi diye karar da veremedim açıkçası :sm_confused: senağlama

aynı sıkıntıları çekiyorum, duygularımızı paylaşabileceğimiz birileri olması, aynı şeyleri başka birileriyle beraber yaşamak çok hoş, kendimi yalnız hissetmiyorum :) mesela Asabiye'nin dediği gibi 20 saniye bile konuşssak mutluluktan deli oluyorum, kart sorunu benim aşkımda yaşıyo, çağrı bırakıyo ankesörlü telefondan ben arıyorum kartında 1-2 kontör var ordada satılmıyomuş şimdilik?
Benim nişanlım Adana'da yapıyo, yakın yani şanslıyım o yüzden,mesela bu hafta yanına gitmeyi düsünüyorum oleyyyy süpper dimi :)

valla canım şanslıymışsın benim nişanlımda hergün arıyor 1-2 dk konuşuyorz,bugün 3.günümüz,biz kontür kartı almıştık 2 tane 100 lük,hakikaten sesini duymak çokk iyi geliyor,daha şimdiden tel.da konuşurken yemin törenine gelin bak diyor,dedim gelcez allah izin verirse,09 ocakmış yemin törenleride.

valla canım şanslıymışsın benim nişanlımda hergün arıyor 1-2 dk konuşuyorz,bugün 3.günümüz,biz kontür kartı almıştık 2 tane 100 lük,hakikaten sesini duymak çokk iyi geliyor,daha şimdiden tel.da konuşurken yemin törenine gelin bak diyor,dedim gelcez allah izin verirse,09 ocakmış yemin törenleride.

cnm durumlar nasıl sende?ben hala atlatamadım,alışamadım ama düne göre daha iyim.ne güzel seninki arıyomuş ben 2gündür sesini duymuyorum.dün okadar canım sıkıldıki.9gibi tel çaldı baktım arıyo.bizim arımızda anlaşmıştık eğer ben meşgule atarsam evi ara daha rahat ve uzun konuşuruz diye.ve ben meşgule attım.bekledim ama tekrar aramdı okdar kötü oldumki kendimi suçladım.neden açmadım sanki o telefonu anlamıyorum,kendime çok kızıyorumsenağlama

aynı sıkıntıları çekiyorum, duygularımızı paylaşabileceğimiz birileri olması, aynı şeyleri başka birileriyle beraber yaşamak çok hoş, kendimi yalnız hissetmiyorum :) mesela Asabiye'nin dediği gibi 20 saniye bile konuşssak mutluluktan deli oluyorum, kart sorunu benim aşkımda yaşıyo, çağrı bırakıyo ankesörlü telefondan ben arıyorum kartında 1-2 kontör var ordada satılmıyomuş şimdilik?
Benim nişanlım Adana'da yapıyo, yakın yani şanslıyım o yüzden,mesela bu hafta yanına gitmeyi düsünüyorum oleyyyy süpper dimi :)

cnm ya ne güzel yakınmış seninki.ben gidemem yanına ama gitmeye kalksam 1günüm yolda geçer.bi taraf sivas diğer taraf istanbul oooooooooooooooo:delphin:

cnm durumlar nasıl sende?ben hala atlatamadım,alışamadım ama düne göre daha iyim.ne güzel seninki arıyomuş ben 2gündür sesini duymuyorum.dün okadar canım sıkıldıki.9gibi tel çaldı baktım arıyo.bizim arımızda anlaşmıştık eğer ben meşgule atarsam evi ara daha rahat ve uzun konuşuruz diye.ve ben meşgule attım.bekledim ama tekrar aramdı okdar kötü oldumki kendimi suçladım.neden açmadım sanki o telefonu anlamıyorum,kendime çok kızıyorumsenağlama

bende ilk gün çok kötüydüm canm şimdi daha iyiyim arayınca gerçekten sesini duyunca çok iyi oluor insan,anladım canm üzme kendini sende tekrar arar,müsait olunca merak etme.

bende ilk gün çok kötüydüm canm şimdi daha iyiyim arayınca gerçekten sesini duyunca çok iyi oluor insan,anladım canm üzme kendini sende tekrar arar,müsait olunca merak etme.

inşallah arar cnm bekliyorum.ama hissediyorum arıycak bugün...çünkü 2gündür duymuyo sesimi o rahat edemez bi yolunu bulur dimi...offf ya şu günleri çabucak atlatsak başka bişey istemiyorum.hep diyodumki gitsin beni biraz özlesin,kıymetimi birazcık daha anlasın falan ama hiçbiri umrumda değil.özledim ben onuuuu

GLCNNN gerçekten çok şanslısın senin adına sevindim.ben de 9'una kadar beklemek zorunda olanlardanım..inş bizim için de iyi bişeyler olur,böyle elinden bişey gelmemesi çok kötü oluyor. senağlama

denizcim seninki de bugün mutlaka bi yolunu bulup arar,onların okadar sıkıntı içinde bizim sesimizi duymaya daha çok ihtiyaçları var sonuçta..

ben de bugün bi ümit saatin 19.00'u geçmesini bekliyorum,bakalım 3.kez kart rica edebileceği biri olacak mı :sm_confused:

yahu sanki turistik yer,oraya bi dönem asker gidiyo bi dönem asker geliyo..sürekli böyle bi döngü varken neden böyle abuk sabuk telefon kartı bulunmama durumu olmuş anlayamıyorum.yemin törenine kadar izin de yok..madem çıkarmıyosunuz adamları,doğrudürüst bi kantin yapın!düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyo kötükedihüso

asebiye sanırım senınki kutahyada asker ben de kutahyada okuyorum ama valla bilmiyorum tarif ettifign askeri şube nerede?

Back
X