• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

bugün uçak biletimi aldımm,çok şükürr,09 ocak 07.25 şanlıurfa yolcusuyum :))) aşkımı çokk özledim,allaha şükür hergün sesini duyuyorum,ama yinede görmek gibi değil tabi : ( hiç rüya görmezdi,3 gündür rüyasında beni görüyormuş :) dedim inş.az kaldı 13 günümüz,ama şimdiden pazar günü nasıl ayrlcaz ,onu düşünyrm :(

ayy ne güzel yaaa benden de selam götür urfaya.... :1no2:
dönüşü düşünme şimdiden yoksa güzelim günü tadıyla yaşayamassın

ikinizinde sevdiği aynı yerdemi....anammmm Ne güzeL.....

aynı şehir ama aynı ilçede diil şekerim
ben de aradım şimdi ankesörlüyü gelmiş devriyeden sevgülüm açtı tlfnukaydirigubbakcemile2 sesini duydum sonunda
nöbetteymiş ya şimdi de devriyeden gelip hopp nöbet kitlemişler :1ninca:
ne zor iş ya erkeklerinki.....
akşam arıycagını söledi kapattık

aynı şehir ama aynı ilçede diil şekerim
ben de aradım şimdi ankesörlüyü gelmiş devriyeden sevgülüm açtı tlfnukaydirigubbakcemile2 sesini duydum sonunda
nöbetteymiş ya şimdi de devriyeden gelip hopp nöbet kitlemişler :1ninca:
ne zor iş ya erkeklerinki.....
akşam arıycagını söledi kapattık

ohhh iyi Canım duymuşsun sesini....sevindim senin adına....hiç sorma vaLLa zor bunLarın işi...benimki yazıo nöbetLeri o yüzden sorun oLmuordu ama arada bi kendiside çıkıordu...
göze çok batmıyım diordu...

bende fatihteyim canım yakınmışız kaydirigubbakcemile5 kısmetse velenince de burdayım senin belli mi yada kafanızda belli mi yerimseniben

meltemcim bende fatihdeyim..
aşkımda burda.bizde evlenince fatihte kalmak istiyoruz

bizim için çok özel ve güzel bi yer çünkü
hem yıllardır burda oturuyoruz hem de her yer de bi sürü anımız var:asigim:

az önce konuştum İstanbulu çok özledim diyosenağlama

MeLtem Bende güngörendeyim...Fatihe aşkımLa çok giderdim ...DiLek pastanesine biLirsin beLki.....

bu dilek pastanesinde de anısı olmayan yokkaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel yaaa benden de selam götür urfaya.... :1no2:
dönüşü düşünme şimdiden yoksa güzelim günü tadıyla yaşayamassın

evet ben onuda düşünüyorum canım,en azından 3 gün görücem,arte hotel diye bir hotel var 2 akşam orda kalcaz,int.ten güzel bi yere benziyor,sen dedin ya dikkat edin kötü oteller var diye o yzden korktum açıkçası ama zaten rez.yaptrıdğm kız otel komple asker ve asker yakınlarıyla doldu dedi,

meltemcim bende fatihdeyim..
aşkımda burda.bizde evlenince fatihte kalmak istiyoruz

bizim için çok özel ve güzel bi yer çünkü
hem yıllardır burda oturuyoruz hem de her yer de bi sürü anımız var:asigim:

az önce konuştum İstanbulu çok özledim diyosenağlama

bu dilek pastanesinde de anısı olmayan yokkaydirigubbakcemile3

ay çok sevindirik oldum valla ya hihoyyyt sen neresindesin fatihin :uhm: ben şuan fatih camisinin orda oturuyorum evlenince iskenderpaşa camisinin o tarafa gelin gidiyorum inş. camilerden kopamıyorum kahretsin :lepi:

evet ben onuda düşünüyorum canım,en azından 3 gün görücem,arte hotel diye bir hotel var 2 akşam orda kalcaz,int.ten güzel bi yere benziyor,sen dedin ya dikkat edin kötü oteller var diye o yzden korktum açıkçası ama zaten rez.yaptrıdğm kız otel komple asker ve asker yakınlarıyla doldu dedi,

evt herkes törene geliyo ya öle hareketli oluyo baya güsel oluyo yaa
ben de törene gittigimde kaldırıgımız pansiyon öleydi nasıl duygusal ortamlardı ya aklımdan çıkmıyo:Saruboceq:
tadını çıkarmaya bak

fatihte kıztaşı mı ne öle bi yer var arkadşm oturuyo bazen kalıyorm orda
bilymusun orayı :uhm:

Back
X