• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

hımmm o ses kısıklıgını hepsi yaşıyo yemin törenine hazırlıkta bagırmaktan oluyo
normaldir yani cnm yoksa ist soguk diil şu an

ne güzel cnmm
ben de bi kere yazdıgımda bana tlfda okutmuştu çok romantik olmuştu tavsiye ederim a.s.

ya kızlar sizede oluyomu,kk açık durduğu müddetçe yeni yazdığınız hiç bişeyi göremyrm.kapatıyrm tekrar giriyorum siteye ancak öyle okuyrm.oyüzden hep geç yazıyrm böle yaaa

evet o benimde aklıma geldi ama teklif beklerim bu konuda

ama o isterse okurum okuyim mi dememsırnaşık şey

ya kızlar sizede oluyomu,kk açık durduğu müddetçe yeni yazdığınız hiç bişeyi göremyrm.kapatıyrm tekrar giriyorum siteye ancak öyle okuyrm.oyüzden hep geç yazıyrm böle yaaa

şekerim sayfayı yenile ikonuna

yada klavyeden F5 tuşuna bas görürsün siteden çıkmana gerek yok :)

kızlar siz bütün gün nasıl geçiriyorsunuz.sürekli aklınızda mı aklınıza geldiğinde nasıl bastırıyorsunuz duygularınızı ben hiç alışamadım bahsi geçince yada yanımda olmasını istediğim anda çok üzülüyorum hemen gözlerim doluyor.dayanmak çok zor geliyor siz nasıl bastırıyorsunuz duygularınızı yada bastırabiliyormusunuz.

kızlar siz bütün gün nasıl geçiriyorsunuz.sürekli aklınızda mı aklınıza geldiğinde nasıl bastırıyorsunuz duygularınızı ben hiç alışamadım bahsi geçince yada yanımda olmasını istediğim anda çok üzülüyorum hemen gözlerim doluyor.dayanmak çok zor geliyor siz nasıl bastırıyorsunuz duygularınızı yada bastırabiliyormusunuz.

valla ben malesef duygularımı bastıramıyorum ama şöyle düşünüyorum;çok şükür diyorum emin ellerde,gittiği yer belli ,geleceğini biliyorum ya bir de hapisanede falan olsaydı Allah korusun bu şekilde düşününce rahatlıyorum,hemen hemen hergün 1 dk bile olsa beni arıyor,sesini duyunca iyi oluyorum,ağlasamda sızlasamda öyle ya da böyle zaman geçecek en iyiyi bu zamanı kendime eziyet ederek geçirmek yerine sürekli dua ederek ve şükrederek geçirmek benim kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor ve şuna inanıyorum bizim iyi olduğumuzu onlara hissettirirsek onlar da daha iyi hissederler kendilerini,zor ama imkansız değil,herkese Allahtan sabır diliyorum a.s.

Tabiki hergün aklımda sürekli bişeylerle meşguliyet halinde olduğum için kafayı sıyırmıyorum sanırım, kendimi işe vurdumkaydirigubbakcemile3 genelde akşamları yatacağım zaman fotoğraflarına bakıp ister istemez 4-5 damla akıtıyorum senağlama bazı zamanlar özlem duygum okadar sarıyoki benliğimi burnumun direkleri sızlıyo gözlerim doluyo tüylerim diken diken oluyo ürperiyorum:1no2: ama biticek gecicek ruhumla bir ömür beraber olucaz diyorum:utangac: bunu düşününce herşeye değer bir ömür olsa beklenir diyorum:asigim:
:nazar:

Şafak 219

Back
X