• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

İştee bende tam onu diyordumm ama yanlış biliyormuşşummm,ben onu komser oluyorlar sanıyordummmm canımm

Oh ne güzell bütün sülale polis deseneee,benimde kızkardeşimm bu sene kazandı yozgatta okuyor şuann

Eşimde polonyada belkii bilirsinn polislerde yurtdışındaa görev yapıyorrrr,bende 2 yıl kadar ordaydımm ama 4 ay önce adanaya geldimmm kızlarım okulu başladıı ordaa dil bilmediğimizz için geldikkk
Ben nişanlıyken eşimm kocaelide görev yapıyorduu ozaman 1 yıllık memurduuu ,18 ayda askerlikk beklemiştimmm sene 97de

burdakii arkadaşlarıı o yüzden çok iyi anlıyorummm

Canımm eminimm kavuşursunuzzz şöyle bir bakmışsınız sizlerdee 10 yıllık evlii olmuşsunuzzz
Ben sanardımm biz hiç kavuşamıcazzzzz aa bak 10 yılı devirdikkk ve aşkımı çok seviyorumm onu çok özledimmm

inşallah be ablam kavusuruz bızde bı an once kardesın yozgattamı vayyyyyyyyy benım memleketım bız aslen yozgatlıyız bende unv yozgatta okudum yazık garıbım donuyodur sımdı orda dagın basında polıs okulu ama manzarası superrrrrr arkası camlık yanı göl ama soguk olmasa daha super olacak ben 5 ay beklerım ıns askerlıgı dua et ablacım ya kardesın alısmısmı??yurtdısı gorevını bılıyorum ablacım benım askımda ıstıyo gıtmeyı onlar bız 7yasındayken yurtdısı gorevıne gıtmıslerdı sımdı kendısıde gıtmek ıstıyo ıns bırlıkte gıdıcez.allah sana sabır versın ablam ya zordur sımdı sana hem cocuklar hem okulları hem hasret allah yardımcın olsun

malesef recep ivedik 2 ye yetişemiyoz..mayısta gelcegi içinn...
zaten r.ivedik 1 in de hatırası var gitcez gitcez derken film tam onun gittigi gün vizyona girmişti...
hiç hatırlatmayın üzülmüştüm..
bu filmi çok mrk ediyorum hem dram hem gerçekleri anlatıyo gibi ama gircegi tarih belli diil
2009 un sonuna kadar zamanı var :) gidebiliriz ama onun fikrini bilmiyorm tabii sırnaşık şey

denızcım aslında bu sadece sen ve kaynanaya has bı durum degıl malesefkı ıkı kadın bır adam sendromu ıkınızde aynı erkegı paylasıyorsunuz ama ne yazıkkı erkek annelerı ıkı sevgının farkını farkedemıyorlar halbukı kıskanclıga ayırdıkları vakıtlerını 2dk oturup dusunmeye ayırsalar ne kendılerı ne evlatları ne de gelınlerı uzulecek ortada ogulları kalıo olan gelınlere oluyo.ınsallah asar bu tavırlarını.allaha sukur benım ole bı sorunum yok.dilerim rabbimden seninde kalmaz canım arkadasım.ya ne kadar cok hakkına gırıyo kul hakkı denen bısey var vebalını nasıl odeyecek bunların anlayıslı olması gerekır vaktınde yasamıstır o da hıc mı sevmemıs kocasını

Recep Vizyona Giriyo Sevgilim 4 Gün Sonra Askerden Geliyo hihoyyythihoyyyt

Şafak 2 Saat Sonra 36 :jeyyar:

hadi bakalım kimler hangi filme gitcek bakalım hahahha:)
benimki geldiinde de daha girmemiş olacak vizyona bakalım bizde ilk olarak başka filme gideriz:D

kızlar boşverin kaçırdığınız ya da kaçıracağınız filmleri aşkınızı izleyin daha güzel film mi olur çekilen onca hasretin ardına benim aşkım gelince ben sadece onu izliycem tabi izin alıp gelebilirse senağlamasenağlamasenağlama

o bi gelsin de film mi umrumda kıss (en azından kısa süreliğine sırnaşık şey )
as kaldı ass

ewettt merwecimm gülowwwlaa tertibiz
ahahah
hiç aklıma gelmezdi onunla bi gün tertip olcağımm:)
ama bnmki ona bayağı gün takıyo walla:D

gülçinim mjks:D

kızlar 5-6kere knuştuk ama yattı beyefendi şimdi.cok yorgunmuşşşşşşşşşş.ya ben bugünün cabuk gelmesi için dua etmiştim.konuşmak dertleşmek istedim.ama yok kızlarsenağlamaama yarın uyutmuycam görücek o....şimdi yiğenine sarıldı uyuyor offfffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Back
X