Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canom aynen öle
Lem ben aniden gittim askerdeki herifi buldum
kızlar 5-6kere knuştuk ama yattı beyefendi şimdi.cok yorgunmuşşşşşşşşşş.ya ben bugünün cabuk gelmesi için dua etmiştim.konuşmak dertleşmek istedim.ama yok kızlarsenağlamaama yarın uyutmuycam görücek o....şimdi yiğenine sarıldı uyuyor offfffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
öle miii :) nası oldu kimm hiç bilmiyorm ben sırnaşık şey
Ehehehehe eski iş arkadaşım aniden bişiler oldu işte askerdeyken Tavladım herüfü
arkadaşllaarr illa sevdiği askerde olanı mı aranıza kabul ediosunuzzz??? bnm sewdgm de uzaklarda çok ama asker diiil yaza kdr gelemicek buraya sanırımbeni de kabul eder misiniz aranızaa:)
ayh sormayın yaa
zaten ben arkadaşlarıma diyorum
askerliğini yapmamış birini asla bulmayın diye:)
annat bakalım seninki niye gelemiyomuşş ona göre kabul etces senikaydirigubbakcemile3![]()
işi dolayısıyla başka bi şehrde yaşamak zorundave disiplinli bi işi var gelemıoo canı isteyince mayısta gelcekk
gideli daha 10 gün oldu ama şimdiden çokk ösledmm onu
aramıza katılmak için geçerli bi sebep cnm kabul edildi.artık sevdigini özleyenler topiginin bi üyesisinsengözlerimebaksanab
hoşgeldinn Allah kavuştursunbenimde askerim mayısta gelcek..
allah kavustrsun canmmmm senı de:) ben kavusuyorum hep ama gene gidiooo alışıormm hep geldgnde de varlıgına alısıormm sil baştan yine gitmesi çok ağır gelıoo![]()
azcık daha dursaydınız gelince başlasaydınız bea :) böylece beklememiş olurdun askerdeykene
kimileri hazır askerliğini yapmış adamı buluyolar evleniyolar varya fitil oluyorum
ohh hazır pişmiş gelmiş gibi sırnaşık şey
biz de burda bekle babam bekleee......gelsin evlen sora
okdr yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bırakında tadını çıkaralım ama yaaaa
![]()
annat bakalım seninki niye gelemiyomuşş ona göre kabul etces senikaydirigubbakcemile3![]()
tşk ederm cnm.
askerlikte de aynı böle oluyo. sen askerlik için alıştırma yapmış oluyosundelikafadulden