KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNNNNN ŞAFAK:91 Plakalara düşmeme 10 gün kaldı sonrası kolay geçer diyorlar
Günaydın Canım Süper yaaa son 10 gün Yani Muhteşem VaLLA....
Hadi hayırLısı oLsun....Ayağını sürüde bende çabuk GeLİyim pLakaLara....sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNNNNNN ŞAFAK:91 Plakalara düşmeme 10 gün kaldı sonrası kolay geçer diyorlar
günaydın kızlar,bugün benim doğum günümdü aşkım bitanem bana çiçek yollamış sonra da telefon açtı doğum günümü kutladı,o kadar duygulandım ve onu özlediğimi hissetdim ki anlatamam üstelik ben onunkini unutdum kutlamayı o askerdeyken.off ağladım bir sürü ama ne fayda. hem utandım hem çok özlediğimi hissetdim.gelince gönlünü almak lazım. paylaşayım dedim birileriyle....
Ya bende 1 aydır görmüyorum çok özledim çok :çok üzgünüm:
ama bu cuma akşamı yola çıkıyor cumartesi burda olacak inşallah :dance:
Allah herkesi bir an önce kavuştursun sevdiğine :1hug:
bitaneciğimi görmeme 24 saat kaldı, kimler gidiyo bakalım yemin törenine :)
günaydın kızlaarr :ecrin_bebek:
sizin yemin töreni bu hafta demek bizimkine daha 2 hafta var senağlama
13 gün + 24saat :lepi:
Canım temenLimi geLio yoksaaa...izne feLan mı.....
OLsun Canım üzüLme asLında ne kadar geç oLursa o Kadar iyi inan bana....
seninki kaç gün yapıcak acemi birLiği....meseLa bak Benimki 75 gün acemiLik yaptı kimininkisi 45 gün felan 45 günün ardından izne geLdiLer sonra usta birLikte izine geLmek çok daha zor ...Ben 7.5 aydır bekLiorum izne geLsin die ...eğer 45 gün acemiLik yapsaydı 8.5 aydır görmüo oLcaktım ..BöyLe düşün canım
75 gün yapacak canım meslekçi yazdırmamış, sanırım onlar 45 gün yapıyor. evet aslında çok doğru diyorsun ya :1hug: doğudaydı diimi seninki o yüzden mi izine gelemedi bu kadar zamandır CADIARZU sanırsam biterken izin verecekler ee o zamanda artık ne gerek var kullanmasın erken gelsin laelaelaelaelae
yok canım okuyo, okulu bitse askerliği başlayacak daha :çok üzgünüm:
vizeleri bitti finallere kadar istanbul'a geliyor :dance:
Ayyy canım seninkide zormuş vaLLa hep hasret hep hasret...
ama kısa dönem yapar herhaLde seninki okuduğuna göre....
Sorma canım ya ooy oy zor oluyo ama napalım aşk işte hepsinin heyecanı ayrı :çok üzgünüm: Evet kısa dönem yapacak inşallah korkum ayrı kalmak değilde anlarsın ya Allah korusun kaybetme korkusu bitiriyo işte senağlama
ya kızlar valla şükredecek o kadar şey var ki zaten başka türlü geçmiyor.. duygucum dediğin gibi Allah kaybettirmesin yoksa nereye gitseler ne kadar sürse gelirler Allahın izniyle :asigim:
düşünüyoz düşünüyozzzzzzzz:)evlences çocuk yapcas bizde:) cicikıza oturmaya gidices![]()
beklerim şekerimmm hepinis gelinn istanbulda bi eviniz var artıkhele bi evlenem de önce:lepi: