• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

ciciş hoşgeldin :dilcikar:
nergisim ya
subaylığı kazandı kursa gidecek tuzlaya
6 ay kurs

ben de iyiyim şekerlerrr aynı tas aynı hamam beyaaww mayıstan sonra değişcek hayatım inşş :Saruboceq: şimdilik aynıı takvime bak bekle

haklısın kuzum vaLLa kim isterki gitmesini....
zor yaaaa...hele evli için daha zor....

işaLLAh benimde mayıstan sonra değişçek kuzum hayatımın rengi...(:::

mayıs 18 canlar sadece bunu bekliyorum:) ayşe abla allah sabır versın evli olunca dahada zor oluyzordur tabiki ama tuzla yakın degilmi sana sen istanbulda degilmisin?

nergisim msnden duydum gözünaydın kuzummm
o duyguyu yaşamak çok güzel
gidip havaalanında görmek falan muhteşem

şafak: 020

kızLar ne zmanadır bekLediğim an geLdi en sonunda aşkım Yarın Gece istanbuLda oLucak...

aLLAhım yaaa mehtabımız doğan güneşşş....Bunu demeyi çok istemiştim...
çok özLedim mis kokuLumu çokkk...
Haberi duyduğumda ağLadım yaaa ....aLLahım geLdiği günüde nasip etsin işaLLah...:teytey::dance::sm_cool:

nergisim msnden duydum gözünaydın kuzummm
o duyguyu yaşamak çok güzel
gidip havaalanında görmek falan muhteşem

şafak: 020

yaa Canım Benim havaAlanına istemio beni amcasının oğlu alcak saat gece 1 de felan geLicek ya onun için...Tamamen bittiği zaman gitçem işaLLAh....

yaa demin izin almıcak demiştin deliiii
çok sevindim valla
duygucum şafak bitmiş

yaa demin izin almıcak demiştin deliiii
çok sevindim valla
duygucum şafak bitmiş

ya abLacım aLa aLa bıkmıştık izin vermioLardı...Dün asLında dedi geLiom die sonra şaka dedi....umudum gitmişti ...ama meğer sürpriz yapmak istemiş bana...Bende pazar günü fotoğraf makinasını vericektim tamire dedi aşkım beraber veririz...geLiorum dedi....
ağLadım yaa iLk defa bu kadar kötü oLdum ALLahım herkese yaşatsın bu güzeL duyguyu....

cnm dünde yazdımya boydan kurtarmıyorum 163 ü gecmez yani.kpssyede bu sene gircem daha yeni.

canım pomem anladığım kadarıylaaa komserlik sınavımı oluyorr eğer öyleyse sen yinede şansını dene derim bennn
çünkjü bazenn uzun boyluda çıkarabiliyorlarrr

Son düzenleme:
daha bu yıl polis oldu ozel harekat oldugu ıcın en az 2kere sark yapıo orda 2yıl kalacak daa yenı gıttı uzulmek degılde endıse var ozlem var ama inşallah bu yaz hazıran ya da temmuzda evlenıcez allahtan bısey cıkmazsa daha tarıh belırlenmedı henuz o yuzden safaksızız bende gıdıcem nasıp olursa seneye onunla olsunda neresı olursa razyım
senın askerın nerde canım

Biz sizin ablanızz ağbiniz sayılırızzzz

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrrrrrrr
şafak: 07 antalyaya selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile4

kızlar yeni takip çizelgem nasıl olmuşşş çok şekşiiiii dimiii:roflol::roflol::roflol:

Back
X