• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

günaydın kızlar,bugün benim doğum günümdü aşkım bitanem bana çiçek yollamış sonra da telefon açtı doğum günümü kutladı,o kadar duygulandım ve onu özlediğimi hissetdim ki anlatamam üstelik ben onunkini unutdum kutlamayı o askerdeyken.off ağladım bir sürü ama ne fayda. hem utandım hem çok özlediğimi hissetdim.gelince gönlünü almak lazım. paylaşayım dedim birileriyle....

KızLar Aşkım YOLa çıkmış Merkeze doğru gidioLar aLLahımın izniyLe Cep TeLinide açmış...
VaLLA özLemişim cep TeLiyLe konuşmayı...aLLahım korusun Yarabbim sağ saLim insinLer birLikLerine ....dua edin Ne oLur CanLarım Bana.....

Ya bende 1 aydır görmüyorum çok özledim çok :çok üzgünüm:
ama bu cuma akşamı yola çıkıyor cumartesi burda olacak inşallah :dance:
Allah herkesi bir an önce kavuştursun sevdiğine :1hug:

günaydın kızlar,bugün benim doğum günümdü aşkım bitanem bana çiçek yollamış sonra da telefon açtı doğum günümü kutladı,o kadar duygulandım ve onu özlediğimi hissetdim ki anlatamam üstelik ben onunkini unutdum kutlamayı o askerdeyken.off ağladım bir sürü ama ne fayda. hem utandım hem çok özlediğimi hissetdim.gelince gönlünü almak lazım. paylaşayım dedim birileriyle....

ayyy Canım süper yaa unutmaması Ne kadar güzeL VaLLA...
ama bak ne güzeL çok azcık kaLmış geLmesine...
hayırLısıyLa kavuşuyorsun.....hihoyyyt

günaydın kızlaarr :ecrin_bebek:

sizin yemin töreni bu hafta demek bizimkine daha 2 hafta var senağlama
13 gün + 24saat :lepi:

OLsun Canım üzüLme asLında ne kadar geç oLursa o Kadar iyi inan bana....
seninki kaç gün yapıcak acemi birLiği....meseLa bak Benimki 75 gün acemiLik yaptı kimininkisi 45 gün felan 45 günün ardından izne geLdiLer sonra usta birLikte izine geLmek çok daha zor ...Ben 7.5 aydır bekLiorum izne geLsin die ...eğer 45 gün acemiLik yapsaydı 8.5 aydır görmüo oLcaktım ..BöyLe düşün canım

OLsun Canım üzüLme asLında ne kadar geç oLursa o Kadar iyi inan bana....
seninki kaç gün yapıcak acemi birLiği....meseLa bak Benimki 75 gün acemiLik yaptı kimininkisi 45 gün felan 45 günün ardından izne geLdiLer sonra usta birLikte izine geLmek çok daha zor ...Ben 7.5 aydır bekLiorum izne geLsin die ...eğer 45 gün acemiLik yapsaydı 8.5 aydır görmüo oLcaktım ..BöyLe düşün canım

75 gün yapacak canım meslekçi yazdırmamış, sanırım onlar 45 gün yapıyor. evet aslında çok doğru diyorsun ya :1hug: doğudaydı diimi seninki o yüzden mi izine gelemedi bu kadar zamandır CADIARZU sanırsam biterken izin verecekler ee o zamanda artık ne gerek var kullanmasın erken gelsin laelaelaelaelae

75 gün yapacak canım meslekçi yazdırmamış, sanırım onlar 45 gün yapıyor. evet aslında çok doğru diyorsun ya :1hug: doğudaydı diimi seninki o yüzden mi izine gelemedi bu kadar zamandır CADIARZU sanırsam biterken izin verecekler ee o zamanda artık ne gerek var kullanmasın erken gelsin laelaelaelaelae

Evet canım Benimkisi şöför ve doğuda o yüzden geLmesi biraz zor oLdu asLında onunLa bir oLanLar hep izne geLdide...Bi benimki geLemedi ve benimki gibi oLanLar yani şöförLer...şöförLere zor izin verioLar....

Ayyy canım seninkide zormuş vaLLa hep hasret hep hasret...
ama kısa dönem yapar herhaLde seninki okuduğuna göre....

Sorma canım ya ooy oy zor oluyo ama napalım aşk işte hepsinin heyecanı ayrı :çok üzgünüm: Evet kısa dönem yapacak inşallah korkum ayrı kalmak değilde anlarsın ya Allah korusun kaybetme korkusu bitiriyo işte senağlama

Sorma canım ya ooy oy zor oluyo ama napalım aşk işte hepsinin heyecanı ayrı :çok üzgünüm: Evet kısa dönem yapacak inşallah korkum ayrı kalmak değilde anlarsın ya Allah korusun kaybetme korkusu bitiriyo işte senağlama

Evet canım çok iyi anLıorum bu duyguyu ...aLLahın izniyLe işaLLah yapıp geLirrrr....
Hiç ayrıLmamak üzere kavuşursunuz...HasretLik zor....

ya kızlar valla şükredecek o kadar şey var ki zaten başka türlü geçmiyor.. duygucum dediğin gibi Allah kaybettirmesin yoksa nereye gitseler ne kadar sürse gelirler Allahın izniyle :asigim:

ya kızlar valla şükredecek o kadar şey var ki zaten başka türlü geçmiyor.. duygucum dediğin gibi Allah kaybettirmesin yoksa nereye gitseler ne kadar sürse gelirler Allahın izniyle :asigim:

Evet Canım ümit ederek BekLemek gibisi yok....
herşey gönLümüzce oLur işaLLah...hayırLısıyLa bütün askerLerimiz teskereLerini aLıp geLirLer işaLLah...Bundan başkada bize mutLuLuk varmı yokkkkkkkkkkkhihoyyyt

Back
X