• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Biz sizin ablanızz ağbiniz sayılırızzzzbenim eşimde 15 yıllık polis memuru olacakk
birden aklımaaa taaaaaaaaa ozamanlar geldii bende senin gibi böyle heyacanlıydımmmm
nişanlılık gibisi yok kızlar tadını iyi çıkarınnnn

benim babişkolarda polis yani hem kendi babişim hem aşkımın babişi zaten arkadaslar aynı devre aynı yerde goreve baslamıslar aynı yere sarka gıtmısız vs...bende olmayı cok ıstemıstım ama nasıp olmadı ayrı mıydın abla sende nısanlıyken yoksa aynı sehırdemıydınız ya bole cok zor ya farklı yerlerde olmak
bu arada pomem komıserlık sınavı degıl 4yıllık unv mezunları ıcın acılmıs bı sınav 6ay egıtım gorup polis oluyolar ablacım

Şafak 7
bu son günler nasıl da zor geçiyor saat geçmek bilmiyoo
Rabbim hepimize bugünleri hayırlsıyla atlatmayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

:roflol:
slm kızlarrrrrrrrrrrr
şafak: 07 antalyaya selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile4

kızlar yeni takip çizelgem nasıl olmuşşş çok şekşiiiii dimiii:roflol::roflol::roflol:

selamını aldık şeker evet takip çizelgen çok şekşiiiiiiii :jeyyar:

kızLar ne zmanadır bekLediğim an geLdi en sonunda aşkım Yarın Gece istanbuLda oLucak...

aLLAhım yaaa mehtabımız doğan güneşşş....Bunu demeyi çok istemiştim...
çok özLedim mis kokuLumu çokkk...
Haberi duyduğumda ağLadım yaaa ....aLLahım geLdiği günüde nasip etsin işaLLah...:teytey::dance::sm_cool:

canımmm ya senin adına çok sevindimm
dediğin gibi Rabbim inşallah teskeresini aldığını günü görmeyide nasip etsinn
sıkı sıkı sarıll askerine off ya bende çok özledimm ya benimde doğan güneş dememe sadece 7 gün kaldıı çok ama çok heyecanlanıyorum ya

canım pomem anladığım kadarıylaaa komserlik sınavımı oluyorr eğer öyleyse sen yinede şansını dene derim bennn
çünkjü bazenn uzun boyluda çıkarabiliyorlarrr

eda ablacımmm askerim tam 7 gün sonra senin şehrinden uçağa binecek ve inşallahhh burda olacakk havalarr nasıllllhihoyyythihoyyyt

benim babişkolarda polis yani hem kendi babişim hem aşkımın babişi zaten arkadaslar aynı devre aynı yerde goreve baslamıslar aynı yere sarka gıtmısız vs...bende olmayı cok ıstemıstım ama nasıp olmadı ayrı mıydın abla sende nısanlıyken yoksa aynı sehırdemıydınız ya bole cok zor ya farklı yerlerde olmak
bu arada pomem komıserlık sınavı degıl 4yıllık unv mezunları ıcın acılmıs bı sınav 6ay egıtım gorup polis oluyolar ablacım

İştee bende tam onu diyordumm ama yanlış biliyormuşşummm,ben onu komser oluyorlar sanıyordummmm canımm

Oh ne güzell bütün sülale polis deseneee,benimde kızkardeşimm bu sene kazandı yozgatta okuyor şuann

Eşimde polonyada belkii bilirsinn polislerde yurtdışındaa görev yapıyorrrr,bende 2 yıl kadar ordaydımm ama 4 ay önce adanaya geldimmm kızlarım okulu başladıı ordaa dil bilmediğimizz için geldikkk
Ben nişanlıyken eşimm kocaelide görev yapıyorduu ozaman 1 yıllık memurduuu ,18 ayda askerlikk beklemiştimmm sene 97de

burdakii arkadaşlarıı o yüzden çok iyi anlıyorummm

Canımm eminimm kavuşursunuzzz şöyle bir bakmışsınız sizlerdee 10 yıllık evlii olmuşsunuzzz
Ben sanardımm biz hiç kavuşamıcazzzzz aa bak 10 yılı devirdikkk ve aşkımı çok seviyorumm onu çok özledimmm

ayy kızlar ya bu arada benim askerim 16 ocağa bilet almıştı ama tezkere tarihinde değişiklik olmuşş 17sinde çıkıcak yaa biletimizde iptal oldu:a015: yarın inşallah çarşıya çıkıcak aşkım inş bilet bulabilir cumartei gününe ya:uhm::uhm:

canımmm ya senin adına çok sevindimm
dediğin gibi Rabbim inşallah teskeresini aldığını günü görmeyide nasip etsinn
sıkı sıkı sarıll askerine off ya bende çok özledimm ya benimde doğan güneş dememe sadece 7 gün kaldıı çok ama çok heyecanlanıyorum ya

çok sağoL canım yaaa...Bizimde işte son 4 ay kaldı ....
aşkım giderken 3.5 ay kalıo çok şükür...
bi acemilik dönem...8 aydır görmüordum çok iyi geLicek bu hem ona hem bana...

eda ablacımmm askerim tam 7 gün sonra senin şehrinden uçağa binecek ve inşallahhh burda olacakk havalarr nasıllllhihoyyythihoyyyt

Ay canım senin askeriinde değilmii adanada olan demek 7 gün kaldı çok sevindimmm sankii ben eşimin yanına gidiyormuşum gibi mutlu oldummm
Valla sana sıcak dedim buralarr ama ilk defa bizzz bukadar soğuk gördükk adanada geçen haftaaa
ama şuan çok güzel hele bugünn yazdan hava vardı

ayy kızlar ya bu arada benim askerim 16 ocağa bilet almıştı ama tezkere tarihinde değişiklik olmuşş 17sinde çıkıcak yaa biletimizde iptal oldu:a015: yarın inşallah çarşıya çıkıcak aşkım inş bilet bulabilir cumartei gününe ya:uhm::uhm:

buLur işalLah canım biLeti sen burda ayarLasaydın keŞke...
oLmazmıydı öyLe bişey...

Ay canım senin askeriinde değilmii adanada olan demek 7 gün kaldı çok sevindimmm sankii ben eşimin yanına gidiyormuşum gibi mutlu oldummm
Valla sana sıcak dedim buralarr ama ilk defa bizzz bukadar soğuk gördükk adanada geçen haftaaa
ama şuan çok güzel hele bugünn yazdan hava vardı

teşekür ederimm ablacım ya inşallah sende eşine kavuşacaksınn Rabbim gönlüne göre versinn herşeyi
evet ablacım ya askerimde dedi çok soğuk buralar diye işte buda bizim şansımız olsa gerekkk:roflol: ama olsunnn ya kar olmaadığı sürece uçuşlar iptal olmaz bencee ayy çok heyecanlanıom yaaa

buLur işalLah canım biLeti sen burda ayarLasaydın keŞke...
oLmazmıydı öyLe bişey...

off canım ya inşallah bulunur ama bi bilet paramız yandi malesefff şimdi biraz uygun bişeyler bakalım dedik :a015: ben buldum bilet ama o yarın çarşıya çıkacakya hem acenteleri falan gezer son ihtimal netten alıcaz ama korkuyom ya o tarihte çok istanbula gelen olur eminim çünkü bi çok ile yakın adana havaalanı
ama bulucaz inşallahhh

selam kızlara.s.
nergiscim hadi gözün aydın çok sevindim senin adına

mannak kamuya açık alanda öyle çizelge olmaz kızım ayıp:roflol:

selam kızlara.s.
nergiscim hadi gözün aydın çok sevindim senin adına

mannak kamuya açık alanda öyle çizelge olmaz kızım ayıp:roflol:

mananeee mananeeeeeeeeeee:jeyyar: ösledim işte aşkımı gerçekte o resimdeki gibi olmamısa evlenmemize çok varr ama napıyımm bende resimmlerle idare ediomm delikafaduldendelikafadulden

mananeee mananeeeeeeeeeee:jeyyar: ösledim işte aşkımı gerçekte o resimdeki gibi olmamısa evlenmemize çok varr ama napıyımm bende resimmlerle idare ediomm delikafaduldendelikafadulden

evet ya bende istiyorum
bende özledim aşkımı
kaç gündür duyamıyorum sesinisenağlama
bekle bekle bi hal oldum

zaten ufak tfek bişeyim kuruyp gitcem valla hedelikafadulden

nergissss kısss gözün aydınnn ben biliyodum yaa eninde sonunda gelcek diee hihoyyyt
çok sevindim yaa bak mehtap saymadan hemen dogan güneş oldu :)) çok güsel yaaa

mannakk kısım senin şafak bitmişşş :nazar: hadi gözün aydınn ama çizelgen çok ayıp :))) aile var burda

Back
X