- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb kimler var.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valla bende kavuşunca öyle mutlu olucam ki :asigim:
yemin töreni için gidiyorum inşallah 2 gün benim olucak :sm_cool:
senin de hiç bişey kalmamış maşallah darısı başımıza![]()
12 den sonra şafak 12 hihoyyytsırnaşık şey
kızlar mektup işi yattı yaaa.bende pek iyi sayılamam.bunalımdayım desem yeridir.kızlar kafam cok karışık.ne yapıcamı sasırdım artık
Amin canim Allah kavustursun.
Benimki askerde degil canim, ben istanbul'a gidiyorum subatta.
Cok heycanliyim aynen seninde dedigin gibi.
Elim ayagim kesiliyor sanki.
Ask bizi menyek etti-tatlicadiarzu-
Söyle doya doya sarilmaya o kadar hasretimki, 1 yildir görüsmüyoruzsenağlama
ahh ahh aynı hasretlik bizde de var ki sorma :çok üzgünüm:
okul için ayrı düştünüz o zaman peki sizin okul şafağı ne zaman bitecek tam olarak![]()
çok sağol canım benimama bak anlaşalım seninkinin gelmesine de minnacık kalmış o gelince buraları bizi unutmak yok :dilcikar:
ayh cnm hiç unuturmuyum alışkanlık olmuş hergün yazmak buraya zaten 1 satır bile olsa:teytey::teytey:
Ikimizinde okullari bu yaz bitiyor..
Ben yurtdisindayim, o karsta ikamet ediyor ama normalde istanbulda yasiyor, karsta ünv okuyor..
Simdi sömstr tatilinde istanbula gelecek, bende istanbul'da olacagim insallah..
kavusacagiz Allah nasip ederse.
Günler gecmek bilmiyor, vakit yaklastikcasenağlama
kızlar mektup işi yattı yaaa.bende pek iyi sayılamam.bunalımdayım desem yeridir.kızlar kafam cok karışık.ne yapıcamı sasırdım artık

bunalım yapma bakiimklava: bak seninki kısa dönem değil mi yani yemin töreninden sonra usta birliğine gidecek rahat rahat mektupta yollarsın haber de alırsın inşallah hem hiiç göremesende bak 5 ay sonra tamamen senin yanında ya biz 15 ay bekleyenler ne yapsın senin 3 katın fazla beklicez bak yine efkar bastı senağlama
akısına bırak canım sen ne dusunursen dusun sonunda kaderınde olanı yasayacaksın.bu arada iş gorusmesınden falan bahsetmıssın haberın var mı bılmıorum eger sartların uygunsa subatta pomem alımı olacak sansını dene ıstersen![]()
cok sağol cnm bi bakayım ben.bari bu iş yolunda gitse.bi iş bulsam en azından kafam dağılsa offffffffffffffffffffffffffffsenağlama
canım bende bı ara senın gıbı olmustum hersey ust uste gelmıstım hatta depresyonun en koyusundaydım vakıt gecırecek bıseyler bul kendıne kendı kendını oyala pomemı arastır mutlaka 1.65boy olması gerekıyo en az sanırım kpss'den de en az 65almak gerekıyomus kankim girecek benımde o arastırıyo ben yıne ogrendıkce sana soylerım ayrı bı sınav var mı bılmıorum ama ınsallah burdan bısey cıkar umudunu kesme gun dogmadan neler dogar unutma gece ıyıce koyu karanlık olmadan gun dogmaz dılerım karanlıkların bı an once aydınlanır:1hug:
evet cnm cok şükür öle ben zaten ona takılmıyorum.cok başka sıkıntılarım var yaa.onlar beni böle üzen
canım eğer özel değilse ya da özel olmayanlar varsa anlatabilrsin belki sadece anlatmakla rahatlarsın belkide yardımcı olabiliriz sana :1hug: ve bence de sevgisizkelebeğin dediği gibi uğraşın olması çok önemli boş kalma mümkün oldukça :teselli:
cnm konu açtım dün aslında bir derdim var da.okuyabilirsen belki bişeyler yazarsın,sevinirim