• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

slm kızlarrrr nasılsınızz.. oo zuhalcim(kardelenz) sen ugrarmıyddın buralaraya gecendede tugçe uğradı:) arada bi hatırlanmakta guzel:P

2009 hayır getir bize!

Sağlıklı,huzurlu,mutlu ve barış dolu bir yıl diliyorum.

Hem ülkemiz hem de tüm dünya için!

Aşkım seneye bugün yanımda olacaksın inş.

Ve 2010 bizim yılımız olacak.:lepi:

SENİ ÇOK SEVİYORUMŞeniz

00:00 itibariyle şafak 331:lepi:
300'leri bitirmeye sadece 1 ay kaldıdelikafadulden

6749217466na21mn9.gif

ooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhh :teytey::teytey:
hoşgeldinnnnn 2009:dance: :dance:

hepinizin yeni yılı kutlu olsun kızlarrrr 2009 hepimize sağlık mutluluk huzur eee tabii bol para kazandırsın inşallahhhh Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

2009 bizim yılımız olacakkk yeni başlangıçlarla doluuuuuu
aşkımla nişanlanacazzzsırnaşık şey sonra evlenecezzzzzzzzzsırnaşık şey 7 yıl sonra kavuşucaz birbirimize bi dahada ayrılmıcazzzzz inaşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

şafak:14 geçç zamann geçççççççç

Son düzenleme:
takvimdeki son yaprak bugün yere düşüyor
ömrümüzün üstünden bir yıl daha geçiyor a.s

günaydın,iyi seneler arkadaşlar,
şafakların bir an önce geçmesi dileğimle,bu yeni yılda sevdiğini bekleyen,özleyen herkes inş bir an önce kavuşur sevdiklerine...

Günaydın kızLar .....
bir yıL daha bitti...2009 bize uğur getirir işaLLah...
gerçi uğurun en büyüğünü getirio işaLLah...
aşkLarımız sevgiLiLerimiz geLio ....
GeL mayıs gEL....
dimi kızz cicikızŞeniz

evet şekerim evettt hihoyyyt
gel mayısss yaşasınnn 2009 a.s

hihoyyyt:dance::teytey::sm_cool:kızzz merve biLionmu şafak saymaya başLadığımdan beri burda ifadeLerde kupa varya onu kaLdırmayı o kadar çok istiorum ki...
askerLiğin bittiği gün kaLdırcam işaLLah....

o kupa öle bi anda kaldırılmas alıştırma yapalım ne de olsa az kaldı dimi kıss:hooray:
kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben geldim.Ya Aşkım çarşıaya çıkmıştı.Mnsde konuşuyorduk.Elektrikler gitti şimdi yok...Offff yaaaaa offffffffffffffffffffffff.....

ayyy ne gıcık bi durum olmuş yaaa.bizde de bi kere öle oldu başka kafeye gitmişti
o da belki gidiyodur şimdi a.s

Yok canım onların orda elektrikler gitti.Nezaman ciddi bişey konuşuyor olsak zaten hep bişey çıkıyor ya.Deli oldum valla.delikafadulden

anam çokk kötü olmuş beee...
Benim başıma hiç gelmedi gerçi ben nette bitek acemilikte görüştüm..
onun harici görüşmedim...

Back
X