• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

asebiye sanırım senınki kutahyada asker ben de kutahyada okuyorum ama valla bilmiyorum tarif ettifign askeri şube nerede?

evet kütahyada ama benim de hiç bi fikrim yok kütahyanın neresinde :sm_confused:
bugün de konuşamadım zaten senağlama arasaydı adres alacaktım ama herşey şu uyuz kart muhabbetinden yalan oluyo offfffff
:a015:

ALLAH iyi şekilde değiştirsin inşallah cnm.benm umudum hep bu askerlikti biliyosunuzyaaa,ALLAHım biraz romantiklik,biraz duygu,biraz anlayış,biraz kıymet bilme ihsan eylesin oralarda inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

aynı durum ve aynı dualar bende de var. sanırım sen benim bu forumdaki benzerimsin. sen de onun eskisi gibi sıcak olmasını özlüyorsan, sizinde ilişkiniz epey yıllanmış sanırım. CADIARZU

bu arada gerçekten telefon kartı bulamıyorlar mıymış?

canım bu tlf kartı olayından en muzdarip üyelerden biri ben olduğum için yanıtlamamda bi sakınca yoktur umarım ? benim sevgilim kütahyada havacı,ilk gittiğinde kendi kartında kontür kalmadığını ve kartların 15gün sonra geleceğini söylemişti.yemin törenine kadar da h.sonları bile çarşıya çıkamadıklarından,elimiz kolumuz bağlı lütfedip kart getirmelerini bekliyoruz.her tarafta bu böyle değildir tabiki,kantindeki abukluklar işte (!!!!!) :oklava:

mrb kızlar benim eşim de gitti askere pazar teslim oldu.nasıl geçecek bunca zaman bilmiyorum tarifsiz duygularınızın ortağıyım.izmir narlıdere kısa dönem.valla 3 gün ömür gitti ömrümden sanki kısası uzunu yok bu işin.beklemek boynumun borcu da şu hasret olmasa.herkesin allah yardımcısı olsun.

canım bu tlf kartı olayından en muzdarip üyelerden biri ben olduğum için yanıtlamamda bi sakınca yoktur umarım ? benim sevgilim kütahyada havacı,ilk gittiğinde kendi kartında kontür kalmadığını ve kartların 15gün sonra geleceğini söylemişti.yemin törenine kadar da h.sonları bile çarşıya çıkamadıklarından,elimiz kolumuz bağlı lütfedip kart getirmelerini bekliyoruz.her tarafta bu böyle değildir tabiki,kantindeki abukluklar işte (!!!!!) :oklava:

çok teşekkür ederim cevap için :) aslında bende içimden sevinmiştim. beni aramadığında, kart bulamamıştır belki diye teselli ediyordum kendimi. :) ama doğru, her yerde aynı değildir.

mrb kızlar benim eşim de gitti askere pazar teslim oldu.nasıl geçecek bunca zaman bilmiyorum tarifsiz duygularınızın ortağıyım.izmir narlıdere kısa dönem.valla 3 gün ömür gitti ömrümden sanki kısası uzunu yok bu işin.beklemek boynumun borcu da şu hasret olmasa.herkesin allah yardımcısı olsun.

allah hepinizin yardimcisi olsun kizlar ins. tez zamanda hepiniz sevdiklerinize kavusursunuzz sayili gün cabuk gecer bi bakmissiniz bikac gün kalmis :) benimde askima kavusmama daha 7 ay varsenağlama

Allah kavuştursun tyana,benim eşimde İzmir Gaziemir'e gitti,kısa dönem yapacak,dün akşam aradı 9 ocakta yemin töreni varmış,sabırsızlıkla bekliyorum o günü,herkes için zor bu hasret ,kısa ya da uzun,sevdiğimize duyduğumuz özlem bu,Allah sevdiklerimize kavuştursun bizi en kısa zamanda inş :Saruboceq:

valla canım şanslıymışsın benim nişanlımda hergün arıyor 1-2 dk konuşuyorz,bugün 3.günümüz,biz kontür kartı almıştık 2 tane 100 lük,hakikaten sesini duymak çokk iyi geliyor,daha şimdiden tel.da konuşurken yemin törenine gelin bak diyor,dedim gelcez allah izin verirse,09 ocakmış yemin törenleride.

bende gitmeden önce 3 tane 100 lük kontor kartı almıştım,her gün arıyor az da olsa konuşuyoruz sesini duyuyorum daha iyi oluyorum,bizim de yemin törenimi 9 OCAK

Allah kavuştursun tyana,benim eşimde İzmir Gaziemir'e gitti,kısa dönem yapacak,dün akşam aradı 9 ocakta yemin töreni varmış,sabırsızlıkla bekliyorum o günü,herkes için zor bu hasret ,kısa ya da uzun,sevdiğimize duyduğumuz özlem bu,Allah sevdiklerimize kavuştursun bizi en kısa zamanda inş :Saruboceq:

bengusu,benim nişanlım yemin töreninin önümüzdeki cuma olabileceğini söyledi yada 2 ocak ta en geç? niye fark ediyo ki?

canım, benm nişanlımda kısa dönem ,9 ocak dedi bana,haftaya olması imkansız gibi geliyor bana çünkü acemilik 28 gün sürüyor ve ona en yakın cuma günü yemin töreni olur.

cnm ya ne güzel yakınmış seninki.ben gidemem yanına ama gitmeye kalksam 1günüm yolda geçer.bi taraf sivas diğer taraf istanbul oooooooooooooooo:delphin:

evet şanslıyım ama insan şu durumda yakın yada uzak diye idrak edemiyor yakınlığına sevinemiyorsun bile... bi gerçek var ki gitti...:(
bence askerlik dönemi boyunca bir kez bile olsa, gidebilirsen süpriz yapıp git derim...uzak da olsa gidecektim ben, gözlerindeki o süprizin mutluluğu herşeye değer bence :)
:sm_cool:

canım, benm nişanlımda kısa dönem ,9 ocak dedi bana,haftaya olması imkansız gibi geliyor bana çünkü acemilik 28 gün sürüyor ve ona en yakın cuma günü yemin töreni olur.

bende 28 gün diye biliyordum ama bayramdan dolayı sanırım eğitimi sıkıştırıp yemin törenini erken yapacaklarmış acaba bu sadece Adana için mi geçerli ?

sLm kızLar ...NasıLsınız ...ALLahım hepimizi sağ saLim kavuşturur işaLLah...
NereLerde yapıoLar sevdikLeriniz askerLikLerini...

Şafak bugün:147 aLLahıma bin şükür...
bazen 460 dediğim günLer geLiorda akLıma....:çok üzgünüm:
çok zor günLerdi...

bengusu,benim nişanlım yemin töreninin önümüzdeki cuma olabileceğini söyledi yada 2 ocak ta en geç? niye fark ediyo ki?

valla canım bilemiyorum bir fikrim yok açıkçası,dün akşam eşim beni aradı ve yemin töreninin p ocakta olacağını söyledi,tanıdığım birkaç kişininde yemin törenleri aynı tarih :uhm:

Back
X