• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

görsün anası sanki illaki görcek ben aldım desin nese acaba yanlış mı yapıyorum dedim neyseki doğru bir karar yani yıl için ii hediye gibi geldi bide kırmızıılülülülülülü

süpermiş yaa sırnaşık şey valla ben de almaya utanırım,öyle bi cesaret gelse de anca netten alırım heralde..sora ben de derim al evde açarsın sengözlerimebaksanab ama asıl önemli olan hediyeyi aldıktan ve ne olduğunu gördükten sora söyleyecekleri/yapacakları :uhm: :roflol::roflol::roflol:

hee walla aslında yanımda açsa surat ifadesini merak ediyorumm bilmem o anki yüzsüzlüğüme bağlı aslındaasırnaşık şey

yok kiz sanmam okadar cesaretli deildir herhalde :) ama bencede ya evde acmasin yanindayken acsin yüz ifadesini sende gör :D:D üstüne bide güle güle giy askim dersin :DDDD

ama o da bana alıp hadi giy de görelim denesene derse kafasını kırarım onu ben diyebilirim sadece;)))))

yok üstünde görecek kadar cesaretim yokk :roflol:ama o bana alırsa yok be utanmam aslında 7senedir böle şeyleri çoktan aşmamız lazımdı yaa:dilcikar:

kıslarrr yılbaşında kırmızı cicilerinizi giycek misiniz :)
şans getiriyomuş yaaa sırnaşık şey

merwecim şurda 5 6 ay kaldı ewlenmemize şimdi aşmazsam çok sıkıntı çekerim ilerde yanında giyinemem rahat dolaşamam

Back
X