• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

haklısın cnm zmn su gibi akıoo:)))) bu durumda beni çok mutlu edio...
pzt gitcem, sonra 4 kez daha gitcem gelcem... aşkitoom gelcekkkk:))))

ne güselll bizimki de çıksa inşş :Saruboceq:
dün gece uykum kaçtı karışık rüyalar gördüm yaw

düşünemem miiii hakkaten çok düşündüm uyumadan önce..
her şeyi düşündüm valla
uykum kaçtı azcık da agladım...
birden aklıma geldi öle nabıyımm

canım yaaa üzme kendini düşününce sadece sen yıpranıosun, ben depresyona girmişim doktora gittim perşembe günü... öle dedi ama ilaç falan almadım, kendi kendime hallederim dedim...

cnm bende çok ilginç bişey yaşıyorum.aşkım gidince yüzüğünü bana verdi bende kolyemn ucuna taktım hep boynumda.tesadüfmü bilmyrm onu avucuma alıp uyuduğumda aşkımı görüyrm rüyamda.mesela dün yapmadım ve görmedim.çok güzel bişey ve aynı zamanda çok şaşırtıcı,mucizevi...

cnm bende çok ilginç bişey yaşıyorum.aşkım gidince yüzüğünü bana verdi bende kolyemn ucuna taktım hep boynumda.tesadüfmü bilmyrm onu avucuma alıp uyuduğumda aşkımı görüyrm rüyamda.mesela dün yapmadım ve görmedim.çok güzel bişey ve aynı zamanda çok şaşırtıcı,mucizevi...

ilginçç delikafadulden
niye sana verdi ki orda takmak yasak diil yani

cnm benimki elini yıkarken banyo yaparken falan hep çıkarır.orda kaybedersem cok üzülürüm dedi.çünkü birkere daha kaybetmişti burdayken ve kahrolmuştu.sana emanetimdir dedi verdi ama ben gidemesemde yemn törenine kim giderse göndercem çünkü baktıkça üzülüyrm yüzüğe ya içim sızlıyo.onun parmağında güzel o yüzük

:) ewt ilaca ihtiyacım yok bende bağımlı falan yaptıklarını düşünüorum ztn geşlince aşkkım düzelirim:)))
nedense gerçekten giderken hep yüzükleri bırakırlar nedenki:):)))
çok ilginç bilinç altı işte canım ama çok hoş bişey yüzükle uyuduunda onu görmen:)))

ama cnm çok acaip oluyrm okadar hoş bişeyki.kendimimi şartlıyrm diyicem ama yok ilk günlerde farkında bile değildim sonradan farkettim.bu ALLAHın bana bir lutfu sanırım.ve okadar net ki rüyalar sanki gerçekten yanımda gibi.ben gerçekten cok seviyorum bu adamı yaaa,biraz delidir melidir ama herşeyimdr

ayrıca hep altı ve yedi arası arardı bugün aramadı yaaa,sanırım dahada aramaz,sesini duymadığım günler çok daha zor gelio bana.bi içeriye cep sokabilseydi,en azından sesini rahatça duyabilseydim daha bi güçlü olurdum.bu kadar zorlanmazdım....

bende görmek istiorummm:D
ama göremiorum ilk gitti günler bol bol görüodum... hatta her sabah mutlu uyanıodum sanki yanımdaymuş gibi oluodu ama artık görmüorum:((( çok özlüorum

Back
X