• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar selam şimdilik şafağım 5 :) 5 gün kaldı aşkımı görmeme :))) yemin töreninden sonra şafak 126 olcak : ( ama 09 ocakla 11 ocak arası hiç geçmesin istiyorummm,

kızlar selam şimdilik şafağım 5 :) 5 gün kaldı aşkımı görmeme :))) yemin töreninden sonra şafak 126 olcak : ( ama 09 ocakla 11 ocak arası hiç geçmesin istiyorummm,

ooo çok az kalmış hadi bakalım...hihoyyyt
izninizi iyi değerlendirinn canım
bol bol fotolar çekilin
snra gidince bi tek onlar kalıcak geriye çünkü..
:delphin::delphin:

evet haklsıın 3 gün bol bol fotoğraf çekicem,kamerayıda götürcem. yemin törenini de çok merak ediyorum nasıl olcak :) ordada kesin ağlarım benn.

:)) eminim öyledir gerçekten çok gurur verici birşey,o yzden şimdiden merak ediyorum,allahın izniyle o anı yaşamayı çok istiyorum,ama işte şimdiden düşünyrm 3 gün çabucak gecicek, orda bırakıp gelcem,tekrar o ayrılık olcak : ( o yzden gitmeden önceki heyecanın yerini yine üzüntü alıyor,ama bunu kendime yapmak istemiyorum :( onun yanındayken her anın keyfini çıkartmak istiyorm,bakalım başarabilecekmym

Back
X