• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

oo tertipler çokmuşş nur
sizde çarşı yok muu ben seninkini doguda sanıyodum ama ordudaymış olması lazm dimi

oo tertipler çokmuşş nur
sizde çarşı yok muu ben seninkini doguda sanıyodum ama ordudaymış olması lazm dimi

evet canım çok şükür ordu da:)ama gecen hafta çıkmadı çarsıya izni iptal edildi,bu haftada bugün çıkamadı belki yarın çıkar yada yıne çarşılarını kilitlerler bilmiyorum:(komutanları izne çıkmış yerıne başka biri gelmiş o yusden uyusluk yapıyormuş biraz ondan sanırım:(

sen operasyona gidiyolar fln demiştin sanırım bide fotolarının içinde askerinin fotosı doguda görev yapıyo düşüncesi uyandırmıştı
ama iyi cnm ordudaymış

Siz gene iyisiniz ben napim hem sevgilimi hem kardeşimi bekliyorum senağlama

amman beaaa hozefinnnnn kulakların çınlasın bizimkinin internet cafesinin elektrigi gitti :)
konuşurken :( şimdi başka cafe arıyo

sen operasyona gidiyolar fln demiştin sanırım bide fotolarının içinde askerinin fotosı doguda görev yapıyo düşüncesi uyandırmıştı
ama iyi cnm ordudaymış

evet canım ordu da operasyona gidiyorlrdı hep çadırlarda kalıyorlardı ve 7 ay boyunca hiç çarsı izni kullanmadı ama şimdi devrecilik kalmadıgı için operASYONA ONLAR GİTMİYO ARyık yeni gelenleri göturüyorlarmış ama yınede belli olmaz tabi nezman ne olacagı..çok şükür ordu da canım..kaydirigubbakcemile2

Back
X