Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen sevgiline kavuştuğunda ben daha kocacığıma daha kavuşmamışş oluyorummmsenağlamasenağlama
denizcim çok üzüyo kendini ilk günler diyemi böyle yoksa abartıyomu anlamadım.ama aylardır iyi kötü içimizdesin denizcim zaten sevdiklerimiz fırsatını bulunca tele koşuyolar ama bulamayınca napsın garipler anlamak lazım korkma iyi yerde seninki başına bişi gelme olasılığı yok ilk günler yapılacak şeyler vardır araması zor olabilir nolur üzülme.....ÜZÜLMESİN DEMİ MERVİŞİM ?????kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar.yazılanları okudumda asabiye arkadaşımınkini özellikle.evet benm aşkım kısa dönem yapıyo ve ben karalar bağlıyorum.her insanın acısı kendinedir.ya tamam sevdiğini uzun dnm beklemek çok çok daha zordur bunun farkındayım ama benmki kısa olsada daha ilk günlerim ve alışmaya çalışıyrm,haber alamıyrm ondan,merak ediyrm.sizin böyle düşünmeniz zoruma gitti açıkcası.ama önemli değil hepimiz stresliyiz burda ve ben görmemezlikten gelcem...kısa yada uzun önemli değil hepimiz burda sevdiklerimize hasret yaşıyrz bunu unutmayalım....
cnm benmki de giderken tlf kartı almamış yanına ordan alırım diye
içerde kantinde de kalmamıştı dışarı da çıkamıyodu beni sinir etmişti
çok kızmıştım neden kart almadı da beni mrkta bıraktı diyeklava:
ben aramaya çalıştım acemilikte kocaman bi binadalardı ilk günler zaten noyu düşürmek çok zor
ara ara hep meşgul çalıyodu hatta bozuk mu diye düşünmeye başlamştımfisfisfis
bi kere düşürdüm o tlf gelene kadar kaç dk geçmişti yani:ecrin_bebek:
kızlar nasılsınız bakalım
şubat ayı geliyıor ve bbenim yüreğim sıkılıyor
valla canım şanslıymışsın benim nişanlımda hergün arıyor 1-2 dk konuşuyorz,bugün 3.günümüz,biz kontür kartı almıştık 2 tane 100 lük,hakikaten sesini duymak çokk iyi geliyor,daha şimdiden tel.da konuşurken yemin törenine gelin bak diyor,dedim gelcez allah izin verirse,09 ocakmış yemin törenleride.
aynı sıkıntıları çekiyorum, duygularımızı paylaşabileceğimiz birileri olması, aynı şeyleri başka birileriyle beraber yaşamak çok hoş, kendimi yalnız hissetmiyorum :) mesela Asabiye'nin dediği gibi 20 saniye bile konuşssak mutluluktan deli oluyorum, kart sorunu benim aşkımda yaşıyo, çağrı bırakıyo ankesörlü telefondan ben arıyorum kartında 1-2 kontör var ordada satılmıyomuş şimdilik?
Benim nişanlım Adana'da yapıyo, yakın yani şanslıyım o yüzden,mesela bu hafta yanına gitmeyi düsünüyorum oleyyyy süpper dimi :)
kızlar nasılsınız bakalım
şubat ayı geliyıor ve bbenim yüreğim sıkılıyor
cnm durumlar nasıl sende?ben hala atlatamadım,alışamadım ama düne göre daha iyim.ne güzel seninki arıyomuş ben 2gündür sesini duymuyorum.dün okadar canım sıkıldıki.9gibi tel çaldı baktım arıyo.bizim arımızda anlaşmıştık eğer ben meşgule atarsam evi ara daha rahat ve uzun konuşuruz diye.ve ben meşgule attım.bekledim ama tekrar aramdı okdar kötü oldumki kendimi suçladım.neden açmadım sanki o telefonu anlamıyorum,kendime çok kızıyorumsenağlama
bende ilk gün çok kötüydüm canm şimdi daha iyiyim arayınca gerçekten sesini duyunca çok iyi oluor insan,anladım canm üzme kendini sende tekrar arar,müsait olunca merak etme.