• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

az kaldı yemin törenine ve ben yarın gidiyorum izmire,cuma günü göreceğim eşimi inş,çok özledim çok....

offf kızlar yaa ben gerçekten iyi değilim yine herşey üst üste geldi.canım cok sıkılıyo kalbimde iyi değil hiç.inanın bu sıkıntıyla cok yaşamam ben:çok üzgünüm:1aşkımı özledim.2yemn törenine gidemiyorum.3ailesi gidiyo ve ben aşkıma ne mektup gönderebiliyorum ne bişey..neden?kaynana okurmuş diye.4yine iş görüşmesinden geldim ve canım cok sıkıldı bu da olumsuz.5ve en önemlisi bir derdim vara konu açtım okuyun ve sıkıntımı görün.
napcamı şaşırdım kızlar.okuduktan sonra yazın bana nolur yaaa.aşkımla paylaşıyımı bu 5inci durumu sizce.haa bide cok sinirliyim bu arada.sabah aşkım için bi kutu hazırlattım özellikle istedi benden en sevdiği çikolatalardan şekerlerden falan.sonra bi güzel süslettim paket yaptırdım.görümceye gittim vermek için.yaaa inanamazsınız onu bile gözümün önünde açtı yaa hiç saygı yok.açtı ve içindende yedi kızınada verdi.hatta oğlunada ayırdı ve bende şaştım kaldım öle.düşününsene onu bile açtıki bide mektup yazıp verseydim naparlardı kim bilir.bide başaka bişey daha var.bana öyle bi davraranışalrı var sanki onların askeleri yaa.ben dış kapının dış mandalıyım sanki.o benm askerim yaaa benim anlamıyolar bunu.sanki onların canı benm değil gibi,benden daha cok düşünüyolar gibi davranıp hareket ediyolar hissettiriyorlar bana.ya kızlar kafam o kadar karışıkki mantıklı düşünemyrm artık.yazın bana nolur yaaa yazınsenağlamasenağlama

denızcım ne diyecegımı şaşırdım vallahi sizde evlendiğinizde aranıza bi mesafe koyarsınız olur biter cahil insanla uğraşması zordur.. allahtan benımkinin ailesi böyle degil çok şükür..

aaaaazzzzzzzzzzzzzzzz kaldıııııııııııııııııııı oleyyy oleyyy oleyyyyyy............

bitmez diyordum bitiyormuş................

hepinizin kavuşmanız dileğiyle.....

denızcım güzelım ne olur sabırlı ol :)))) gercektende coıooooooook haklısın ama ınsanların huyunu degıstıremezsın güzelım.onların yaptıgı kendı saygısızlıgı ve terbıyesızlıgı bencee bırak onlar utansın :( tabı utanma duygusu varsaa.... canım sımdı msn de de konustuk bence sen azcık sessız kalma herseye dişini göster bıraz...

denızcım ne diyecegımı şaşırdım vallahi sizde evlendiğinizde aranıza bi mesafe koyarsınız olur biter cahil insanla uğraşması zordur.. allahtan benımkinin ailesi böyle degil çok şükür..

evet cnm cok zor bence şükret bunun için.o kadar bezdimki artık yaa beni sahipsiz görüyyolar:çok üzgünüm:

şafak: 022

aşkım seni çok özledim
bitanem bugün şırnak merkeze gidiyor askeri hastaneye
midesi çok ağrıyormuş...
aklım çıkıyor kızlar bişey olucak yolda diye
off korkuyorum
artık arayana kadar aklım sürekli onda olucak
ama şafak artık çok az kaldı bunada sevinmiyo değilim bu arada tabi :)

Son düzenleme:
offf kızlar yaa ben gerçekten iyi değilim yine herşey üst üste geldi.canım cok sıkılıyo kalbimde iyi değil hiç.inanın bu sıkıntıyla cok yaşamam ben:çok üzgünüm:1aşkımı özledim.2yemn törenine gidemiyorum.3ailesi gidiyo ve ben aşkıma ne mektup gönderebiliyorum ne bişey..neden?kaynana okurmuş diye.4yine iş görüşmesinden geldim ve canım cok sıkıldı bu da olumsuz.5ve en önemlisi bir derdim vara konu açtım okuyun ve sıkıntımı görün.
napcamı şaşırdım kızlar.okuduktan sonra yazın bana nolur yaaa.aşkımla paylaşıyımı bu 5inci durumu sizce.haa bide cok sinirliyim bu arada.sabah aşkım için bi kutu hazırlattım özellikle istedi benden en sevdiği çikolatalardan şekerlerden falan.sonra bi güzel süslettim paket yaptırdım.görümceye gittim vermek için.yaaa inanamazsınız onu bile gözümün önünde açtı yaa hiç saygı yok.açtı ve içindende yedi kızınada verdi.hatta oğlunada ayırdı ve bende şaştım kaldım öle.düşününsene onu bile açtıki bide mektup yazıp verseydim naparlardı kim bilir.bide başaka bişey daha var.bana öyle bi davraranışalrı var sanki onların askeleri yaa.ben dış kapının dış mandalıyım sanki.o benm askerim yaaa benim anlamıyolar bunu.sanki onların canı benm değil gibi,benden daha cok düşünüyolar gibi davranıp hareket ediyolar hissettiriyorlar bana.ya kızlar kafam o kadar karışıkki mantıklı düşünemyrm artık.yazın bana nolur yaaa yazınsenağlamasenağlama

bunlar ne kadar cahil hatta kara cahil,saygısız,terbiyesiz insanlar,ayıp ya valla okurken sinir oldum ki sen bunları yaşarken kimbilir kendini ne kadar kötü hissediyorsundur,çok üzüldüm gerçekten,söyleyecek bir şey bulamıyorum,hakkında herşeyin hayırlısı olsun...

sea sea'cım takma kafana uzulme haklısın cok buyuk saygısızlık etmıs görümce ama insanları anlamak cok zor.
offffffffff of ben bugun pek ıyı degılım kızlar hasret bı yandan dert bı yandan dun babamla atıstık bende agladım askımı arayıp onuun sahıt olmasını ıstemedım o da aramamama kırılıp alınmıs anlattım sonra durumu ama yıne kırgın uffffffffffffff ne yapcam ben ya canım cevız kabugunun ıcınde sıkısmıs sankı

haklısın allahıma sukur konustuk ve cozduk sorunumuzu ınsallah kımsenın derdı sıkıntısı sorunu olmaz.denizcim sen nasıl oldun

kızlar ben geldim ama kimse yok sanırsam :emir_bebek: heyecan bastı yaa yarın bu saatlerde otobüse binmek için dakika sayıyor olucam :sm_cool: ve ondan sonraki gün de bu saatlerde aşkımın yanında olucam Allah ım ne mükemmel bi duygu şu sevgi :asigim:

kızlar ben geldim ama kimse yok sanırsam :emir_bebek: heyecan bastı yaa yarın bu saatlerde otobüse binmek için dakika sayıyor olucam :sm_cool: ve ondan sonraki gün de bu saatlerde aşkımın yanında olucam Allah ım ne mükemmel bi duygu şu sevgi :asigim:

Havadaaaaaa askk kokusu vaaaaaaar havada aaaaaask kokusu varr-tatlicadiarzu-
¨
Sevenler kavusunca öyle mutlu oluyorum ki.

Allah kavustursun canim, asker ziyaretine mi gidiyorsun?

Bende 29 gün sonra kecime kavusuyorum Allah'ima sükür:asigim:

ayh ne güzel canım yaadelikafadulden
inş. çok güzel geçer
kaydirigubbakcemile5

Havadaaaaaa askk kokusu vaaaaaaar havada aaaaaask kokusu varr-tatlicadiarzu-
¨
Sevenler kavusunca öyle mutlu oluyorum ki.

Allah kavustursun canim, asker ziyaretine mi gidiyorsun?

Bende 29 gün sonra kecime kavusuyorum Allah'ima sükür:asigim:

valla bende kavuşunca öyle mutlu olucam ki :asigim:
yemin töreni için gidiyorum inşallah 2 gün benim olucak :sm_cool:
senin de hiç bişey kalmamış maşallah darısı başımıza :emir_bebek:

kızlar mrb kimler var.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X